Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello,

Intru sa vad ce face Danuta.Vad ca e pe drum puiutu, aici suntem Dana, face galerie :

J moni, Imi pare asa de rau, nu credeam ca o sa ajungeti aici.
Daca vrei sa vorbim, stii unde ma gasesti.

Danibv, imi pare foarte rau pentru pierderea suferita.Dumnezeu sa-l odihneasca.
Am vazut si ingerasii tai iubiti, imbracati la 4 ace, eleganti si frumosi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Copilul meu s-a trezit, dupa un somn de 2 ore, arzand.Temperatura luata in fundulet: 39,7 in fundulet.I-am dat 1,8 ml tylenol.

Pana sa termin de scris mesajul asta, a dat si un cap la masa de birou si si- invinetit fruntea.

Si colac peste pupaza, mai trebuie sa plec si la munca intr-o ora.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Piticul asta din burtica ma dispera!Nu mai inteleg nimic din ce mi se intampla.Daca azi dimineata aveam contractii cam la 10-15 minute acum nu mai am decat cate o contractie la o ora,o ora si jumatate.De 4 zile stau cu hainele pregatite pe un scaun sa nu mai fiu nevoita sa le caut prin dulap cand va veni momentul si vad ca degeaba.Azi am iesit in parc cu cei mici si se uita lumea ca la circ la noi din cauza burtii mele imense aflata langa doua caruturi. tuturor si multumesc ptr sustinere!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUS 38+
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Dana, parca povestesti de mine ...la Ioana am pierdut dopul la 31 saptamani si am nascut la 39 de saptamani.
E tare grea asteptarea dar MERITA .

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

DANUTA

BB DARIUS

Cati bine ai venit! Va cu drag!

Jelimoni imi pare rau ca treci prin asa ceva! Iti doresc multa putere sa treci peste asta si aminteste-ti ca Robert te iubeste neconditionat!

Danybv am vazut pozele, sunt niste scumpi copilasii tai, asa de frumosi... sa treci cu bine peste lucrurile neplacute din viata ta!

Lala20 nu te stresa cu mersul Biei, cand se va simti ea in stare, va pleca singura. Asa am facut si eu, l-am pus sa mearga de la mine la tati sau invers, sau il puneam in fata mea si ii dadeam usor drumul, iar el facea 1-2 pasi si se arunca in bratele mele.

Honey ma bucur pentru progresele lui AJ, dar imi pare rau ca acum are febra... mamica si baiatul!

Danuta ne gandim la tine si asteptam venirea lui bb!

Pentru ca este vremea frumoasa, noi stam foarte mult afara, iar cand intram in casa piticul meu cade lat de oboseala...ma bucur enorm ca s-a incalzit, ca era tot un marait in casa, mai ales ca lui nu-i place sa stea intr-un loc si sa se joace cu o jucarie. Ma disperase cu turele pe care le facea prin casa...

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multumesc de raspunsuri zuzici,dar am incercat si nu-mi da drumu la mana,sau daca reusesc sa-i dau drumu la manute fie s-a sunca pe fata fie se pun in fund...are o teama de nu am vazut...nu a avut nici o cazatura mai serioasa ca sa ma fandesc ca s-a speriat.Acum vreo 2 saptamani am reusit s-o pacalesc sa faca vreo 3 pasi 2 zile la rand si de atunci refuza si cu mai mare inversunare orice incercare.I-am luat acum 3 zile si "Geanta postasului" si macar asa se plimba si ea,o luam cu noi si in parc...zici ca suntem cu circu,copii nu au mai vazut asa ceva,o cer si ei,ea nu vrea s-o dea la nimenea...ca doar cu jucaria asta se deplaseaza ea...nu-mi ramane decat sa-mi pun piticii la borcan si sa mai astept...oricum cred ca dupa Paste facem si un control la Buc...macar sa ma linistesc eu...
Elle...parca tu ziceai ca ai fost la un ortoped bun...ceva date si tarife pori sa-mi zici si mie?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

JMoni imi pare asa de rau Nici nu am stiut ca aveti probleme, imi pare tare rau ca ati ajuns aici Pupam Roberticul si pe mamica lui
Danybv condoleante pt unchiul tau! Sper ca problemele tale sa se duca si sa nu mai revina!
Danoniq poate maine e ziua cea mare!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Honey poate are rosu in gat. Thea a facut 39,9 in fundulet si avea rosu in gat si vezicule; i-a dat antibiotic 5 zile Sanatate multa Ce dragut cum repeta el dupa tine
Lala20 incet, incet isi va face si Bia curaj sa mearga singurica, stai fara grija!

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Lala20, am vazut pozicile si filmuletele cu Bia Ai o frumoasa si o dragalasa! Ce dansa ea si se conversa cu tati Pare ca se leaga ceva acolo Si am vazut cat de frumos merge, chiar daca se sprijina de cate ceva; se vede clar ca nu-i o problema pt un ortoped, ci doar una de curaj! Mai ai rabdarica, mami

Si sa mai bagam majoretele la treaba, nu de alta, dar poate se lasa pe tanjala cand avem nevoie de ele

Haide, Dana!
Haide, Darius!

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Va invit la un nou capitol, dedicat Danei si lui bb Darius, aici.

Laura Ioana

Mergi la inceput