DR. Hamid AYATOLLAHI
![](images/user_woman.png)
Buna,
as dori sa stiu daca a nascut cineva cu dr. Hamid AYATOLLAHI de la Medicover.
Va multumesc mult !
Raspunsuri
Rony spune:
Buna,
Vad ca nimeni nu a auzit de acest dr. ; oricum eu ma duc la cosultatie saptaman viitoare si va spun cum este; am inteles ca mai lucreaza si la Filantropia.
O zi buna,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana3000 spune:
buna
si eu ma duc la d-l dr de vreo 2 ani la medicover si vreau sa nasc cu el, dar din pacate eu nasc la inceputul lui august si s-ar putea sa plece in concediu.
oricum, eu am mare incredere in el, mi se pare foarte responsabil si am auzit numai de bine despre el
nu stiu cand nasti tu, dar sper sa ma tii si pe mine la curent, mai ales cu cat ii dai pt nastere
as vrea sa-i dau ceva si inainte, dar mi-e cam rusine ca nu stiu daca primeste
sarcina usoara in continuare si totul va fi bine
PatriciaArdeleanu spune:
eu am nascut cu dr Hamid primul copil si il voi naste si pe al 2-lea.
consultatiile le fac la Medicover si nasterea la Filantropia, care am auzit ca arata foarte bine acum.
am fost multumita, drept urmare nasc si a doua oara cu el. am avut o comunicare buna, de cite ori am avut nevoie, a venit noaptea la spital la nastere si s-a comportat bine.
si eu voi naste in august, din cite imi aduc aminte el isi lua concediu mai mult iarna, dar nu as putea garanta, inca nu am deschis subiectul acesta.
Patricia s21 si Rebecca
05.02.2005
Rony spune:
Buna,
Cum ziceam , eu ma duc miercuri la consultatie pentru prima data; voi naste in noiembrie asa ca sper sa nu fie plecat; sunt putin cam stresata si l-am tot visat pe doctor ; am inteles ca lucreaza la Filantropia , este adevarat?
oricum te tin la curent cum a decurs consultatia !
Rony spune:
Buna,
Am promis ca revin cu impresii dupa ce am fost la consultatie: in prima faza mi s-a parut cam dur si inchis , insa apoi m-am relaxat si mi-am dat seama ca este ok; m-a certat ff tare ca am luat 4 kilo deja in 10 saptamani ( dar mie mi-e rau de mor si mananc numai paine). M-am programt la ecografie la el saptamana viitoare; acum nu stiu cum sa procedez, sa-l intreb daca accepta sa nasc cu el .... sa mai las ceva timp... nu stiu cum se procedeaza ;
va pup si sracina usoara!
Amalia
uve_got_mail spune:
Buna,
eu o sa nasc in jur de 15.10 cu dansul.I-am cerut nr de telefon si mi l-a dat,e adevarat, dupa ce riscul de pierdere a sarcinii a fost mai mic. Am inteles ca manifesta disponibilitate in orice situatie pt paciente, au mai nascut doua colege cu el. Bani se pare ca primeste doar dupa nastere.Daca va intereseaza ceva anume va ajut cu placere!
Rony spune:
Buna,
Eu am sa nasc la inceputul lui noiembrie; voi merge marti la prima ecografie si m-am programta la ecografia de 13 saptamani pe 24 aprilie; cred ca am sa-i cer numarul de telefon la viitoarea cosultatie , asta inseamna cam peste 3 saptamani.
Vreau sa stiu daca la ecografie ma lasa si cu sotul meu in cabinet;
Va pup dulce,
Si sarcina usoara!
Rony spune:
buna,
Eu am fost la ecografie la dr Hamid saptamana trecuta si am fost cam dezamagita pentru ca a fost cam dur cu noi , adica era si barbatul meu pe care nici nu l-a bagat in seama , dar nici mie nu mi-a aratat nimic ; era nervos ca nu bausem suficienta apa si nu vedea bine ceva; nu mi-a spus nici ca e bine , nici ca nu este bine; nu mi-a zis nimic ....presupun ca totul este bine; am facut dublu test si astept rezultatele , iar data viitoare cand ma duc la control am sa-l intreb daca vrea sa-mi urmareasca sarcina sau nu , ca sa stiu si eu ce voi face;
va pup si va urez o zi excelenta
anymona spune:
buna,
a mai nascut cineva de curand cu dr hamid???
eu sunt pacienta dansului acum la medicover si, desi am fost deja la cateva consultatii, nu sunt inca hotarata daca sa merg pana la capat cu dansul sau nu... mi se pare foarte distant si trebuie sa insist mult pe anumite aspecte ca imi spuna toate detaliile...
multumesc 15+
+ Clara Maria (01/02/2006)