Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 13
Delphinas spune:
pogonici multumim de tratatie
amir multumim de informatii.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mvb spune:
Amir te rog sa iti activezi PM!
Vreau sa te intreb niste lucruri
Pt PM, in partea de sus stanga a ecranului e meniul si undeva jos scrie Mesaje Private
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Vreau si eu o cafelutza, ca sunt chiauna rau de somn!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
Nimic nu este intamplator!
bitza20 spune:
pogonici, multumim de cafea. Nu am mai intrat de vreo cateva zile deoarece calculatorul meu a intrat in coma si a trebuit resuscitat
, dar am citit absolut tot ce ati scris.
Delphinas, ma intereseaza si pe mine dr la care ai fost, unde o pot gasi?
Nu in ultimul rand vreau sa spun La multi ani tuturor fetelor care si-au sarbatorit ziua ieri, sa aveti parte de ce este mai bun si de medici intelepti care sa va ajute sa va impliniti visul

. Eu sunt cu moralul cam la pamant, ieri am plans mai toata ziua, m-am simtit si rau, aveam toate simptomele ca as fi insarcinata si dupa testul care bineinteles ca a iesit negativ am simtit o mare dezamagire
. Asta este, astept acum sa merg la operatie si ma rog sa nu pice prima zi de CM de Paste. Va pup pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa 

amir10 spune:
MVB, cred ca am activat PM, iti raspund cu placere la tot ceea ce te intereseaza, numai sa am timp, ca sunt prinsa cu niste chestii pe la servici.
Bitza, nu mai fi suparata. Eu demult nu mai plang la teste negative. Am plans la primul chiar, apoi la primul de dupa stimulare cu clomifen si atat. Las ca vezi tu, o sa fie bine. Endometrioza e o batalie grea, dar s-au vazut multe reusite, asa ca este loc.
Oanka, ai fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice de iei metformin? Nu ovulezi deloc spontan? Ai facut insulinemie sau testosteron sau doar ti-a dat medicul tau sa iei metformin ca e la moda?
Arinaa, de ce dureaza asa mult analizele tale? Si eu am facut azi dimineata profilul hormonal de ziua 3 si e gata maine dupa pranz. M-a costat 210 RON cu tot cu CA 125 si Anticorpi Antichlamidia.
Va pup pe toate, ca tare imi sunteti dragi.
nichi spune:
Buna ,sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica de vreo 8 ani.Va citesc de foarte mult timp dar de la IA nereusita ,sincer am lasat in voia Domnului...In plus am descoperit si niste probleme la ficat(cred ca de la trat.),la noi diagnosticul este de sterilitate inexplicabila si cred ca FIV ar fi solutia pt. noi dar ma gandesc la trat. care trebuie sa-l fac si la problemele care le am cu ficatul...
Pogonici te rog daca poti sa imi spui dr. la care mergi.
Multa bafta la toate si sa dea Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu un puiut mic...
bitza20 spune:
Fetelor, poate va pricepeti voi mai bine si ma lamuriti. Ultima data cand am fost la Onofriscu i-am aratat si spermograma sotului. La volum scria ca are 14500000
si dr a subliniat val respectiva si a zis ceva de genul " aici e ceva...dar e ok si asa". Oare ce a vrut sa spuna, poate si sotul meu trebuie sa iau un tratament? As vrea sa stiu sa nu ma trezesc ca eu fac toate demersurile si cand sunt eu pregatita el sa nu fie ok. Am mai citit pe net si am vazut ca val optima ar fi 50 mil. Voi ce parere aveti?
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 Delphinas, ma intereseaza si pe mine dr la care ai fost, unde o pot gasi? |
la iasi la maternitatea cuza voda. nu stiu daca are cabinet particular, dar cred ca are ca orice dr care se respecta.
v-am zis, eu una am fost super incantata si multumita de felul cum mi-a vb, cum mi-a explicat si aratat tot ce-mi vb, m-a tratat ca pacient ce-l vezi pt prima data in cabinet. acum sa fim realiste, stim cam cum se comporta unii doctori la prima vizita. nu-mi pare rau deloc de banii ce i-am dat. pe 24 cand voi merge la consult o sa-i dau o mica atentie, dar nu bani.
o sa caut pe net sa vad daca are cumva cabinet particular.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
bitza20 spune:
daca gasesti ceva te rog anunta-ma si pe mine, ca as vrea sa fac si eu o programare la ea si nu stiu cum sa procedez. Am cautat si eu pe net azi dimineata dar nu am gasit cabinetul particular, tu cum ai ajus la ea? 

pogonici1977 spune:
bitza..sa stii ca nu ma mira expresia dct onofri, AICI E CEVA..DAR MERGE SI ASA E OK....pai ce, eu cum am facut IUI cu hidrosalplinx...vedem daca e daca nu om vedea ce vom mai face, ev o celioscopie, deci eu eram pe post de cobai cu banii mei si corpul meu....sfatul meu e sal inttrebi ce probleme sunt la sotul tau??? si nu lasa treb asa in ceata...ca nui bine, daca sunt ceva probl si la el e posibil ca IUI sa nu fie reusita..deci mare atentie..e cam sictitirit onofri in a da explicatiiii.....
nichi-- nu ai vrea sa vb pe mes, vezi ca eu activat casuta privata, imi poti lasa un mesaj pe email si daca te rog sa imi dai adresa ta de mesenger pe privat..iti voi da mai multe detalii despre mine.....