FIV 219

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am senzatia ca (re)traiesc un cosmar!
M-au chemat acolo, daca e posibil, asa ca maine la pranz sunt la ei, sa-mi faca o eco si probabil seara pregnylul, iar vineri va fi punctia (daca mai ramane ceva pana atunci de punctionat).
Strohmer imi da putine sanse (sub 10%), pt ca din cei 5 foliculi, doar vreo 2 or sa ajunga la o marime potrivita si fireste, din cei 2 foliculi nu stim ce ovocite se vor alege, iar in plus si daca e sa fie vreun ovocit, nu stim daca se fertilizeaza ceva, ca doar am mai trecut prin asta o data. sunt la capatul puterilor...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

kora tare asta cu tati_vreau tu ai patentul pentru expresie!
iana_mari si eu ma rog sa fie cu lipici. Doamne ajuta!
fireyes cum sa ma pui pe mine in capul mesei? cine sta in capul mesei plateste! pai asa ne fu' vorba? tu o sa faci cinste!!! pentru bebele/bebeii pe care il/ii vei avea in burtik!
fireyes sa stii ca si la mine au crescut repede si din pacate au fost chisturi... si nu s-a vazut la eco! la eco pareau foliculi! poate nu ar fi trebuit sa iti spun dar eu m-as fi simtit mai bine sa fiu pregatita moral! oricum eu sper din suflet ca la tine sa nu fie acelasi lucru! multa, multa, multa bafta vineri! Iti tin pumnii!
sheritra multam mult!
ruzu bine ai venit! eu fac FIV cu marinescu asa ca iti stau la dispozitie pentru orice intrebare! dar e bine sa o iei usurel, in sensul ca in primul rand eu zic ca trebuie sa iti faci o programare si restul se vor rezolva pe parcurs! daca vrei nr de telefon pentru programare sa imi spui (cred ca este si pe prima pagina)... intrebai cum este mr. M! mie imi pare un om ok dar nu pot spune ca este unul dintre cei mai comunicativi oameni pe care i-am intalnit! dar e de inteles, la cate paciente are! mie imi place de el! am zis ca mai bine rezultate decat vorbe... sper sa vina si rezultatele! la mine s-a uitat si pe analizele vechi dar in cea mai mare parte a trebuit sa le refac pentru dosarul FIV! Te pup si iti urez multa bafta!
Looana felicitari pentru outze si multa bafta sambata la punctie! Mie nu mi-a dat antibiotice! Banuiesc ca iti vor spune la punctie daca trebuie sa iei!

eeeee... si acu si despre mine! eu am o gramada de simtome.... LIPSA!!!! adica nu simt nimic! ma mai doare cate un pic ovarul drept (cel la care nu s-a putut face punctie) si ma gandesc eu ca sunt ceva chistulete pe acolo! ovarul stang nu ma doare deoarece chisturile existente au fost punctionate... ma lasa incet, incet si durerile de sani pe care le-am avut in timpul stimularii! si gata! aaaaa... mai e o chestie ciudata! din seara punctiei am inceput sa ma duc noaptea la toaleta de 3-4 ori! eu nu ma duceam nici macar o data! culmea e ca dupa punctie am mai micsorat un pic consumul de apa fata de cum beam inainte deci nu are sens! de la ce o fi? de la medicamente?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

KoraPop, multumesc tare mult, m-ai linistit.
Iti urez mult mult noroc , sa ti se indeplineasca visul.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna fetelor!
Cred ca v-ati mutat toate la odisee de este linistea asta pe aici...sper sa fie asa cum am zis
Ca mai toate fetele de pe aici si eu citesc zilnic,dar nu prea am ce scrie.
Fireyes,sa dea DD ca totul sa fie bine,macar 1-2 embrioni daca ai obtine.Trebuie sa ai incredere pana la capat!Iti tin pumnii si ma rog pt tine!
Multa bafta tuturor fetelor care sunt in plin tratament si celor care acum asteapta rezultatul.

Am fost si eu la consultatie post fiv si daca pana acum imi placea de dr Dracea acum pot spune ca o iubesc,s-a purtat cu mine de zici ca eram prietene,dar ce mi-a placut mai mult a fost faptul ca m-a incurajat si mi-a explicat multe chestii.
Am hotarat sa incercam vreo 3-4 inseminari fara absolut nici o stimulare,de fapt vom urmari ovulatia si atunci cand este facem inseminarea.Mai intai voi face o noua HSG sa vad daca mai sunt permeabile trompele.
Cine a facut HSG la Giulesti ma poate ajuta si pe mine cu ceva detalii:dr care fac,preturi..etc?
Va pup1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fireyes... greu sa speri in astfel de cazuri...dar nu prea ai de ales: trebuie sa speri pana la proba contrarie!
lauraa78, din cate stiu eu (am facut HSG anul trtecut, poate s-a mai schimbat cate ceva intre timp) HSG e facuta de un medic radiolog, indiferent de cine esti trimis. Se face internare de o zi (deci ai nevoie de trimitere de la med de fam - intreab-o pe dr ce diagnostic sa iti scrie) si adev de la serv.
Fetelor, daca nu aveti preferat la concursul de Pampers, uitati aici un baietel super simpatic (e al unei prietene) http://concurs.pampers.ro/profile/31170

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_iulia spune:

Buna fetelor,
Am facut ET duminica....2 blastocisti.....si in data de 7 trebuie sa fac BHCG.....ma doare burta....daca vin uratii? Sunt ca un balon....Doamne....numai sa nu vina aia nesuferiti........voi ce ziceti? S-ar putea ceva ceva ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

alina_iulia, unde ai facut FIV-ul???
Hai nu te mai gandi numai la rau....gandeste-te ca poate bebeii isi fac culcus acolo confortabil.... Abia astept sa ne dai vesti bune...

Am si eu o intrebare: Pt FIV se poate da concediu medical o luna???? Daca da, ginecologul meu din Romania mi-l da pt FIV facut in Ungaria???
Scuze daca e prosteasca intrebarea dar chiar nu stiu...

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

alsima draga mea concediu medical ati da medicul de familie eu pe perioada cat am stat in Ungaria am avut concediu medical dat de la medicul de familie.Bafta
Dargele mele va pup si va imbratisez pe toate Dumenzeu sa va ajute sa veniti toate cu teste pozitive bafta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaele

alsima draga mea concediu medical ati da medicul de familie eu pe perioada cat am stat in Ungaria am avut concediu medical dat de la medicul de familie.Bafta[quote]

Ok, si medicului de familie ii duci vreo dovada a prezentei tale in Ungaria? Daca da, ce anume? Si cat timp iti poate da concediu medical??? Iti poate da toata luna???

Mergi la inceput

scuze pt mesajul anterior...nu stiu ce am facut...

Vroiam sa intreb: medicului de familie ii duci vreo dovada a prezentei tale in Ungaria? Daca da, ce anume? Si cat timp iti poate da concediu medical??? Iti poate da toata luna???

Mergi la inceput