Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
Raspunsuri - Pagina 16
dianalaura spune:
Adriana, ti-am trimis PM
Am fost iar cu Stefan la dr, a revenit in forta raceala, si tusea...asta e...a alergat si a transpirat in weekend, si acum trage.
Am fost si l-am si tuns...nu e chiar cheliuta, dar n-aveam ce face, pt ca nu prea sta la limpezit, si transpira si usor...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
silvana_salajan spune:
Of Diana, lasa ca vine vara si scapam de raceli.Eu mi-am luat o masina de tuns de vreo 2 ani si am facut o investitie foarte buna. De atunci sunt si frizer sef, ii tund pe amandoi de nu se vad!
Si mai tund si prieteni daca cer! ![]()
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Ca tot vorbiti de tuse .... si la Paula a revenit tusea si e foarte urata. Deja a baut o sticla de prospan , una de bronchicum si inca tot tuseste. tare mie sa nu fie alergiile de primavara ca numai noaptea o apuca si se sufoca saracutza de ea. Tusea e foarte uscata, seaca si cand o apuca parca numai nu o mai lasa. Nici nu mai stiu ce sa fac.
Pe deasupra eu m-am pricopsit si cu o infectie urinara de toata frumusetea cu dureri de burta si alte cele. Maine voi duce urocultura sa vedem ce iese.
Cam atat din centru ![]()
mihaela_s spune:
diana, sanatate lui Stefan...deci n-ati inceput azi activitatile...pacaleala de 1 aprilie? ![]()
adriana, sanatate si tie si Paulei...oooof ce le mai tragi cu bolile!
Si lasa-le in pace pe vispile alea, baga-le in seama numai cat trebuie.
Oti, la voi cum a fost azi?
Bia tu pe unde haladuiesti?
La noi a venit primavara, a fost soare si cald(ma rog, cele 9-10 grade pe care ni le ofera soarele la data asta), pasarelele ciripesc peste tot, crocusii e plin in iarba de ei, uneori trebuie sa fim atente sa nu ii calcam, cei din gradina mea sunt bineinteles cei mai frumosi...per total am avut o zi tare buna. Cred ca v-ati plictisit deja de mine cu scoala, dar va mai spun ca azi a fost OK cu prezentarea, am luat din nou nota maxima...printesa si-a facut bine treaba
.
Ovi a plecat dimineata la St., e intr-un paradis si el, am povestit putin la telefon si de atunci studiez locul unde e...
Cam atat de la noi, ma duc la culcare si eu devreme cu fetele ca Silvia vrea sa doarma cu mine si nu am scapare...
si 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
PS...si ma duc!
Azi am gasit intre marfurile turcesti din magazin...ghiciti! Compot de visine, fara samburi. Am mancat cu o pofta si eu si fetele...abia astept sa ma satur de compot si sa fac praji. Ah si inca o surpriza...am luat ieri blat de tort de cicolata! Va ziceam ca pana acum n-am vazut, cred ca astia mi-au citit dorinta. Yupiiii....deci stiti ce dulce fac in we, da? 

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s PS...si ma duc! Azi am gasit intre marfurile turcesti din magazin...ghiciti! Compot de visine, fara samburi. Am mancat cu o pofta si eu si fetele...abia astept sa ma satur de compot si sa fac praji. Ah si inca o surpriza...am luat ieri blat de tort de cicolata! Va ziceam ca pana acum n-am vazut, cred ca astia mi-au citit dorinta. Yupiiii....deci stiti ce dulce fac in we, da? ![]() ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |

Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
'na seara!!!
toate bune si frumoase pe frontu din dumbrava N
.la mine nietu face figuri
,cica schima ceva cabluri.da de o luna imediat le tot schimbasi nu mai termina.
feciorii mi-s ok,tudor e cam obosit si baga somnuri luni,matei imi canta toata ziua ca ma iubeste si ma pupa de ma albeste
,colegu rezista eroic fara tigari,chiar daca "traieste" printre fumatori
.io-s happy ca e cald si pot sta cu geamurile deschise
toata ziua.
fug sa cetesc si sa raspund.
Emma INVINGE cancerul!
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Multam de cafea! Oti, si eu stiu poezia aia...nu am recitat-o eu personal, dar o stiu...mai ce memorie aveam cand eram mici, stiu ca retineam si poeziile si cantecele si replicile altor colegi. Acu daca ieri m-am plans de Stefan, hai sa ma laud azi: aseara mi-a mai spus un cuvant, adica pe care sa il intelegem, ca asa, vorbeste toata ziua pe limba lui |
ce dulcic cred ca e stefan
.mie la inceput matei imi zice DIA,acu ma striga BIAAAAAAAAAAAA sau ma radfata cica,si-mi zice biencuta
.poezia scrisa de oti am recitat-o eu in prima zi de scoala| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Azi dupa-masa am avut un show cu cea mai batrana dintre viespe. Acelasi subiect, ca una lucreaza mai mult decat cealalta si fiecare urmareste ce si cum face celalat. Mie imi pare rau k suntem o mana de oameni si nu putem sa ne intelegem si se ivesc discutii din toate kk-le si din tantar se face armasar. Dar asta e viata, trebuie sa mergem mai departe. Poate mi-a ajuta DD si oi scapa de locul asta. Dar pana atunci tre sa rabd k nu am incotro. Dar sunt hotarata ca sa nu mai tac cand sunt "injunghiata" pe la spate si sa merg sa discut face to face cu persoana care are ceva de spus despre mine. Am zi s k ma fac fata rea si asa voi si fi de acum incolo ( numai cu cine merita ).Vorba lui Bia , " a rasari soarele si pe strada mea ...... cand ???? Habar nu am ... dar eu sper in continuare. ! |
am vorbit cu meteorologiul de servicu
| citat din mesajul lui dianalaura Am fost iar cu Stefan la dr, a revenit in forta raceala, si tusea...asta e...a alergat si a transpirat in weekend, si acum trage. Am fost si l-am si tuns...nu e chiar cheliuta, dar n-aveam ce face, pt ca nu prea sta la limpezit, si transpira si usor... |
santate lui stefan.io am primit de la mama o masina de tuns
.e necesara la casa omului cu prunci mici
.| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Eu mi-am luat o masina de tuns de vreo 2 ani si am facut o investitie foarte buna. De atunci sunt si frizer sef, ii tund pe amandoi de nu se vad! |
io tot zic ca ai talente ascunse,cam multe, da vaz ca nu ma crezi
| citat din mesajul lui anacezara Ca tot vorbiti de tuse .... si la Paula a revenit tusea si e foarte urata. Deja a baut o sticla de prospan , una de bronchicum si inca tot tuseste. tare mie sa nu fie alergiile de primavara ca numai noaptea o apuca si se sufoca saracutza de ea. Tusea e foarte uscata, seaca si cand o apuca parca numai nu o mai lasa. Nici nu mai stiu ce sa fac. Pe deasupra eu m-am pricopsit si cu o infectie urinara de toata frumusetea cu dureri de burta si alte cele. Maine voi duce urocultura sa vedem ce iese. Cam atat din centru |
sanatate tie si paulei.doamne ,ce spui tu aici suna a tuse alergica.vai, mila mi de scumpa mica.las ca acu vine vara si scapati de belele.auzi tu fa bine si stai cu ceva intre picioare,ho soro
| citat din mesajul lui mihaela_s La noi a venit primavara, a fost soare si cald(ma rog, cele 9-10 grade pe care ni le ofera soarele la data asta), pasarelele ciripesc peste tot, crocusii e plin in iarba de ei, uneori trebuie sa fim atente sa nu ii calcam, cei din gradina mea sunt bineinteles cei mai frumosi...per total am avut o zi tare buna. Cred ca v-ati plictisit deja de mine cu scoala, dar va mai spun ca azi a fost OK cu prezentarea, am luat din nou nota maxima...printesa si-a facut bine treaba Ovi a plecat dimineata la St., e intr-un paradis si el, am povestit putin la telefon si de atunci studiez locul unde e... Cam atat de la noi, ma duc la culcare si eu devreme cu fetele ca Silvia vrea sa doarma cu mine si nu am scapare... si ![]() |
vreau o poza cu crocusii.se poate?felicitari ptr nota maxima de azi
.ei, mamoasa e silvia
.cum prinde momentul , cum se cuibareste langa tine.pup fetele
.cami, unde esti? azi nu ti-ai baut cafeiu cu noi.se poate?
olim, lavinia, giulia, elvira, maria
.Emma INVINGE cancerul!
piticutz spune:
Ba mi l-am baut, dar nu am mai apucat sa scriu nimica pentru ca aproape ca am intirziat.Am citit, doar, ce ati scris voi.
Am venit acasa mai mult impinsa de vint, asa m-au durut picioarele ca de-abia puteam pasi.opt ore am alergat de colo-colo, cu pauza de o jumatate de ora la mijloc.Pina imi intru in mina, pina imi fac rutina mea adica, asa e, stiu.Sper sa treaca cit de repede, ca sint terminata in fiecare dupa amiaza dupa ce ajung acasa de la munca.
Azi am ajuns si dupa aceea am mincat, apoi m-am pus cu picioarele sprijinite in sus de perete.Am pantofi speciali pentru astfel de munca, adica facuti pentru cine sta in picioare multe ore in sir, si totusi ...
Colegu facea supa de cartofi cind am intrat pe usa.
Dimineata e tare frig, asa ma bate un vint pe la picioare de numa.Spre surprinderea mea, imi ajunge in timpul zilei, la munca, doar uniforma pe mine, fara nimic pe dedesubt.In primele zile am avut maieu dar pe urma l-am dat jos, pentru ca e bine si cald unde sint babe
Pantalonii sint din ceva pinza, nici poveste sa tina cald in zori de zi afara.
Altceva, ce sa mai zic, ma duc la culcar ca e 8 jumate, miine am liber dar intra ai mei online si asta inseamna ca pe la 10 cel tirziu o sa ma scol.
va pup si mai vorbim miine, o sa am mai multa vreme.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss