Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andriesule, bine ai revenit! Da, am schimbat jobul si nu imi mai vad capul de treaba. Iaca si acum muncesc de acasa.

Annisia, eu bag Belek de pe 29 iunie de principiu. Nu am rezervat nimic si sper sa nu am probleme cu concediul. Pana nu imi trece perioada de proba nici ca zic crau la serviciu, asa ca ramane sa iti confirm mai incolo ce si cum. daca totul e ok, ne vedem la frapeu.

Gabitz, felicitari mergatoarei tale. Incetisor asa o sa ajungi in curand sa iti iasa ochii alergand dupa ea.

Ricea, va sta bine frizura si sa vezi ce plete o sa creasca imediat.

Erina, accidentata.

Adriana, cred ca mai toti adultii poarta giardia, traieste bine mersi in apa de robinet. Variante nu ai multe, or iei pastilele acelea care ataca ficat (Zentel), or incerci naturiste gen Helmiflores. Multa sanatate!

Cecilia, lasa ca nu iti strica miscarea, nu?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu cica am de munca. Nu am nici chef si nici nu se vad bine fisierele alea.

Andrei a stat la bunici azi, am recuperat seara amandoi copiii. Insa sunt franta, am de lucru si nu stiu ce sa raspund, si pe deasupra imi crapa capul.

Asa ca ma retrag...

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Cris e ok, sigur a fost de la masele. Acum aproape ca au spart 2, si s-a mai linistit. Am tot fost plecati pe la nasi, asa incat am hoinarit si prin Oraselul Copiiilor, unde mi s a parut super. Atmosfera, e de talcioc, de litoral .
Azi am iesit afara in 2 turee. Dimineata a fost cam nervos baiatu. Insa i-am zis ca l cearta omu, si a venit chiar un muncitor, care i-a zis ca nu e frumos ce face, drept urmare apoi a fost f cuminte. Nu vreau sa l sperii, insa vad ca functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Cecilico, dar la ce-mi urezi bre sanatate? Te-ai uitat la pozele mele si par bolnava? Doamne feri! Sper sa nu cobesti, ca vii la mine sa-mi faci ceaiuri nenica...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

doamne fereste, nu-ti doresc sa astepti sa vin eu sa -ti fac ceai, mai bine nu te imbolnavi.........am vrut sa scriu Andries, scuze, dau mielul

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Andreea ma bucur ca sunteti bine, asta inseamna ca ne mai vedem in parc?????? ce zici de o intalnire si cu Valentina?

Valentina, raspunde la apel.....pe cand un parc, acum cat e vremea buna....cica maine dupaamiaza ploua.....dar dimineata e ok.....

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Dc maine nu plecam la nasa VEEEEEEEEEEEEEEEEEEENIIIIIIIIIIIIIIIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, of, si la noi azi a fost ziua cazaturilorCe frumoasa rochita ai tu acolo!
Simona, e asa dulce si expresiv Stefan, iar gradina voastra zoologica arata grozav!
Ceclia, si micului stelist!
Teo, Mihnea e un frumos, cat despre intrebarea ta, ca ramasesem datoare, nu calc niciodata cand e Sara treaza, in schimb masa mai ramane si cand e ea prezenta, fierul niciodata fierbinte, nu l-a tras niciodata, respecta ce stie ca nu e voie, aragaz, fier de calcat etc, dar mai sigur sa nu existe tentatii!
Roxana, pare ca e bien cu jobul tau, asa-i?
Diwana, voi ce mai faceti?
Sabina, eu zic ca esti prea aspra cu tine, si in mod sigur vorbeste oboseala din tine! Felicitari pt lucrare, pentru stoicism si pt....kilogramele pierdute!
Gabitzule, felicitari Elizai, foarte bune datele tehnice, iar cu mersul e doar inceputul!
Andries, bine ai revenit!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Andreea, sa-mi dai un semn dimineata, ca sa stiu cum imi fac programul....am un drum de facut si ceva papa la baiat

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Cecilia mai esti? pupam stelistul minunat

si mai pupam un baietel fericit- Stefan de Sim

felicitari Elizei pentru primii mici pasi si felicitari Gabitz pentru rabdare!

Andries , Sabina

Erina cred c-am pierdut firul cu rochia - ai facut-o? oricum ar fi imi place !!!

siiiii

Annisia
Sanatate , bucurii si impliniri alaturi de cei dragi , un fratior sau o surioara ptr Y si sa ramai slaba !(stiu c-ai oprit niste oua la un moment dat insa imi doresc sa te fi nimerit cu ultima mea urare )
La multi ani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata
pentru toata lumea.
Sper ca toata lumea este bine ,citesc un pic din urma si revin .

Mergi la inceput