DR. Hamid AYATOLLAHI
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
danis spune:
eu am nascut acum 3 ani cu el, face o prima impresie de om dur si mai inchis, insa in timp se mai deschide :)
am fost la consultatii la medicover si am nascut la filantropia cu el
este un om serios si responsabil, la mine a venit sambata la nastere, plecat fiind in acea zi la munte cu familia..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anymona spune:
iti multumesc mult pt raspuns danis...am decis sa raman cu dansul pana la sfarsit...sper sa fie bine 16+
+ Clara Maria (01/02/2006)
anirok spune:
Dr Hamid o mare dezamagire. Inainte sa aleg doctorul la care sa ma duc sa mi urmareasca sarcina am cautat mult pe forumuri pareri.
Am ajuns la el la 7 saptamani de sarcina pentru ca nu am avut cum sa ma programez mai devreme si m-am dus cu analizele facute. Deorece aveam o infectie mi se recomandase(de catre un alt doctor) sa iau Augumentin ,lucru ce m-a speriat. Asa ca abia asteptam sa ajung la doctorul Hamid si sa-mi spuna el ce sa fac. Raspunsul lui a fost sec : "daca ti -a zis deja un doctor sa iei antibiotic ,dc nu -l iei ca o fi stiind el ce zice!" pe un ton vizibil deranjat. Nu mi -a explicat ce efecte ar avea si nu m -a linistit deloc. Mi-a zis sa fac si o ecografie si sa repet analizele. Dupa 2 saptamani am ajuns iar la el la ecografie (nu sunt din Bucuresti si nu ajung asa usor). La ecografie avem aproape 10 saptamani m-a intrebat dc am vezica plina. Obisnuita de la toate eco pe care le facusem pna atunci ca tb vezica goala ,am raspuns fericita : nu . La care el iar f deranjat imi zice ca el nu o sa vada nimic,vrand sa mi faca eco abdominala.Nu a propus sa -mi faca eco endovaginala ca tot batusem atata drum . M-a tinut 5 min a zis ca nu e concludenta ca n-am vezica plina si pa.
Am mai incercat inca odata ,tot sperand ca e asa rece doar la inceput .La urmatoarea vizita,cand eram programata la dublu test,am zis ca dc tot vin la Bucuresti sa ma programez si la el la consultatie. M-a intrebat ca dc am venit ca dc nu am rezultatele la dublu test n are ce sa-mi zica.
Asa ca nu ma mai duc .E un om rece care nu m-a ajuat deloc sa ma linistesc .Nu merita efortul de a ma duce la Bucuresti.
O mare dezamagire!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Buna fetele.
SUnt o burticuta ce o sa nasca in ianuarie. Pana acum sarcina mi-a fost urmarit de o alta dr si as vrea sa o schimb ca e in CIC si nu as avea medic cand o sa nasc. Intrebarea mea ar fi daca dr Hamid primeste paciente cu sarcina mai mare de 20 de sapt?
MUltumesc.
Laura 21+ cu
madalina_m spune:
Buna! Am o prietena buna care a nascut cu dr. Hamid si a fost foarte-foarte multumita. A fost foarte comunicativ si intelegator cu ea cat timp i-a urmarit sarcina, a venit la nastere, desi a nascut la 4 dim si a vizitat-o si controlat-o in fiecare zi dupa nastere, cat a stat in spital. Ea mi-a spus ca nu si-ar schimba medicul pentru nimic in lume! Chiar si dupa nastere l-a mai sunat pentru ca a mai avut niste probleme: a facut mastita, a facut o inflamare la nivelul operatiei si i-a raspuns de fiecare data la telefon si la intrebari, desi, putem spune, nu mai avea niciun interes. Ea s-a hotarat sa se duca la el dupa ecografia de morfoloie fetala, adica pe la 22-23 sapt, deci primeste gravide in urmarire si mai tarziu.
madalina_ang spune:
Buna,
Eu am nascut cu domnul doctor pe 16 iunie 2010 la Filantropia si totul a decurs foarte bine daca voi decide sa mai fac un copil as merge pe mana dansului cu cea mai mare incredere. Este un om care iti da incredere si pe care te poti baza.
Sa aveti o nastere usoara!
nilufera spune:
Si eu am nascut cu dl doctor in aprilie 2009 un baietel, acum sunt insarcinata din nou in 17 saptamani si tot cu dansul voi naste; cred ca perceptia asupra lui depinde de firea fiecarei persoane, important e sa ai incredere in el; intr-adevar, nu sta la discutii si poate parea distant si rece, dar acum depinde si ce asteptari ai de la el; eu consider ca e medic bun, imi da toate informatiile de care am nevoie si atat, nici nu am nevoie de mai mult, pentru tinut de mana si incurajari il am pe sotul meu; la sarcina trecuta am avut un polip pe col care mi-a produs sangerari si mi-a dat cel mai bun sfat pt mine si bebe. la nastere a stat cu mine 7 ore pana am nascut chiar daca era duminica si toata familia era la gratar, apoi a venit zilnic in spital sa ma consulte si sa vada cum ma simt si eu si bebe.eu il recomand din toata inima, este un om bun.
Bulina28 spune:
Eu am nascut cu dl. doctor Hamid la Filantropia in august 2009 si am fost f multumita de dansul...daca voi mai avea un copil cu siguranta tot la dansul voi apela...chiar daca nu este foarte comunicativ raspunde la toate intrebarile pe care i le pui si este f atent pe tot parcursul sarcinii..si dupa...a venit special de acasa pt nastere si apoi in fiecare zi m-a vizitat in spital sa vada cum ma simt, lucru pe care nu-l fac toti doctorii din cate am vazut. Eu zic ca este un om care iti da incredere si il recomand!