Hingherii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Pai raspunsul cred ca e foarte simplu : acesti hingheri sunt in general persoane de conditie modesta (in majoritatea cazurilor sunt romi), asadar nu ar trebui sa ne asteptam din partea lor sa aiba mila, compasiune, etc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Cum ai gasit tu repede raspunsul cel mai simplu. L-ai si gandit inainte sau a fost pur si simplu spontan?

Catalina

I-am vazut saptamana trecuta "in actiune", in cartierul in care locuiesc. Crezi ca sunt absolventi de facultati si umbla "la patru ace" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Oana, Lasand la o parte problema maidanezilor, NU asa se procedeaza, oameni buni! Nu suntem in jungla! Acei nemernici trebuie sa ramana fara loc de munca.Nu cred ca in fisa postului exista mentiunea ´´loviti animalul pana obositi´´.

pai cind am vazut atita indignare am crezut ca poate chiar vrei sa faci ceva concret..am zis sa te ajut..dar vad ca m-am inselat pentru prima oara in viata

dar sincer lozincile astea imi plac la nebunie..."nu asa se procedeaza oameni buni..nu sintem in jungla...etc etc "

si iar 1000 oameni o sa spuna uite domle cita iubire pt animale are ladyj ...vai ce om deosebit...ca doar nu o doare mina sa bata 3 rinduri aici

Nici nu stii cat de flatata ma simt de faptul ca, de cateva zile ma pomenesti constant

Hai, spune deschis ca esti baiat mare, ce vrei sa stii despre mine?

Ca nu ai date concrete si tot dai cu presupus aiurea despre ce fac eu, ce gandesc, faci analiza ´´Guestus-iana´´ pe textele mele, tragi concluzii, imi faci programul....si e pacat zau asa sa te tot invarti printre incertitudini.

Un sfat prietenesc: cand vei fi tu langa mine si vei vedea cu ce ma ocup, ce preferinte am, unde si cu ce ajut, cui dau doua palme sau cand vei fi martor la citirea testului meu Schmiescheck, atunci te vei putea exprima liber in legatura cu persoana mea si nu vei mai suferi zbatandu-te in incertitudini.
Pana atunci, ocupa-te de persoana ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daca ar fi absolventi de facultati si ar umbla la patru ace ar fi capabili de mila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani[/i

I-am vazut saptamana trecuta "in actiune", in cartierul in care locuiesc. Crezi ca sunt absolventi de facultati si umbla "la patru ace" ?

CorinaDani, nu te supara, dar iar ai trantit-o!

Guestus, las-o in pace pe Lady, ca-i fata faina :). Ce-ti veni????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Nu ma supar, probabil cineva nu vrea sa inteleaga ce am vrut sa spun...Ma refeream la aspectul lor - murdari, neingrijiti, de etnie roma...In fine, n-are rost sa mai dezvolt ideea...

Decat sa continuam asa, jucandu-ne cu vorbele (devenind din ce in ce mai off-topic), prefer sa nu mai postez/raspund la acest subiect, dar voi urmari discutiile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
O varianta ar fi ca strangerea cainilor comunitari sa se faca in prezenta unui reprezentant de la o asociatie pentru protectia animalelor...dar asta deja e o utopie...

pai de ce este utopie? aici se vor aduna 10000 de pagini cu mesajele iubitorilor de animale .....dar la munca unul nu ar participa.

In Buc sint 30 masini de hingheri..muncesc 8 h /zi...ce este greu ca 1 iubitor sa stea cu hingherii 1 zi/saptamina?
30 de iubitori/zi X 200 zile /an si asa se vor aduna civilizat ciinii.
vreau sa vad liste cu participanti ..ladyj e prima pe data de 1 aprilie. ..oanamada pe data de 2 aprilie...Xio pe 3 aprilie...

Acum, fara misto, dar sa stii ca ideea ta nu este rea deloc...doar ca eu nu cred ca exista o baza legala ca un "civil" sa-i insoteasca...varianta cu un reprezentant de la protectia animalelor cred ca este fezabila..oricum, cred ca asta ar genera niste scandaluri monstruoase...dar poate ar functiona...

Offtopic...vedeti ca iar ati deviat de la subiect....nu discutam despre conditia sociala sau etnia a celor care fac aceasta meserie...ci despre faptul ca exista angajati, hingheri care se comporta in mod barbar.

Denizel....stiu ca raspunsul tau a fost la misto, dar cu sinceritate iti spun ca daca puteam chiar ii filmam si chiar trimiteam filmuletul la TV...fa abstractie de antipatia pe care o ai pentru mine si gandeste-te doar ca eu am vazut niste animale chinuite...au si ele un suflet si sufera...imi cer scuze daca ti se pare subiectul deplasat!
Inca ceva...am mai vazut si eu interventii ale hingherilor, dar civilizate...ca aceasta de dimineata insa am vazut numai la televizor!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Nu ma supar, probabil cineva nu vrea sa inteleaga ce am vrut sa spun...Ma refeream la aspectul lor - murdari, neingrijiti, de etnie roma...In fine, n-are rost sa mai dezvolt ideea...

Decat sa continuam asa, jucandu-ne cu vorbele (devenind din ce in ce mai off-topic), prefer sa nu mai postez/raspund la acest subiect, dar voi urmari discutiile voastre...

Da, Corina cred ca e mai bine sa taci ca mai rau o comiti.
Si, asa ca informatie generala, cetatenii de etnie roma nu sunt toti hingheri. Hingherii nu sunt toti de etnie roma. Romii nu sunt toti nespalati si fara suflet.

Gresesti, catalogand oamenii din prejudecati.
Oana, scuze de off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Oanamada, eu nu cred ca raspunsul lui Denizel a fost la misto. Dar cine se frige o data...

Si cred ca Guestus o place pe LadyJ
Harjoneala lui imi aminteste de colegii mei de generala care hartuiau si tachinau doar fetele pe care le simpatizau.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Denizel....stiu ca raspunsul tau a fost la misto, dar cu sinceritate iti spun ca daca puteam chiar ii filmam si chiar trimiteam filmuletul la TV...fa abstractie de antipatia pe care o ai pentru mine si gandeste-te doar ca eu am vazut niste animale chinuite...au si ele un suflet si sufera...imi cer scuze daca ti se pare subiectul deplasat!
Inca ceva...am mai vazut si eu interventii ale hingherilor, dar civilizate...ca aceasta de dimineata insa am vazut numai la televizor!

Nu, raspunsul meu nu a fost la misto! Am vorbit cat se poate de serios cu tine si ti-am sugerat sa faci ceea ce as fi facut eu in aceasta situatie.

Exagerezi cu mania asta a persecutiei. Da-o-ncolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Iar iti dai importanta mey Guestus.
Iar amesteci termenii si nu esti atent la topic.
Aici se vorbeste despre agresivitatea nejustificata, asupra unui aminal legat.

Tu, ne-iubitor de animale, esti de acord cu aceasta agresivitate?

"Bine, hai sa va linistesc. Eu nu i-as omora pe nemernici. I-as schingiui. Better now?"

uite aici aceeasi ladyj in 2 zile diferite ...1 data ar salva ciini de la agresiune...si 1 data ar schingiui niste oameni. ...

Mergi la inceput