Fetele din Austria (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana_78 spune:
Si mie imi place Salzburgul f. mult - asa merge mai des, daca s-ar putea
Flavia, la noi a fost Ok la mare, se putea si mai bine, normal - a fost bine, ca nu am facut mult cu masina, ca nu-mi plac drumurile lungi cu copii urland.
AM zis ca o sa mai mergem si in iulie
Pt. cine vrea sa ne vada/revada poze aici
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/SchwarzesMeer29050106#
Adriana
carolada spune:
buna fetele,
flaflo mersi de intrebare,eu sunt bine, pe la camping.
ma bucur ca va place salzburgul,eu sunt aici de 6 ani si inca sunt indragostita de orasul asta
, imi place totul,in afara de clima,ploua cam mult. cand mai veniti prin zona dati un pm, poate ne vedem
www.camping-kasern-salzburg.com
Adriana_78 spune:
Mama, da ce liniste pe aici - v-ati mutat la alt subiect?
Mi-aduca aminte ce bucurie pe mine acum 2 ani, cand am dat de forumul "FETELE DIN AUSTRIA" ! Abia asteptam sa mai cunosc mamici romance cu bebici - cu timp. am vazut ca activitatea e slaba, mesaje la 2-3 zile, mai mi-a pierit din entuziasm.
Ma rog, au fost si zile mai bune, cu mesaje multe - se pare ca au trecut, de o sapt. nici un mesaj
Ati plecat toate in vacanta??
Adriana
silar spune:
Buna fetele,
Adriana nu ne-am mutat la alt subiect, dar fiind f cald afara stam mai mult prin parcuri. Ce fac fetitzele tale?? Ati luat vacanta??
Noi suntem bine in general, mai putin azi ca eu ma confrunt cu o raceala cam ciudata, am sarit si cursul de germana azi (asta e). In rest copii bine sanatosi, asteptam cu interes Sommerfest-ul. Cam atat de la noi.
Liana ce mai fac fetele??
Pup la mamici si pitici 

Liana30 spune:
fetele cresc..cresc..am avut si zile mai grele dar am trecut peste..acum suntem bine mancam si dormim..si ne mai chinuie putin colicii dar incercam sa nu.i bagam in seama![]()
si ne pregatim sa facem primul vaccin ..dupa care plecamn acasaaaaaaaaa!!!!!!!
va pupam pe toateee.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
blackpanterro spune:
Wow Liana!!! Esti mamica!!! Felicitari maxime pt frumusetea de Annemarie!! Ma bucur nespus de mult pt voi!!
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
silar spune:
Ma bucur tare mult pt voi Liana, sa fiti sanatoase si papaciaose, iar colici trec, nici nu o sa-ti mai amintesti de ei. Mult succes la vaccin si drum bun spre casa.
Adriana
pentru Lara, sa creasca sanatoasa si voioasa, si cuminte si sa-i dea Doamne Doamne mult noroc in toate. Iar pt tine rabdare si putere si multa sanatate si bucurii alaturi de fetitze si tatic.
Adriana_78 spune:
Silvia, multumim de urari! Esti o draguta!
Pe Lara am sarbatorit-o doar la gradinita - am avut un personaj, ales de ea - catelus vorbitor - care s-a jucat cu copilasii si i-a pictat, apoi tortulet, cantat "la multi ani" si gata petrecerea
Maria merge la gradinita?
Adriana
Adriana_78 spune:
Draga Flavia, la multi ani cu sanatate si bucurii!
Sa ai parte de fericire alaturi de familia ta!
Adriana
Liana30 spune:
La multi ani Flavia!!!!
Adriana sa-ti traisca printzesa
blakpanteroooo daaaa am reusit!!!!!
multumim te pupam!!!
va pupam pe toateeee

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"