Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 21
Corrina spune:
gaia ce tare esti!!!
Te simteai urmarita?![]()
Broasca mea e in spital. Fiecare vot aduce dupa sine un punct, insa userul trebuie sa foloseasca punctele respective pentru a "cumpara" mancare, apa, energie, distractie
Pentru ca broasca e internata, trebuie sa platesti spitalizarea si acolo se ocupa "aia" de ea. Cool, nu?
LE: Spor la primenit de pampersi![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Brigitte Anamona si eu am f multe de invatat de la voi toate, si-am sa incerc sa-mi fac simtita prezenta mai des ![]() |
vazut burtika sexi

WELCOME
alaturi de noi
....si la cit mai multe postari 
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
mamidestefan spune:

HAIDE ADA 

HAIDE ADA 

HAIDE ADA 

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Giulianna si Robi adoarme numai pe picioare.... relativ repede, dar as vrea sa-l dezvat de asta.... am incercat aseara dupa baita si masa sa-l pun la el in patut, am stat si noi pe langa el, dar dupa max 10 min a inceput sa planga.... mai incerc, poate azi o sa stea 15 min si tot asa, pana se invata. zic si eu, dar sperante n-am....Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Exact asa am incercat si eu in seara asta. L-am ametit putin dupa care l-am pus la el in patut. La inceput parea linistit zic "gata, am dat lovitura!". Nu dormea dar era asa...hipnotizat. Pana intr-un final cand si-a dat seama ca nu-l mai legan si au inceput maraielile, transformate in tipete, transformate in plans. Nah...mai insist nu ma dau batuta! Poate poate

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Brigitte spune:
Musettepink -merci
Giulianna -promit c-o sa-mi dau toata silintza
Babytza- nu stiu cum ar fi mai bine, nu mi-s buna intr-al deastea.![]()
anamona spune:
babytza hmmm 140£ pare mult la prima vedere. daca luam pretul de mothercare 95£ ies 45£ transport+comision...
Daca luam acum cei 45£ la puricat.....putem calcula transport prin posta cam vreo 30£ (situl lui www.royalmail.com/portal/rm/content1?catId=600024&mediaId=18000222" target="_blank">royalmail la greutatea de 6.2kg cu tot cu ambalaj) si mai raman de comision vreo 15£ ceea ce nu pare exorbitant.
Eu l-am luat cu 109£m in ron vreo 500RON la tine ies vreo 650 RON.
In fine nu vreau sa te influentez in vreun fel, e total decizia voastra....dar...daca as fi in locul tau l-as lua dar as mai astepta 2-3 zile timp in care as mai butona un pic netul.
Pretul uni maclaren produs in 2009 e 140£, ce gasim noi la 110 sau 95 e pt producyia lui 2008 de care incearca astia sa scape...la tesco ai vazut ca l-au redus acum la jumatate...deci mai urmaresti un pic preturile, intra si maine si poimaine, eventual luni (doar sa nu ma injuri daca o sa fie prea tarziu pt oferta de 95 de la mothercare) la tesco sa vezi daca l-au bagat iara in vanzare...