Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonab spune:
Neata fetele.Multumesc de cafea poftiti si de la mine o
aromata si aburinda.
Codruta am vazut pozicile cu frumoasa ta fetita.Imi place ffff mult in poza asta E o papusica.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
danonique spune:
CESKA
.M-am amuzat citind ca "esti la stapan" si vreau sa iti spun ca si Albert se comporta cam la fel cu Benji.Nu suporta sa stea singur mai mult de cateva minute si urla de ne sta inima in loc gandindu-ne ca a patit ceva si cand colo el cauta companie.La noi totul se numeste "alint".IRINA
si bine ai revenit.Si noi tot cu treziri dese ptr lapte,ceai,alint ne luptam si ma ingrozesc de fiecare data cand ma gandesc ce cor vor face cei trei pitici.Cu speranta ca vor creste si se vor linisti ma amagesc si eu .MIHAma bucur ca s-a linistit MATEI si a revenit la bunele obiceiuri.Despre vorbit eu cred ca inca nu sunt motive sa te ingrijorezi.Am citit ca cei care nu vorbesc inregistreaza un nr foarte mare de cuvinte si in momentul in care isi vor da drumul vor avea un vocabular mult mai dezvoltat decat ceilalti.EMA
.Am ajuns sa ma rog de bebe sa vina.Dr vrea sa imi provoace nasterea ptr ca de 11 saptamani am colul deschis si se teme de infectiile pe care le-as putea contacta mai ales ca mi-am reluat viata normala.Maine imi va forta colul imcercand sa il faca sa se dilate mai repede si apoi asteptam sa vedem daca mi se va declansa travaliul.
danonique spune:
LAURA I am vazut filmuletele cu THEA.E adorabila si imi vine sa o mananc.Ai o fetita superba,isteata si care va face multe victime printre clopotei si nu numai.
GABRITZA felicitari ptr primii fluturasi din burtica si ptr masinuta!Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de evenimente fericite!
RAMONA
JELIMONI
KALOSALINA
MADALINA
CLAUDIA
GRATIELA ii doresc multa sanatate mamei tale si ma rog la dd sa se recupereze cat mai repede.Stiu ce greu e sa nu poti face ceea ce iti doresti.STANCUTA eu zic sa nu mai astepti mult si sa ii faci SOFIEI un fratior sau o surioara.MIKI cum se mai simte sora ta?A inceput sa stea in pat sau mai are voie sa faca miscare?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
38+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
CODRUTA bine ai venit in familia zuzelor!GATTAse pare ca pensatul nu l-a impresionat pe DARIUS in asa masura incat sa-l faca sa vina si s-a gandit ca trebuie sa merg azi si la un masaj si la manichiura/pedichiura.
SAREI care s-a comportat ca o fetita curajoasa.La noi si Vanessa plange cand e vorba de vaccin.ANANDREI felicitari ptr mutatul in casa noua!
VERA
SHOSE
IULIA asteptam poze cu noua culoare!A m citit despre activitatile printesei.E adorabila!VEN nici Albert nu a facut inca vaccinul de la 1 an.Am tot amanat pe motiv de muci,apoi ptr ca eu nu puteam merge cu el si sper ca sapt viitoare sa reusim si noi sa il intepam.LALAfelicitari ptr lungimea BIANCAI.E tare frumoasa si scumpa!
danonique spune:
LAURA D noi avem o problema cu un pamant pe care l-am cumparat acum cativa ani.Te-as putea deranja cu cateva intrebari?
38+ DARIUS
poze albert
danonique spune:

DANUTZA

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
[/quote]Multumim!
38+ DARIUS
poze albert
iulia82 spune:
Neata,fetelor!
Azi am avut trezirea la ora 8...inca nu mi-am revenit din somn,ma doare capul si nici cafeau n-a avut vreun efect.Sper sa nu inceapa fata asta cu treziri asa matinale ca n-am sa rezist mult.
Dimineata mi-a facut din nou o surpriza.V-am zis eu ca ea e micul gradinar,iar dimineata a comis-o iar.Stateam linistita in bucatarie si ma conversam la tel cu o prietena cand a aparut gaza in usa plina de pamant pe maini si fata
..am luat-o de-o aripa si-am dus-o la baie s-o spal.Nu stiam cum sa ajung mai repede cu ea la apa s-o curat pe cand ea se mai si opreste in dreptul usii de la baie sa-si aprinda lumina..ca deh,sa vad cand o spal,sa nu cumva sa ma incurc..

Lala 20 am vazut pozele si filmuletele cu Bia cea lunguta;e scumpa foc 
Codruta ai o scumpete de fata...Doamne ce fetisoara angelica are in poza aceea "de oameni mari"
Dana deci maine ar fi ziua cea mare??

Nu mai stiu ce si la cine mai vroiam sa zic una alta,imi cer scuze,da capu meu sta in loc
aaa...sa va zic de podoaba mea capilara;aseara mi-am pus si vopsea,un saten-frape de la Garnier.A iesit faina culoare,doar ca radacinile sunt putin mai deschise,dar nu se vad urat,sunt multumita de rezultat si mai linistita ca am scapat de negrul acela care ma cam imbatranea.
Multa sanatate piticilor bolnaviori!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
mami Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
rlc_sandor spune:
Buna dimineata!Eu inca sunt la capitolul cafea![]()
Codrutaa,bine ai venit printre noi
,am vazut ca esti oradeanca ca mine,in ce zona stai?
Alexia,e o frumoasa foc,de fapt dr nostru nu stie aduce pe lume numai fete(dupa spusele lui),dar completez,fete frumoase foc
Lala,am vazut-o si pe Bia ce mare s-a facut
Dana,cred ca e timpul sa ai o discutie serioasa cu Darius sa nu ajunga sa il scoata dr de urechi,eu scot majoretele mai spre seara
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ramonab spune:
Danutza Doamne ce emotii am, abia astept sa ni-l arati.Pana atunci un pic de galerie 

Iulia ai o mare gradinareasa
.
Poze cu noul look, ne arati?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aurel_cris spune:
Buna zuzici va citim si noi din umbra mereu dar cu scrisul mai greu asa.Am fost plecati in weekend iar Bianca sa comportat binisor,sa cam plicisit in masina.V-am pus cateva pozici daca vreti sa le vedeti.
Vreau sa va intreb si eu ceva ca nu stiu ce sa mai cred despre bulina mea.Avem vreo saptamana de cand se trezeste din ora in ora sau la 2 ore uneori plangand,cat doarme nu doarme profund o simt cand ma impinge cu piciorusele asa.Sincer daca se trezeste asa de des am luat-o cu mine in pat ca nu mai pot dar degeaba.Efectiv nu stiu ce sa cred i-a mai iesit un dinte si speram ca se mai potolesc apele dar vad ca tot asa o tine.O fi iesind iarasi altul ca eu nu vad nimic inca.Asa ati patit si voi?In patut abia doarme,cu mine se invarteste tot timpul,suspina,plange nu stiu ce sa ii mai fac efectiv.Pe langa frustrarea ca sunt chiauna de somn,mi se rupe sufletul caci nu stiu ce sa ii mai fac.Voi ce parere aveti?Lapte asa nu mai vrea sa bea noaptea,ii dau cu gel,paracetamol,oare ce sa ii mai dau?
Va rog mult da-ti mie si mie o idee ca nu stiu ce sa mai fac.
Vreau sa va multumesc mult pentru ca ne-ati votat la concursul Clipe de viata

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu