FIV 219
Raspunsuri - Pagina 23
ingeras26a spune:
Catalina si-a pus acum omuletii de zapada:) Da Doamne sa prinda, tinem pumnii stransi, Cata!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Oana, daca se verifica ce ai zis tu, atunci si la mine urmeaza partea frumoasa, ca de, am trecut prin destule in ultima perioada...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
ingeras26a spune:
stiti cumva de unde pot sa-mi iau gonal de 75 ui mai ieftin, la pretul nou? la giulesti inca nu au dat cda pe pret nou, deci sunt tot la cel vechi, mai mare.
Dar e ceva f ciudat, cica pretul nou la gonal f este 91.78 / fiola. La Giulesti fiola costa 83 ron, deci e mai ieftin, ma intreb oare cand dau comanda la pretul nou, mai mic, cu cat se duc in jos?
multumesc mult
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
iana_mari spune:
Kora 
sa dea d-l sa-ti vina c.m. sa scapi de stres si ganduri.
Many bani sarcina usoara pana la sfarsit.
Ala,Oanasi pt. voi sarcini usoare si duse cu bine la capat.
LAVINUTZA spune:
Doamne Ajuta pentru Catalina si pentru toate fetele in tratamente si asteptari! eu va urmaresc aproape zilnic dar nu am nimic nou de spus....

inca![]()
Va pup
L
fireyes spune:
Va multumesc mult pt ganduri, dar sincer,imi este teama, teama si de umbra mea si sa ma gadesc cum ar fi sa se prinda... as vrea sa nu ma gandesc deloc si sa ma trezesc peste 2 saptamani. nu stiu ce as putea face sa ma asigur ca nu provoc nici un rau piticului.
Kora, nostim este ca din cei 5 foliculi, toti contineau ovocite, doar ca astia 2 erau mature, n-a fost nici unul gol, doar ca la mine a fost intotdeauna o pr sa se alinieze marimea, n-am avut niciodata in 3 incercari mai mult de 3 ovo viabile (din 5-7 foliculi initiali). Eu acum am convingerea ferma ca melatonina a ajutat, macar s-au fertilizat 2 din 2, pe cand data trecuta din 3 nici unul, iar prima data din 3 doar 2. iar embrionasul era grasan, buflei
si dr zicea ca e de calitate f buna. bine, in continuare ramane unul, dar aici nu stiu ce as putea face...
Tie faptul ca intarzie cm iti incurca socotelile? poate e un fel de regenerare locala... eu singura data cand am avut asa ceva, a fost cu chist, dar la tine nu e cazul...
Mami vreau, pumnii sunt stransi la max, iti imaginezi...
Liam, Ala, many bani, nu-mi pot imadina prin ce treceti, ma gandesc la voi sa fie bine, atat
Catalina, mult noroc!
still counting: 1,2,...
Blanche25 spune:
Fireyes, Catalina pumnii stransi pentru voi, si in saptamana mare sa veniti si voi cu beta mari.
D-oana hai ca mai e un pic de trecut pasul sapt 16
, si cum ai zis tu o sa se intoarca roata si o sa zici ca au disparut simptomele
Kora 

, poate cm tau are nevoie de majorete
Ioanatugs spune:
Fireyes, Catalina multa bafta fetelor!!

Iana_Mari drum bun spre Bucuresti!
Kora parca vad si eu ca iepurasul i-ti aduce ceva!
De ce nu faci si un test, ca sa elucidezi misterul???
Mami_vreau durerile de burtica sunt f. normale in sarcina!
Ala77 multa bafta, sa se dubleze frumos beta HCG-ul
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
medut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a stiti cumva de unde pot sa-mi iau gonal de 75 ui mai ieftin, la pretul nou? la giulesti inca nu au dat cda pe pret nou, deci sunt tot la cel vechi, mai mare. Dar e ceva f ciudat, cica pretul nou la gonal f este 91.78 / fiola. La Giulesti fiola costa 83 ron, deci e mai ieftin, ma intreb oare cand dau comanda la pretul nou, mai mic, cu cat se duc in jos? multumesc mult Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
Ingeras, ia Gonal de la Giulesti. Ieftinirile acestea sunt o mare pacaleala din pacate. Numai la menopur e considerabila. Gonalul ar iesi mai bine daca s-ar gasi la cutie de 5 fiole, dar normal ca nu se gaseste decat cu 1 fiola. Pretul nou este 91.78 iti spun sigur