Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 17
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Cam putintel ati scris...
Paula si Bea se inerveaza uneori,din te miri ce nimic.Atunci incerc sa-i distrag atentia cu ceva,si uita instant,sau o las sa se calmeze,plecand de langa ea,si se calmeaza.Eu zic ca e ok cum procedezi.Astea sunt crize de-a lor,si daca le faci pe plac,dupa aceea si-o iau in cap.Supernanny zicea parca ca in aceste momente trebuie lasati singuri sa se potoleasca.Si ai vazut ca repede le trece...![]()
Ade voi cum mai papati???La noi cred ca si-a facut efect Vironalul,acela pentu imunitate,e scump dar isi merita banii.
Andreea ce faci,cum mai esti???da un semn de viata.Sper ca esti bine!
Ancutz cum stai cu proiectul la bb2???Prestezi???![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
popbianca spune:
hi!
anacami....tare haioasa tre sa fie micutica cu capotul bunicii!
Ana nu cere decat sa isi puna bunicul/tata/unchiu sepcile, pe cap...ca au multe si colorate!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adelamaria spune:
Ramo, noi...papam...ca si pana acum ![]()
Nu stiam de medicamentul de care ai spus tu...poate intreb si eu dr. sa vad ce zice...Acum suntem in analize: am repetat copro la Medicover si Cantacuzino si astept rezultatele. Apoi ma prezint la dr. cu toate analizele de pana acum si imi zice ce sa mai repet/fac...Vrea sa-i faca un bilant, s-o verifice din nou pt celiachie, malabsorbtie si intoleranta la proteina din laptele de vaca (cred ca si gluten)...O sa-i fac si Fe si Ca si analizele de rahitism si transaminazele, probabil...Si apoi, daca toate ii ies bine...zau daca mai deschid vreodata vorba de mancare!![]()
Tot mici suntem, 8.500 kg si ne-am lungit - 81 cm. Avem 6 dinti si 3 masele. In rest e vioaie si sanatoasa, multumesc lui D-zeu!![]()
ellis spune:
Buna ziua!
Ancule - misto spune Maria poezii! eu ma chinui sa ii zica maica-mii "mamaie" ca mergem la ei de Pasti si sa ii faca nepoata bucurie si ea casca gura ca pestele si zice'in gand' cred...oare cand incepe si ea sa vorbeasca mai mult? ta-su a vb la 3 ani
BIANCA - pai eu de obicei ma trezeam la 7 ...acu ce sa-i cer Alessiei, cu cine sa semene somnoroasa?...poate cu sora-mea...
PUSSI - si eu ii iau tabla magnetica si...atat...las' ca are si bunici, si unchi...
...ca si eu am nepoate
...a..si hainute ii iau ca asa trebuie de Pasti!
ca vb de crescut, a mea are 85 de cm!
si cred ca a luat si in greutate, ca am inceput s-o cam simt in brate!
MARY - FELICITARI! SANATATE!
VICTO - felicitari pt istet..ce preocupari aveti, sa il invatati litere, a mea cunoaste niste culori, galben, verde, rosu...dar la litere nu m-am gandit
..dam si noi pupic la Stefanut! in casa body si diversi pantaloni de bumbac, body schimbat zilnic, noaptea avem pijamalutze!
RAMO - nu pot sa vaz filmuletul la birou, nu ma ajuta tehnica din dotare!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
BIANCA - cereale nu incerci? exista cu aroma de vanilie..nutriben ex; sau milupa?!![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
Ramo nu ma mai gandesc ca caum ma tratez de candida
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ramo nu ma mai gandesc ca caum ma tratez de candida ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
Naspa ciuperca asta.Si eu o tot faceam.Ar trebui sa ma duc la un control...sa vad ce mai e pe acolo...
Ade noi avem 8420,cantarita aseara,dupa ce a mancat.hihihi.
Nici eu nu o imbrac pe Bea cu nu stiu ce haine in casa.Sa fie cat mai comod.In trening,sau bluzita si pantalonasi.Ca nici eu nu suport sa stau in blugi in casa.
Bianca eu ii dau niste cereale,Amarant se numesc.Daca se pune o masura nu se ingroase asa laptele si sunt foarte hranitoare si pline de vitamine.Aici scrie despre el.http://infonutrifood.ablog.ro/2008-05-15/amarant-shake.html
Singura problema e ca e cam scump,adica 58 lei cutia,la pret de depozit si daca e comandat de pe net e 72.Tu ce lapte ii dai???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
eladea2005 spune:
neata...la amiaza...
nu prea am chef de scris, asa ca o sa fiu scurta...o sa intru mai rarut in urmatoarele zile, nu stiu...da asa simt in momentul asta ca-mi trebuie o pauza...fara suparare...
cand o sa am vesti o sa vi le zic, indiferent care vor fi ele..aveti grija de voi! ![]()
mare, mare la toti si la toate!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
si eu am o stare .....am citit ceva ce m-a intristat fff tare
si ma doare spatele de ieri de la ridicatul pe topogan...
bianca noi avem o tricicleta, e ok la un copil, isi mai pierde timpul si afara! Dar la mine nu, ca nu le pot impinge singura pe amadoua...Si Eni se murdareste pe maini sa o spal...
ramo eu am anuntat si rudele cat le-au crescut nepoatele
, si sigur de Pasti vor participa la noua garderoba, dar pana atunci bag eu la greu hainute noi. Foarte frumoase sunteti! Si noi acasa stam in trening, body il schimb la baita daca nu si-l uda intre timp. Mi-e ciuda ca avem rochite si nu prea am unde sa le imbrac cu ele, le poarte de 2-3 ori si gata...
victo Stefanut mi se pare foarte maturizat fata de vara trecuta. Cu crizele, la noi au inceput mai demult la Eni, si o las singura in camera, o iau si pe Ana de langa ea si daca nu are admiratori e liniste, se trezeste singura si vrea cu noi zambind si cu obrajorii plini de lacrimi. Si cu mine nu mai fac ca au vazut ca n-au succes. Daca sunt cu tati sau buni e circul cat casa...Fiecare cu tehnica lui.
ellis deci suntem pe aceeasi lungime...
ancutaD poti sa ramani pe candida
, daca nu e altceva...
cami eu nu mai comand ca mi-e frica ca ma fentez cu marimile. dar oricum sa-mi zici cand primesti pachetul....
adelamaria nici voi nu papati? noi de vreo luna papam bine, sper s-o tinem asa!
am si eu o nelamurire: puiutii vostri cu ce mana apuca/tin lingura, pixul???
pupici
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pixul cu dreapta,lingura cu ce apuca![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM