FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 19
fireyes spune:
Luck, la mine ovarul ala (si celalalt) era perfect accesibil, am mai facut 2 punctii si nu s-a mai intamplat asa ceva! pana atunci, la eco se vazuse bine mersi. Nu stiu nici eu mai multe decat ce a rusit sotul sa-si aminteasca...
Si daca intrebai de fiv pe ciclu natural, ala e si fara stimulare si fara inhibare, nu mai faci nici o injectie decat pregnyl. si recoltezi outul care poate fi sau nu bun in luna aia...
Nicole, eu ma astept ca fiv pe cm natural sa fie oricum mult mai ieftin, iar pacienta lui strohmer era de acolo (banuiesc), asa ca mai aveau incercari platite de stat, asa cum e in orice tara civilizata...
Liam, ce faci?
still counting: 1,2,...
nicole_40 spune:
fire, cred ca mai fac o stimulare si apoi, daca ma tin buzunarele fac trat pe ciclu natural, cat timp mai am ovule, dc e mai ieftin; poate ca de-aia mi-a propus mie dr 3 in 1 (platesc unul doar din 3), pt ca sunt mai ieftine, ceea ce e perfect logic...
nu pot sa accept alta varianta cat timp mai am ovule... ce ma ingrijoreaza e ca ultimele cicluri au fost cu mai mica hemoragie si mai scurta sangerarea, sper sa nu fie semn ca se termina... enfin, acum iau niste comprimate cu ierburi chinezesti si am schimbat acupuncturistul, si-mi va spune data viitoare dc totul merge spre bine... dupa trat.. e tot timpul o mica speranta...
luck spune:
fireyes
eu doar la primul FIV am produs si cu ovarul drept , dupa nu l-am mai vazut deloc.Dupa ce am citit ce ai scris tu mi-a incoltit in minte o idee cum as putea sa-l valorific si pe asta.
Referitor la mod de stimulare eu am inteles ca vorbeati de stimulare cu puregon,gonal sau menogon si spre sfarsit cand foliculii ating dimensiunea necesara intervenit cu orgalutran dar probabil nu am inteles eu bine.
Apropo' fireyes , stii ca Strohmer mai vine si la clinica Polisano din Sibiu ,ma refer la eventuale incercari pe ciclu natural !
Multa , multa bafta , sa dea DD asta sa fie incercarea ta reusita !!!
nicole
si eu zic la fel ca tine desi nici pe mine nu ma prea incurajaza dr.meu , pana mai avem un outz incercam sa-l valorificam.
fireyes spune:
Luck, stiu, Strohmer nu numai ca vine o data la 2 luni la Sibiu, dar intentioneaza ca pana la sf anului sa puna pe picioare o clinica fiv si in bucuresti, tot polisano... insa sibiu nu prea e tentant pt mine, ca fac 3-4 ore de la bucuresti...
Tratam dupa ET e simplu: 6 utrogestan/zi si un decapeptyl in z6 de la punctie.
pisix spune:
Luca la mine e posibil sa fie extrauterina ???
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
LucaLuca spune:
:))))) Potoleste-te, femeie!
Nu, nu e extrauterina.
Aoleu, ce sarcina crizata o sa ai. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
fireyes spune:
Pisix, linisteste-te, fetitza! treaba-i buna, nemaipomenit de buna, de ce crezi ca balesc eu de n-am aer???
elenada spune:
Pisix nici nu ai ramas bine graviduta si deja hormonii tai au luat-o razna. Stai calma ca totul e bine.
Fireyes sper sa vii cu vesti bune. Tinem pumnii stransi.
Bafta multa tuturor si numai rezultate pozitive
elena
+23 

Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!