Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Sabina felicitari pt lucrare ,ce a fost greu a trecut ,hai fruntea sus ,multa sanatate puilor tai.
Papanasule refacere rapida socrului tau,imi pare bine sa te simt mult mai linistita si tonica
Cuscra draga ce ginerel frumos am vazut eu,ce smechereste statea el linga gardulet
Sim foarte reusite fotografiile,cu asa protagonisti frumosi nici nu se putea altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
annisia - la multi ani, multa sanatate, fericire si noroc pe toate planurile.
m-ati innebunit cu belek, drept urmare am intrat sa vad si eu nitel....vreau si io!!!!!!!
azi are stef lectie deschisa...am emotii...
va pup dulce si apasat.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Andries bine ai revenit
Erina micuta accidentata.
Ricea am admirat micuta cheliuta,eu nu ma indur sa o tund ,abia i-a crescut si ei de o codita mica,mica...
Gabitz felicitari pentru revizie.

Mergi la inceput

Gabriela de la Cluj nu ne uita cu reteta de dobos
Erina foarte frumoasa rochia,sa o porti sanatoasa
Adriana multa sanatate .
Gabitz buna dimineata,mult succes lui Stef la lectia deschisa, mamica emotionata.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANNISIA!! sa fi fericita si implinita alaturi de cei dragi
Petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Gata,am plecat la servici ,sa aveti o zi reusita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ce-i drept ceva urari de sanatate nu mi-ar strica, merci frumos Cecilia!!

Cat despre simtit mai bine nu as putea spune, sunt in permanenta alergatura de colo, colo si evident caut sa-mi schimb jobul. Aici e nebunie, nu atat ca-i munca multa (ca nu prea mai este) dar suntem in procedura de insolventa si lucram sub administrare judiciara si practic nu mai poti sa faci nimic fara minim 3 aprobari, plus ca e mult mai greu sa lucrezi cu toti clientii pentru ca toata lumea te intreaba daca dai faliment, etc...bine ca parerea mea sincera este ca procedura asta a fost aplicata doar pentru niste aranjamente fiscale...dar ... asta e parerea mea, la client trebuie sa dansez dupa cum imi canta administratia...una peste alta, vreau si eu o schimbare si inca una serioasa, am ajuns sa-mi doresc sa schimb industria cu totul!!

Frumoasa rochia Erina, sa o porti iubita!!

Sabina, am citit ce ti-a spus Sofia despre "gospodine", mai mama mai nu te lua dupa ce zice fata acum, ca peste 10 ani stai fara grija, nici n-o sa vrea sa auda de ceapa calita si sters geamuri!! Doar ca e felul ei de a-si manifesta protestul si nemultumirea ca nu mai esti exclusiv "mami a lor" ... eeeiii pai daca stam numai de fundul copiilor unde ajungem? Oricum, tu esti un model de dedicatie fata de copii, fara nici o gluma spun asta, felicitari!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu sunt deloc model, doar ma dau grande pe forumuri.
Tocmai ce l-am trimis pe Gh la sorsa sa-mi beau cafeaua.
Asta si-a aprins teveul si se uita amandoi la desene.
il mai las pana beau ultimele guri, ca nu mai pot, la 5 jumate s-a sculat dupa tatata( da a dormit toata noaptea macar), a supt cu intreruperi pana la 6 jumate, sunt varza
saracutu, acum ca i-am lipsit atatea zile cum ma prinde cum tz tz, sors'a nu era asa disperata.

Sa va zic problema mea.
intre 8 si 10 mai se face excursie cu scoala foto unde vreau neaparat sa ma duc. Se doarme la doi m.ai, da se merge prin sate all day long, cate 2 ore in fiecare sat. si nici vorba sa vreau sa-l intarc...pana acum credeam ca na, 3 zile nu-i dau, se intarca bine, nu se intarca si mai bine. dar acuma imi dau seama ca ar fi disperat 3 zile fara mine, dpmn profesor zice ca o sa ramana cu psihoza copilu, efectiv se duce la usa incontinuu si ma striga cand sunt plecata

ar fi solutia sa vina sotu cu ei cu masina, stau si ei 3 zile la mare. si eu sa-l alaptez seara si sa dorm cu el, insa astia nu rezista singuri in masina 4 ore, cine le da apa, cine, cine...(barbatu-meu face cu touranu tot atat cat si cu dacia pana la mare, pt ca el nu depaseste viteza in localitati )
ar mai fi o solutie sa stea Sofi cu sormea ca-si doreste f mult, si sa vina numa baietii.
dar simt ca ar fi pe de alta parte putin aiurea sa ma impart si de data asta intr-un milion de parti....oricum o dau tot varza ies

Papanash, vroiam sa-ti trimit o imbratisare si un pup , imi dau seama ce greu trebuie sa va fie

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, la multi ani draga mea!!
sa fii iubita, sanatoasa, vesela si implinita!
esti un monument de optimism:)
te pup tare pe obrajorii slabanogi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada
Emma[/b]- stiu si eu un dr bun la Sp Foisor..il cheama Mihailide succes si multa sanatate!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Multumesc frumos!

-----------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput