Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

rlc sunt de acord cu tine referitor la dr. De altfel si el e un dragut.
Noi stam prin centru pe langa Centrul de Calcul (Informatica)si ne plimbam pe malul Crisului. Dar acum cu vanturile astea am cam zis pas ca e un curent de la apa...!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ma gandeam ca nu am dat buna dimineata! dar la ora asta.... "sa aveti o zi perfecta", poate ar fi mai potrivit!
De cateva zile Alexia e melomana. De cand se trezeste ma innebuneste cu mu-i-ta-ta (muzica)si pocneste din degete si fara muzica (cred ca are ea ceva melodii in gand)! Tre sa o filmez cum danseaza ca e tare haioasa (doar ca eu sunt cam atehnica).

Codruta mami de Alexia (21.01. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata fetelor!
vad ca ati scos majoretele la incalzire.
Dana sunt calare pe telefon si cu o mana aproape de laptop.

noi saptamana asta facem curatenia de paste iar daria va sta cu mama.deci rasfat pe capul lor si vai de capul meu ca ii mutam "resedinta" Dariei.si nu stiu daca incape patutul unde vreau eu sa il pun.
dupa 6 aprilie facem si noi partea a doua a vaccinului de un an si dupa paste incercam sa vedem daca avem loc la cresa si cum ne acomodam.

va multumesc inca o data pt urarile legate de masinuta.nu e ea decat o dacie da e a noastra si ne putem deplasa de colo colo.tb sa o "botezam" dar nu stiu cum sa ii zic.nr de inmatriculare e B xx UIT
si ma gadeam sa ii zic "uituca"

saptamana viitoare merg si eu la eco sa imi vad samburelul.abia astept mai ales ca nu l-am mai vazut de la 6 sapt cand era doar un punctulet.

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Buna zuzici va citim si noi din umbra mereu dar cu scrisul mai greu asa.Am fost plecati in weekend iar Bianca sa comportat binisor,sa cam plicisit in masina.V-am pus cateva pozici daca vreti sa le vedeti.
Vreau sa va intreb si eu ceva ca nu stiu ce sa mai cred despre bulina mea.Avem vreo saptamana de cand se trezeste din ora in ora sau la 2 ore uneori plangand,cat doarme nu doarme profund o simt cand ma impinge cu piciorusele asa.Sincer daca se trezeste asa de des am luat-o cu mine in pat ca nu mai pot dar degeaba.Efectiv nu stiu ce sa cred i-a mai iesit un dinte si speram ca se mai potolesc apele dar vad ca tot asa o tine.O fi iesind iarasi altul ca eu nu vad nimic inca.Asa ati patit si voi?In patut abia doarme,cu mine se invarteste tot timpul,suspina,plange nu stiu ce sa ii mai fac efectiv.Pe langa frustrarea ca sunt chiauna de somn,mi se rupe sufletul caci nu stiu ce sa ii mai fac.Voi ce parere aveti?Lapte asa nu mai vrea sa bea noaptea,ii dau cu gel,paracetamol,oare ce sa ii mai dau?
Va rog mult da-ti mie si mie o idee ca nu stiu ce sa mai fac.
Vreau sa va multumesc mult pentru ca ne-ati votat la concursul Clipe de viata

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Cristina, asa a fost filmu si la noi cand i-au iesit 2 maselute,treziri noaptea,plans,somn agitat.Eu ii mai dadeam cateodata 2,5 ml nurofen seara inainte de culcare si dormea bine,iar cand se intampla sa se scoale plangand,o trezeam de tot,ne uitam putin la desene,o mai dadeam cu gel si apoi la nani.Din pacate pana le-or iesi toti dintisorii cam asa va fi..

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Ramo,Dana poze am pus mai devreme cu mine si pitica,da mare schimbare de look nu se vede...adica de la negru la ce-i acuma nu-i nu stiu ce diferenta.

Cristina uauuu,frumoase locuri ati vizitat

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina uff imi pare rau ca biencuta va da dureri de cap cu trezitul noaptea .. eva a avut o perioada agitata cu cate 3-4 treziri pe noapte cand i-au dat dintii .. chiar nu stiam ce sa-i mai fac .. se trezea, tipa, nu-i convenea nimic .. da-i seara la culcare 1,5-2 ml de nurofen si cu calgel pe gingiute ..

mi-au placut tare pozele din scotia! ce locuri frumoase ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

pt Iris si Bia

am pus si noi cateva poze noi,se vad dand click pe albums

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

pt Iris si Bia

am pus si noi cateva poze noi,se vad dand click pe albums

Vad ca si Sonia are o pasiune pt servetelele umede .Un -ic pentru ochisorii ei albastri.

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Mergi la inceput

si inca ce pasiune...

Mergi la inceput

si inca ce pasiune...

ies cu ea afara ca nu mai rezist,fac tensiune,de 3 zile a descoperit usile mobilei de bucatarie....dezastru,deja mi-a ciobit gresia,aseara mi-a umblat in birou,nu mai rezist pana maine cand pleaca in tabara la bunica...

Mergi la inceput