Aspirante din GALATI (5)
Raspunsuri - Pagina 20
adyrem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana vineri ma duc la dr si sper sa dam startul la fiv...m-am saturat sa astept...din februarie ma tot chinui sa fac fiv-ul asta si numai piedici am avut...sper in septembrie sa fiu cu testul in mana ..pupici ![]() |
Taty_ana, cum a fost? Ce rezultate ai? Multa bafta si

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.
happymum spune:
va rog, stie cineva unde se afla cabinetul dr ginecolog stefanescu bogdan?
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
adyrem spune:
[quote]citat din mesajul lui happymum
va rog, stie cineva unde se afla cabinetul dr ginecolog stefanescu bogdan?
Imi pare rau, dar nici macar nu am auzit de acest doctor. Poate te poate ajuta altcineva.
Ce referinte ai despre acest dr?
happymum spune:
adyrem, multumesc pentru raspuns oricum.
este un doctor tanar din judetean. s-ar parea sa promita.
pe cumatra mea, acum un an si ceva, a fost printre putinii doctori care a incurajat-o si i-a zis ca bebita o sa fie bine... ca goguleasca vroia sa ii provoace avort.
iar la mine, cand eram in spital, s-a nimerit intr-o zi el la vizita si mi s-a parut tare bland si preocupat de paciente. numai ca avea niste maini reci tare.
am aflat intre timp ca ar avea cabinet la rondou la ultimul leu, acolo unde au termopanele alea roz.
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
adyrem, tu ce noutati ai mai avea?
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
DORIS_71 spune:
Tot mai intru pe aici din cand in cand dar vad putina miscare.
Eu maine plec in vacanta in tara, o sa fie cam obositor drumul dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa ajungem cu bine.
Va urez vacanta placuta tuturor.
Doris
23+
Matteo ......
poze
happymum spune:
doris drum bun si vacanta placuta si sa ai grija de tine.
te asteptam plina de energie inapoi. 
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
adyrem spune:
[quote]citat din mesajul lui happymum
adyrem, tu ce noutati ai mai avea?
Hahhymum, daca la noutati te referi la noutati despre doctori, nu am nici una. Momentan merg pe mana dl dr Ciobotaru, iar in legatura cu rezultatele tratamentului dat de dansul putem vorbi abia in Decembrie, din pacate
Cert este ca nu am incredere in niciunul, si chiar daca as avea, m-as feri sa dau recomandari pentru ca eu in urma unei recomandari am patit-o. Nu invinovatesc persoana care m-a trimis la Draghincescu pentru ca pentru ea a fost si este un doctor bun. Imi sustin in continuare ideea ca trebuie sa gasesti doctorul care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Eu cred ca l-am gasit, dar nu pot sa-ti recomand sa mergi la el. Este alegerea ta. Eu in continuare spun ca daca nu o sa am rezultate pana anul viitor pe vremea asta am sa merg la Botezatu, cu toate ca vad ca nici una din fetele de pe aici nu a fost la dansul.
Mult noroc si daca mergi la dl dr Stefanescu, dc am retinut bine, sa ne srii si noua cum a fost.
Multi 
provista spune:
doris ce mare e matteo ai trecut deja de jumate din drum , multa sanatae in continuare.

http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png
provista spune:
doris, sorinake, happymum, hmm am pus odata poze dar eu is batrana si am uitat cum am facut
ma documentez si revin
http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png