cistita
Fetelor, sunt noua pe acest forum, dar am nevoie disperata de ajutor!! M-am saturat de blestemata aceasta de cistita nu mai raspund la tratament medicamentos. As vrea sa încerc ceva naturist - ma poate ajuta cineva?
Raspunsuri
lisaelisa spune:
Nu stiu daca te poti vindeca cu ajutorul produselor naturale, dar eu stiu de la doctora mea, ca exista un vaccin care se face dupa o anumita schema, pt a-ti intari sistemul imunitar contra acestei cistite recidivante.
Eu am scapat de cistita facandu-mi, an de an, vaccinul antigripal.![]()

Deianira spune:
Daria, trateaza cauza ca sa dispara efectul.
Eu faceam tot timpul cistita la fostul job, aveam o anumita vestimentatie cu "salele"
afara + aer conditionat pus la vreo 18 grade = combinatia mea fatala, nu puteam sa schimb uniforma, asa ca am schimbat jobul si am scapat si de afurisita de cistita
.
Emma_ spune:
Daria...si eu sint in aceasi oala ca si tine.Nu stiu cit de rau este la tine, dar la mine aproape in fiecare luna am luat antibiotice, tot anul trecut, de m-am saturaaaaaat!
Aici doctora mea a inceput sa-mi dea 14 zile in loc de 7zile.
Cel mai nasol este acum ca iarasi am si nu mai vreau/pot sa iau.
Vreau sa mai fac si un bebe si atitea antibiotice nu au cum sa fie bune.
Si m-am pus pe baut cranberry juice,pina mi-a venit acru in suflet si iau si oregano oil. Citeva zile sint bine, fara absolut nici o simptoma, apoi iarasi ma ia.
Am inteles ca un tratament f. eficace ptr. femeile care au infectii repetate des, este folosirea de antibiotic pe o perioada lunga de 6 luni, ca sa fie sigur ca bacteria moare,folosit doar juma de doza odata dimineata si juma seara.
Eu n-am incercat, ca vreau bebe si nu ma lasa doctora.
Dar crede-ma ca nu mai stiu ce sa fac si eu sint disperata.
Fetelor care ati trecut prin asa ceva si ati reusit sa scapati, va rugam sa ne dati si noua niste sfaturi.
iuliana spune:
Daria, trimite-mi pe PM emailul tau sa iti trimit o reteta de ceaiuri....iti garantez ca iti va trece. Eu am avut cistita timp de 6-7 ani de zile si faceam des, nu una pe an si am luat tot felul de medicamente, dar degeaba. Acum 7 ani am primit si eu reteta asta de la o fata de pe forumul asta, Dumnezeu sa ii dea sanatate. De cind am facut tratamentul, si sint 7 ani de atunci, nu am mai avut niciodata probleme. Tratamentul consta in ceaiuri facute dintr-o combinatie de plante.
Mie imi era teama ca o sa ramin insarcinata si iar fac cistita, dar datorita tratamentului asta, cum am mai spus, nu am mai avut niciodata probleme si am si nascut 2 copii intre timp.
Cine mai vrea tratamentul, cu cea mai mare placere ajut! Plantele le gasiti la plafar sau la magazine de produse naturiste. Mie mama mi le-a cumparat si mi le-a trimis aici. Trimiteti-mi un PM cu adresa de email si il trimit.
Multa sanatate!
Addicted spune:
Iuliana, de ce nu pui reteta, te rog, aici, ca sa vada toata lumea?
Si eu am avut probleme, mi-a trecut cu suc de coacaze, aici e o bautura po****ra. Insa in tara banuiesc ca nu se gaseste, asa ca recomand ceaiul de coacaze, e recomandat pentru orice probleme cu tractul urinar si rinichii. Daca nu trece, eu recomand sa mergi la un medic nefrolog. Ai grija si cum te imbraci, mai ales iarna. Sanatate!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
Mindy spune:
Iuliana, pune retea aici te rog!
Eu nu am mai facut demult, am scapat de ea din cauza climei, la caldura nu prea o fac.. ma tratam si eu cu suc de coacaze sau sticla cu apa calda intre picioare la culcare.
Ceai de macese, sau cozi de cirese.
Am spus adio hainelor prea scurte sau chiloteilor tanga pe timpul iernii. Sosete groase in picioare la cea mai mica senzatie de frig.
Noaptea daca stiu ca e rece de la AC si ma dezvelesc port un maieu stramt si lung care stiu ca oricat ma misc sau ma dezvelesc zona braului ramane acoperita.
Aveti grija de voi!
rory76 spune:
Eu abia am scapat de beleaua asta de cistita cu ceai de matase de porumb si cozi de cirese! Frate, cu mana mi-a luat si durere si usturimi, si tot! Am baut cam 5 cani pe zi si deja din a doua zi eram muuult mai bine! Si incercasem de toate- urisan, uricol, urinex, antibiotic, eram disperata! Numa' asta a avut efect! Imi venea sa si rad, am tocat o caruta de bani pe medicamente sofisticate si ceaiul ala de 2 lei m-a reparat!!!
"sky is the limit!"
luny spune:
bai calde cu cimbrisor, galbenele si pelin, stai in cada cam 20 min.. si niste picaturi Cistenal, de pus pe zahar...au functionat ff bine cand neoxazolul era apa de ploaie..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Emma_ spune:
Iuliana, te rog frumos sa ne spui si noua ce ai folosit.Posteaza aici, caci asa cum vezi sint multe fete care sufera de aceasta boala mizerabila.
Multa sanatate la toata lumea!