Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 Iza- ai lav iu si pe tine tareeeeee Iti mai zic la multi ani o dataDana- uffff mititica de ea. Cine stie ce combinatie nu i-a placut ![]() Irda- cxe ma bucur ca scrii. Te pup cu piticii mari si mici cu tot Xena- super ca e bine Maria. Nici la dinti nu ai avut treaba cu ea? Ooka- ieri m-a surprins intr-un mod foarte placut cu cat a mancat. Dar inca nu reusesc sa ii dau sa manance legume. Nu le vrea. Am incercat sa ii bag carnita in fructe si a gasit-o si a scuipat-o toata afara Am uitat sa o laud ca de parat o tot parasc- de ieri face "pa-pa" din manauta. E o scumpica si jumatate. Am inregistrat-o da' nu stiu cum sa fac sa va arat, asa ca tre' sa ma credeti pe cuvant Pupicei Ralu mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008) |
Maria nu are dintzi!!e stirba !
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
cand mai facem si noi o :
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
Ralu super tare aceste cursuri,o sa-i dau si sotului sa le citeasca,poate se mai trezeshte la realitate
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
kamelya spune:
venim si noi la intalnire
_
un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos 
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ladymina77 spune:
Buna seara din Laponia aka TgM,
La multi ani fericiti Iza alaturi de familie,sanatate si tot ce iti doresti!
Maitrey,pupici sa treaca la Ale.Te cred ca te-ai speriat tare dar si ea la fel presupun.
Atb-u,super dragut pepenasul cu balonas!
O seara frumoasa!
serbanica spune:
La multi ani Iza sa fi sanatoasa si la punga groasa!
Eu nu mai pot Serban e iar bolnav acum are laringita si iar antibiotic deci nu i-a trecut bine de o saptamina ca iar suntem la dr.
Baiatul asta al meu cred ca m-ar vinde pe o bucata de piine ca atit e de pofticios ieri in statia de tramvai o doamna miinca si si-a pus ochii pe ea si pur si simplu saliva era un dulce ,saraca femeie a venit l-a mine si mi-a intins din langosul ei sa ii dau dar eu i-am multumit si am rezistat tentatiei.De acum incolo cind mai plec cu el trebuie sa imi iau cu mine piscoturi in caz de...
Pup pe toata lumea!
iriss27 spune:
La multi ani Iza 
si din partea mea! Valiza nu se trezise sa zica si ea ceva 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
anaxena spune:
eu propun,dar spunetzi cand :dupa sau inainte de Pasti si in ce zi a saptamanii
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Atb-ule da, ne incuscric daca Biri imi da cu flit...dar vezi ca eu mai vreau o fata...te tine sa mai faci un flacau...
Kmelya,raspunsul este da, isi baga degetele in gura, nas etc, se trage de par si se scarpina in ureche pana isi ia pielea
maitrey, bine ca sunteti bine, puiule
serbanica, hai ca ii trece, dragul de el.eu eram atat de pofticioasa incat cand eram mica imi ascundeam hainele si ieseam pe strada sa cersesc.ai mei imi dadeau dar nu destul...pana m-au prins...
ruxule, gata, e ok pe saptamana asta...lasa ma ca la anais i-a aparut dintele dupa 8 luni
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici