S-a deschis C&A in Bucuresti?

S-a deschis C&A in Bucuresti? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Mi s-a parut ca vad o reclama cu sigla C&A la Romana, dar eram in masina si nu am vazut amanunte. S-a deschis C&A in Bucuresti? Am inteles ca se deschide Decathlon la inceputul lui Aprilie, si InterSport in curind la Mall Berceni.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Da Da Da
in militari la inceputul lui aprilie

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Mai exact pe 2 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, se deschid Decathlon si C&A unul langa altul in Militari Shopping, langa Praktiker. Pe 2 aprilie.
Spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am inteles ca sunt aceleasi preturi ca si in afara, ba chiar putin mai ieftine caci s-au calculat preturile produselor la 3,5 RON - euro.
H&M oare pe cand vine si la noi?

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

C&A preferatul meu, am luat multe haine de la ei, imi pare bine ca se deschid si la noi, am sa le fac o vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

super fain! abia astept!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Off, de cand ii astept si eu sa vina la noi. Mereu am luat hainute cand mergeam afara si mi-au placut ca sunt incomparabile dpdv calitativ si ca pret cu ce gasim la noi( body-uri la reduceri cu 0,75 E, strampi de fetite 1 E- 2 bucati etc)
Oricum, ma infiintez in prima zi ca poate or fi reduceri.
A, si sper sa aiba preturile din afara, nu sa copieze pe ale noastre, ca atunci nu rezolvam nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

A, si sper sa aiba preturile din afara, nu sa copieze pe ale noastre, ca atunci nu rezolvam nimic.

Eu sper sa fie si calitatea celor de afara, nu produse pentru Europa de est cum au alte firme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am intrat zilele trecute aici in C&A si am vazut pe etichetele UNOR produse si pretul in Ron. Pretul era calculat la curs mai mic decat este acum, cred ca ceva in jurul a 3,5 lei = 1 Euro. Asa ca momentan, in Romania vor fi mai acceptabile ca pret.
Nu stiu insa daca se vor aduce toate produsele din gama existenta acum.
Insa, cum zicea cineva mai sus, eu nu am mai vazut de multa vreme nici un body sub 2 euro sau dresuri de fetite asa ieftine. Nici la reduceri. S-au mai scumpit marfurile si la ei. Oricum, e bine sa existe cat mai multe astfel de magazine si la noi in Ro pt ca sa mai inlature un pic din fitzele unor branduri care au spart piata acum cativa ani si tin preturile cat mai sus, fara nici un temei si justificare.
Abia astept sa aud ca vine si H&M

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput
Mergi la inceput