Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
gaia.nevia spune:
Lidia,
sa mearga tratamentul!
Anis, felicitari pentru dintzoc!!!
Corrina, chiar incepusem sa ma stresez de unde stii ca ti-am votat si eu broscuta?! Cand colo, tu ziceai merci pt urari....
Apropos de broscuta, cum atribuie punctele? Ca la papa era zero, si nu i-a dat dupa ce am votat. In schimb la distractie era plin de puncte... Sau nu pricep io ce fac aia acolo...
babytza, sanatate Valentinei!
Tocmai am terminat cu pampersul cu kk nr 5, ca pe ala nr 4 l-am rezolvat pe la 8. Acusica ma apuc si de voi
.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
babytza spune:
Tare dulcica mai este
Si ce imi place invitatia la botez , foarte frumos a iesit
Eu zic sa le lasi acolo , si cine doreste intra pe casuta ...noi vrem sa le scoatem din semnatura si tu vrei sa le bagi ?
Eventual cand ai ceva nou dai atunci link si gata.E mai simplu asa ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Brigitte Babitza cu mare placere v-as arata-o pe grasunica mea, de fapt am cateva poze in casutza din bara de sus...dar tare-as vrea sa le pun ca voi toate..numai ca nu stiu cum |
[ url = " aici pui link-ul " ] aici pui descrierea pozei [ / url]
Elimini spatiile si gata! Bafta!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
gaia.nevia spune:
ma bag la schimbat pampersii.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Corrina spune:
| citat din mesajul lui musettepink Corrina felicitari!!!!!Cum il cheama pe grasunel? |
Multumesc
Andrei
Anis felicitari pentru dintisor!
mamidestefan multa bafta la iesirea dintisorilor nr. 3 di 4 si sa nu aveti dureri sau febra!!!

babytza ma bucur ca nu e serioasa raceala printesei.

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos
Brigitte spune:
Anamona si eu am f multe de invatat de la voi toate, si-am sa incerc sa-mi fac simtita prezenta mai des 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui musettepink mamidestefan nu ma speria merci ![]() de Luca |
medicul este SARARU (CATALIN sau CONSTANTIN...cum vrei sa ii spui)
FUNDATIA SIMILIMUM www.similimum.ro/200810274/program-consultatii.html" target="_blank">AICI DETALII
recomandare de la babymom..pe care o
inca o data ...cu aceasta ocazieLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella