FIV 219

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

coletutza chiar daca ai facut tratamentul pentru endometrioza cu diphereline,la fiv ti se va da iarasi diphereline,dar in cantitate mult mai mica.La fiv trebuie sa iei diphereline pentru a tine sub control foliculii,adica ei nu se vor putea sparge pana la punctie ( cand se vor recolta ovocitele) datorita acestui diphereline.Deci e pentru altceva diphereline la fiv,nu pentru endometrioza.Nu iti face griji stie dr. tau foarte bine ce face.In orice protocol FIV se ia pe langa tratamentul de stimulare si un inhibator cum e diphereline ( cate o injectie pe zi) sau se poate da un alt inhibator numit cetrotide care se da incepand cu ziua 5-6 de stimulare.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora si la mine au intarziat 2 zile,au venit pe 30.Azi la ora 13 sun sa ma programeze.Cred ca va fi luni 6 aprilie.
Mami vreau cum te simti?
Ioanatugs ,Cristinici ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am prestat eco si normal, surpriza! ca la mine nu se poate decat asa, in carusel. Am "ouat" cam vreo 5 bucati (da, e putin, dar la mine asta se pare ca e normalul .
Sarea si piperul vin acum: dupa 4 zile de stimulare, foliculii mei au ajuns la dimensiuni de 15-17mm! Eu nu mai inteleg nimic si cred ca nici medicii, ca pana acum, pompam injectii si prin z6-7 abia de aveam 7-8mm...
nici nu mai stiu incotro sa o iau...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

fireyes foarte ciudat...mi se par prea mari dupa numai 4 zile de stimulare.Sper sa aiba ovocite,sa nu fie cumva chisturi Doamne fereste!Dr. ce a spus?Cata stimulare iti mai da?Eu stiu ca daca foliculii ajung la cca 18-19 mm se da pregnylul,ei cresc cu aproximativ 2 mm/zi,dar nu neaparat asa la fiv...Ti-as fi spus sa iti faci o dozare de estradiol,dar la mine la ultimul fiv desi estradiolul imi spunea ca voi avea 5-6 ovocite la punctie au fost numai 2 ovocite,restul foliculilor fiind de fapt chisturi puternic estrogenice.Bafta multa!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Da, Kora, la fel mi s-a parut si mie si ii tot ziceam sotului ca ma simt de parca as fi facut 10 zile de stimulare, burta mi s-a umflat f repede ca ma si plangeam zilele trecute...
Nu sunt chisturi, ca atunci cand am avut un chist, la primul fiv, s-a vazut. daca foliculii astia contin sau nu ovocite, asta nu stiu.
Mda, cu dozarea estradiolului nu-mi mai bat capul si ce ti s-a intamplat tie data trecuta e exact un argument impotriva dozarii, mi se pare ca nu mai e relevant. si nici nu l-am dozat pana acum, ca sa stiu cam ce valoare se repartizeaza pe ovocit.
E drept ca am facut si 5 menopur/ seara, o doza f mare pe care am resimtit-o destul de puternic.
In fine, astept sa vad ce imi zic sa fac mai departe...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

fireyes ce vrei sa spui ca la primul fiv s-a vazut un chist?Cred ca dr. l-a numit chist pentru ca probabil era mai mare de 25-30 mm,in rest foliculii fara ovocite la punctie tot chisturi se numesc doar ca pe parcursul stimularii toti arata la fel si nu avem de unde stii care contin ovocite si care nu,numai la punctie se da verdictul clar.Sigur ca mai exista chist format dintr-un folicul nespart de exemplu,dar asta pe natural ca la punctie oricum ii punctioneaza pe toti.In fine,cand mai faci eco?Cu aceeasi doza de 5 menogon mergi in continuare?Sper sa fie bine.Ma gandesc ca poate dr. stia ca tu raspunzi mai greu si ti-a dat din start doza mare de menogon si acum tu ai raspuns de fapt bine,in cazul acesta mai mult de 3 zile de stimulare nu cred ca mai faci.Tin pumnii!
P.S. Data trecuta la mine nu stiu ce s-a intamplat,dar in rest la toate fiv-urile valoarea estradiolului mi-a spus foarte bine cate ovocite mature o sa am si asa a fost...

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mami vreau sa fie un scor mare de tot peste 10 zile si sa tot creasca ca un cozonacel!
Iazmin si mie imi respinge apelurile, tot ma chinui sa prind laboratorul sa=mi fac programare.
Fireyes bafta la focoase! Ss fie outele pline ochi! F ciudata evolutia, bafta ta, ramai cu tratament de vanzare!
Catalina, cum merge la tine?
Kora cand te apuci?

Eu sun intr-una la Giuly si ocupe, ocupe...

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Buna fetelor..indraznesc sa intru si eu printre voi,va urmaresc de multa vreme,dar este prima data cand scriu la acest subiect;ma bucur din suflet ca exista acest site unde ne spunem parerile,oful si ne impartasim bucuriile..despre mine-in 2007 am avut o operatie de extrauterina,fara sa-mi fie scoasa trompa,aceasta ramanand permeabila,dar nu se stie daca mai este functionala.Trompa stanga este incert permeabila.Dupa operatie am facut instilatii si apoi in 2008 histeroscopie,trompele fiind incerte amandoua.Am facut si trei inseminari,nereusite...iar acum as vrea sa fac fiv.Eu nu sunt din Bucuresti,as vrea sa fac fiv la Giulesti la dr.Marinescu,am nevoie de informatii de la voi-nu stiu cu ce sa incep-nr.de telefon,vreau sa-mi spuneti despre domnul doctor cum este ,cum dau de el,in ce zi a cm sa ma programez,se uita peste analizele vechi pe care le-am facut...am multe intrebari la care va rog mult sa-mi raspundeti-sunt la inceput..Va pup,si astept raspunsurile voastre,am nevoie de indrumari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Fire,
eu am facut cate 3 menopur timp de 8 zile, poate la doza de 5 asa a reactionat organismul tau. Eu nu stiu multe, deci nu mi se pare repede, da' ma ingrijoreaza reactia doctorilor, ce au zis, e anormal, nu intelegem cum de s-a intamplat asta, sau te-au trimis linistita acasa sa continui tratamentul?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Revin si eu raportul meu de azi de la ecografie find ziua-12 -a,deci pe partea dreapta am 3 foliculi mari de 18-19 iar pe stinga mai sunt vre-o 2 de 15mm.Azi mai fac ultimele 3 fiole de Bravelle si continui numai cu Menogon.Medicul mi-a marit dova de Menogon de la 2 pe zi azi si de maine cu 3 fiole si joi cu seara cu Bravactiv(2 fiole) ,vineri seara nu mai maninc nimica si sambata dimeneata avem punctia si probabil luni transferul.Am vorbit se despre sa i-mi faca inainte de transfer si Hatching .In rest de acuma cu DD ajuta mai departe ....
Voi a-ti luat ceva antibiotice de ex Amoxacilina ????am inteles ca ajuta si la implantare si in plus ajuta contra infectie in timpul punctiei si la transfer.

Looana

Mergi la inceput