Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Oti, inseamna ca Alex le calca pe urme lui Matei si Stefan. Si eu am show cu Stefan de fiecare data cand il imbrac..asa-i mai place sa umble descult si in curu gol prin casa....
Acum l-am pus in pat, maine dimineata o sa ne trezim la 6 jumate, ca si tati, pentru a ne acomoda cu trezitul de dimineata. Stefan s-a culcat si aseara, si acum seara singur. Inca nu a adormit, dar sta acolo in pat singur. La amiaza l-am cam obisnuit sa adoarma singur. Creste...
Va doresc si eu noapte buna si somn usor. Sa speram ca o sa fie mai bine Cristina si Alex. BTW, tot marait a fost? Il prinde si pe el raceala?

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, i-am aspirat niste muci din nas. E asa harait. Parca ar avea polipi. Nu stiu cum sa explic. Eu sper sa treaca numai cu apa de mare in nas si cu aspirat.Cami, Lavinia, cum sunt copii? Le-a trecut raceala? amu fug la ca minten se trezeste Alex la supt.Dulciuri

Mergi la inceput

Si eu tot cu aspiratorul ii iau mucii lui Stefan. Adica acum invata sa si-i sufle, dar cand are productie mare, il trec pe aspirator. Saracu e terorizat, si se zbate, mi-e si frica sa nu-si rupa ceva cadn se zbate asa tare la mine in brate, ca acum deja are putere. Cand era mic nu imi facea atata tam-tam cand il aspiram, dar acuma face un circ.....

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

'mneata! Poftiti la cafea.Dulciuri

Mergi la inceput

ultumim de cafea! De care marca e, asa ii de buna!!!!! Sau ii facuta cu drag?

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

E boabe, rasnita proaspata! Si facuta cu mare drag!Dulciuri

Mergi la inceput

Ia ghiciti ce am facut eu mai devreme?
M-am jucat fotbal cu Stefan in sufragerie . De fapt go-go, cum ii zice Stefan. Ma distreaza ca incepe sa isi mai dea drumul la vorbe, dar doar asa pe jumatate, tre sa ghicim de zice. De exemplu, pentru el "ca" e un cuvant universal, doar ca schimba intonatia si ne dam seama ce vrea. Ca-ca e si KK, si cafea, si catel, de fapt la catel face un fel de ham ham, dar numai din gat, un fel de hm-hm...si daca ii spun ca nu inteleg zice "ca" hm hm...Si mai nou daca i se pare ca ii calda mancarea zice tot "ca"...iar daca mananca coaja de paine zice "ta", de la tare. Iar de vreo cateva zile si-a schimbat repertoriul la cantat. Inainte zicea doar aaaa...aaaa... acum zice Pia-pia-pia-Bia-bia-Mia-mia-- Si dupa Mia zice Mia-mimi-mami- si in final ma-ta, care e favorita lui.
Acum mi-a dat galetusa pt nisip, sa mi-o pun in cap, si mi-a aratat sa scutur capul pana cade galetuta.
Asta ca sa vedeti cu ce ne ocupam noi timpul intre un spalat de haine si de vase.
Ieri nu am facut nimic in casa, a fost si sarbatoare, iar cu vremea aia schimbatoare chiar ca nu am avut chef de nimic. Nici vasele nu le-am spalat. Ma duc acum sa recuperez.
Va pup si sa aveti o zi buna.
Astept nazdravanii si de la ai vostrii pui.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

A, am uitat sa va spun. La intrebarea "cati ani ai" zice "do", de la doi. Si inainte cand vorbeam la telefon voia si el telefonul, il tinea la ureche si asculta, nu zicea nimic. Acum imi ia telefonul si vorbeste si el, adica asculta ce i se spune la telefon si apoi raspunde: DA, ih, da....
Se vede ca evolueaza si ca retine repede. E ca un burete, absoarbe tot..pana zilele trecute ii dadeam sa bea apa din sticle de alea de suc, cu fluier. Si pt ca la cresa va trebui sa bea din cana, ii dau acum si eu din cana, sa se invete, nu sa se inece cand bea apa din cana. I-a fost greu in prima zi, dar acum s-a obisnuit si stie sa bea din cana. Doar ca el isi lasa capul pana la cana, nu ridica cana..asa ca i-o tin eu cand bea

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Bine ca si-a revenit netul, ca ajunsesem pe pagina a doua cu topicul

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, la cresa cred ca ii vor zice Ianis, ca mai este un Stefan acolo. Oricum piticu e invatat cu amandoua numele, asa ca nu va fi o problema

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput