Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Ioanact felicitari Ioanei pentru pasii facuti singurica nu am avut cum sa trec pe la voi , trebuia sa ne abatem din drum etc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Multumim.
Am inteles..poate cu alta ocazie..

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Asa...acum ca am scris ditamai placinta despre noi, sa fiu si eu fata de comitet,cum se exprima tati meu, si sa va iau asa, pe cat posibil, pe fiecare in parte.

Ellenuta... pup Evita dulce si frumoasa.
Dany, Condoleante pentru unchiul tau; ma bucur insa ca ai revenit,ca sunteti mai bine si ca ati depasit problemele.
Lala, n-o forta pe Bia sa mearga. O va face cand va fi ea pregatita, fii sigura.
Laurici, sper ca termini curand cu treaba si dai pe-aici mai des.
Jelimoni, sper ca sunteti bine si ca vei reveni pe forum curand.
Ema, cum te mai simti? Cum e burtica? Pup un frumusel pe nume Milan.
Cati sedere frumoasa in Romania.Norocoaso.Papa niste sarmale si niste mamaliguta cu branza si smantana si pentru mine.Eventual, daca ai rude la tara si niste muschiulet de porc afumat, de la oala cu untura. M-am uitat si eu la preturi, am gasit sub 1000/pers dar tot ne-ar trebui in jur de 3.500 pentru tot si... din pacate e stransa cureaua anul asta.

Ce mai stiti de Angi, Cretulina,Miri,Natalia,Tinna ???Si multe alte fete care n-au mai dat nici un semn??

PS: Eu ma simt rau tare de cateva zile. Tot ametesc, asa cateva secunde totul se invarte cu mine.. si.. mai am si-o senzatie de greata/voma ceva de nedescris.Ce-o fi oare?

Pup.
Ma duc afara , ca sotul e pe ladder cu chain saw in mana sa taie niste copaci.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Asa...acum ca am scris ditamai placinta despre noi, sa fiu si eu fata de comitet,cum se exprima tati meu, si sa va iau asa, pe cat posibil, pe fiecare in parte.

Ellenuta... pup Evita dulce si frumoasa.
Dany, Condoleante pentru unchiul tau; ma bucur insa ca ai revenit,ca sunteti mai bine si ca ati depasit problemele.
Lala, n-o forta pe Bia sa mearga. O va face cand va fi ea pregatita, fii sigura.
Laurici, sper ca termini curand cu treaba si dai pe-aici mai des.
Jelimoni, sper ca sunteti bine si ca vei reveni pe forum curand.
Ema, cum te mai simti? Cum e burtica? Pup un frumusel pe nume Milan.
Cati sedere frumoasa in Romania.Norocoaso.Papa niste sarmale si niste mamaliguta cu branza si smantana si pentru mine.Eventual, daca ai rude la tara si niste muschiulet de porc afumat, de la oala cu untura. M-am uitat si eu la preturi, am gasit sub 1000/pers dar tot ne-ar trebui in jur de 3.500 pentru tot si... din pacate e stransa cureaua anul asta.

Ce mai stiti de Angi, Cretulina,Miri,Natalia,Tinna ???Si multe alte fete care n-au mai dat nici un semn??

PS: Eu ma simt rau tare de cateva zile. Tot ametesc, asa cateva secunde totul se invarte cu mine.. si.. mai am si-o senzatie de greata/voma ceva de nedescris.Ce-o fi oare?

Pup.
Ma duc afara , ca sotul e pe ladder cu chain saw in mana sa taie niste copaci.

Cum crestem

Vali

honey nu sunt prea bine...sunt in divort asa ca iti imaginezi ca sunt tot cu moralul la pamant...si nu ma simt in stare sa mai scriu desi intru sa mai citesc de voi ca imi mai ia gandurile de la ale mele...
poate ii faci un fratior sau surioara lui aj?poate de asta ti-e rau...ce zici?se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ma duc sa fac niste lapte de pasare ca mi-a facut pofta ancab.zilele astea
eu presimt ca bb Darius va veni noaptea aste pe lume...asa ca

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

jmoni...,aveam eu o presimtire ca despre asta e vorba.Imi pare sincer tare rau,...mami si puiu frumos...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Moni.
Imi pare nespus de rau ca treci prin asa incercare.N-am cum sa stiu, dar banueisc ca este foarte greu,asa ca te imbratisez strans strans si ma rog ca sa ai puterea sa treci peste tot.

Cat despre fratior/surioara...nu, nu cred ca e.N-ar avea cum, caci folosim latexul de fiecare data.Dar, am discutat despre cu sotul si am hotarat ca, in curand vom incerca.Ne-ar placea sa avem un bebe de iulie-august.

Te pup si, daca simti nevoia de un umar.... ma gasesti pe messenger.

Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Dana, s-au intetit contractiile???Tine-ne la curent,mami.

Si... scoatem si majoretele:

DA-NA,DA-NA,DA-NA !!!!!!

Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

DANA
DARIUS

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Bonnnnnnnnnnn se pare ca bb Darius se lasa asteptat!!!!!! Special am intrat sa vad care e treaba pe aici ... Nastere usoara Danutza si multi ici de la noi!!!!!!! Dana

In alta ordine de idei noi am stat si ieri si azi numai pe afara si a fost super!!!! Parca uitasem cum e la curte cand e frumos afara. Si uitasem cum e sa faca mama totul ... mmmmmmmmmmm super a fost. Sper sa fie frumos afara ca sa putem iesi in curte in fiecare we.

Si va multumim pentru vizionarea pozelor ... e intradevar harnic, dar nu asa cum as fi vrut eu. E conditionat de ce vrea soacra-mea si ce ar vrea ea sa-l invete ... nu intotdeauna e respectata decizia mamei si am avut muuuuulte discutii pe tema asta. Pana o sa ne mutam la casutza noastra mai e si tb sa-i suportam asa cum sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ola buburuzeeeeeee......
Da-na Da-na

Jelimoniiiiiiiisi nu uita ca suntem pe aici alaturi de tine mami

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput