FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 20
pisix spune:
Da, fetelor ...recunosc, imi cer scuze ...
Adevarul e ca plang din orice, ma emotionez exagerat de usor, ma panichez instant, in fine, sunt exact ce nu-mi doream sa fiu: o mamica panicata
Iertati-ma, e o perioada dificila si singurul lucru care, in ciuda a tot, ma face sa fiu realmente fericita desi totul in jurul meu se surpa este faptul ca am puiul meu in burta.
LucaLuca spune:
Pisix, imi pare rau ca ai probleme, dar aminteste-ti ce ziceai in urma cu doar cateva saptamani: ca daca o sa fii insarcinata, NIMIC ALTCEVA nu conteaza.
Ai gija de bebe mic, trebuie sa elimini stresul! (...n-am zis ca e usor. ci ca trebuie!)
Tin pumnii!
Girls, eu acum am aflat ca, in ciuda a ceea ce tot citisem eu pe forum, ca hiperstimularea e naspa ca simptome si manifestari, dar ca da sanse bune de implantare - citesc fix inversul intr-un studiu din 2006.
Une réponse excessive à la stimulation ovarienne prédit:
* un nombre élevé d’ovocytes ;
* des ovocytes de qualité soit bonne, soit inégale ;
* un taux bas d’implantation lié plutôt à une avance de maturation de l’endomètre.
Deci, raspunsul excesiv la stimulare prezice o rata scazuta de implantare, legata de o maturizare avansata a endometrului.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
fireyes spune:
Pisix, iubita, ce se surpa in jurul tau?? stai cumintica, nu stresa puiutul si orice alte pr se vor rezolva ele.. si 8 luni de acum incolo tot o sa ai de trecut diversi pasi, asa ca trage acum o maaare gurita de aer...
Luca, astia ajung sa se contrazica prin articole cu orice: ba sa iei x, ba ca dauneaza. ce e acum in voga, maine e aratat cu degetul...
Elenada, sa fie cum zici tu
De Liam mai stie cineva ceva?
still counting: 1,2,...
Looana spune:
Paste fericit celor care inca mai sarbatoresc pastele catalic si de asemenea celor care au avut ieri ziua nume-lui ,La multi ani !multa sanatate si tot ce va doriti fiecare.
Nu am mai scris nimica despre mine de cind am facut punctia ,am stat cumintica
dupa transfer 6 zile numai in pat si scurt la wc.
Deci am 8 zile azi de la transfer cu 3 embrioni de 3 si 4 celule.Deci am raspuns bine la tratament cu o asa mica rezerva ovariana deci 4 foliculi din care au iesit 4 ovocide si sau fecundat toate 4 si au reusit sa obtina 4 embrioni dar au rezistat numai 3 din ei pe care i-am pus la caldurica.
sa se faca mari.
Dupa transferul celor 3 embrioni am facut imediat Bravactid si 6 utrogest-uri pe zi plus de 2 ori pe saptamina injectabil Progesteron + Estradiol.,si pt singe Aspirina ASS 100.
Looana
luck spune:
looana
intr-adevar , super rezultat la stimulare , super rezultat la fertilizare (ai facut ICSI ?)si super rezultat la ET cu 3 puiuti avand in vedere rezerva ta ovariana.
Eu iti doresc din suflet sa vii cu un super rezultat la bhcg.
pisix
ESTI INSARCINATA !!! si asta este tot ce conteaza !!!
fireyes 
te asteptam cu cele mai bune vesti !!!
stefy13 spune:
Looana
Super rezultate , fii cumintica in continuare si te asteptam cu BHCG mare peste cateva zile .Iti tin pumnii in continuare.
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany martie 2009 nereusit
Looana spune:
luck Nu am facut ICSI ,am facut simplu IVI dar am cerut decit sa i-mi faca la embrioni inainte de trasnfer Hacking si mi-au facut ,pt asta am platit in plus.
in rest sunt ok nu am decit uosare intapaturi in zona ovarelor fapt care ele lucreaza.....si temperatura e zilnic la 37° ,nu stiu cit mai e importanta acuma dupa transfer.Abia saptamana viitoare voi face Beta-HSG test.
Stefy13 merci de urari
,ne auzim poate in zilele uromatoare .....
Looana
elenada spune:
Va invit la un nou capitol norocos AICI
elena
+23 

Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!