Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si ca sa umplu singura o intreaga pagina..sa va exemplific criza recenta de/a lui piti.
ieri s ainceput sa urle din senin, ca i-au intrat niste jucarioare sub mochete, desi putea sa le scoata singur, dar el nu..da-i si urla.
eu cu nervii la pamant, ca statusem vreo 45 min. sa ii dau sa manance si tot asa printre urlete si tipete, momente calme, momente in care isi baga degetele si isi scotea mancarea din gura (deunazi preferata lui)intr-un final am terminat si masa..
deci, eu nu mai puteam..asa ca l-am lasat in pace..i-am zis ca ne vedem cd se mai calmeaza si am plecat.
i-am lasat usa deschisa, la noi la birou, la fel, usa deschisa.
si s-a tot tanguit acolo..si se facea ca tuseste, ca vomita..circ complet..
apoi a venit pana la noi la birou..tarandu-se efectiv pe parchet..a intrat doar cu jumatate din corp in birou, cu celalta jumatate era pe hol..si tot se tavalea pe jos si urla..
toata tarasenia a durat sa zic..vreo 5, maxim 7 minute, dupa care, din fericire, s-a calmat.
cum faceti in mom. din astea? ca eu uneori ma simt depasita de situatie.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Multumim din suflet fetelor pt urari
Victo,nush ce sa-ti zic,inca nu m-am confruntat cu astfel de probleme....din fericire

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si (17+) 99%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli..din Alba esti..nu o cunosti cumva pe prietena mea, Lena, mami de Bianca ?:):)..zic si io..ca e mic oraselul acela.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ramonella....am vazut-o si pe Bea...cum le stie ea pe toate!
victo...sigur, cunoastem personajul!spor la invatat !crize de personalitate ...nu prea...cand face peincapatanata si capoasa o reorienetez(sau cel putin ma stradui)dar oricum , nu avem situatii cum ai descris tu...
si Ana mea are o problema cand e murdara...dar acum s-a smecherit...se murdareste intentionat ca sa o spal pe maini la chiuveta...asa mai trege o joaca la apa!se deseneaza in palme cu pix, carioci isi baga degetele in mancare....
am tot umblat pe net...bineinteles ca nu am gasit nimic satisfacator...deci,m-ar interesa ceva pulberi aromate de bagat in laptic(am gasit ceva nemtesc...banane, capsuni, vanilie ...dar !?)
nu am cunostiita sa se gaseasca asa ceva la noi...eu nu am vazut nicaieri...si la raionul cacao inafara de cele 2 marci(nesquik,brumi) nu e nimic(poate daca as incerca inka)...as prefera asa ceva pt. ca eu cum am problema cu densitatea laptelui... milupa, humana nu ma intereseaza !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

pai cum?! iarasi nu s-a trezit nimeni?
in acest caz lasati-ma pe mine sa va pregatesc si sa va servesc o !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

aaaa.....si sa va zic ....buna dimineeeeataaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

Roxy,Mary, felicitari!!! sa fiti sanatoase!
Victo,din punctul meu de vedere ai procedat bine! poate o sa mai faca o data, de doua ori asa si daca vede ca nu are niciun rezultat nu o sa se mai "oboseasca" sa faca circ.Important este sa nu ii lasi nimic periculos in jur, ii poti spune calm-uitandu-te in ochisorii lui- ca nu iti place comportamentul lui si il lasi sa se linisteasca

Pussi,eu tocmai am comandat acum doua zile niste hainute pentru ambii pitici pe site-ul Mothercare din Anglia.Si-au luat banii direct dintr-un cont in lei de la ING (au un curs de schimb convenabil,apropiat de cel BNR).La inceputul lunii ar trebui sa primesc pachetul (ei estimeaza livrare in max 11 zile)

Nu reusesc sa vad poze si filmulete de la birou, o sa le accesez de acasa.Pe Maria deja mi-o inchipui

Stefania este si ea o nazdravana si jumatate, se harjoneste cu Sebastian si se "lupta" (in joaca, greco-romane ) aproape in fiecare seara, il imbratiseaza si il mangaie.Iubeste mult papusile, le leagana si le ingrijeste.

Si ceva nostim: are mamaia un capot rosu; este consemnata de Stefania sa il poarte non-stop in prezenta ei, cum se dezbraca de el cum il duce si tipa la ea sa il imbrace ; asta chiar daca mamaia moare de cald .O data a urmarit-o prin toata casa cu acest capot, se impiedica in el,dar nu se lasa...
Va pupam si va dorim toate cele bune!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Noi mergem azi in parcul Titan de la ora 4. Eu si Cristina. :) Ar fi frumos sa ne mai vedem ! Mai poate sa vina cineva ? Noi in principiu stam aproape de biserica si vaporul acela cu terasa. Sunt niste spatii mari de joaca mai jos. Eu am nr de tel pe mailul comun la contacte.
O zi frumoasa tuturor!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Meata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata si de la noi...mai pe la pranz, asa
Multumim de cafea! Prinde bine, ca de 2 zile Ilana mea a trecut pe ora de vara si se trezeste la 6.00 am! Fix, fix!
Recunosc, ca am tendinta sa ma enervez in prima faza, da' pana ajung in camera ei imi trece Cand ii vad si fata aia ghidusa, ochii senini si zambetul...Doamne, ma topesc toata!
Victo, Ilana inca nu face crize din astea, deci nu stiu decat ce-am mai citit...In situatia descrisa de tine (tu cu nervii prastie dupa "masa de pranz") si eu as fi iesit din camera sa iau aer si ca sa fiu sigura ca nu ma apuca alte alea...Dar cica aceste crize sunt normale pentru ca nivelul de frustrare cu care au ei de-a face la varsta asta e mare si nu stiu sa-l gestioneze...Adica, na, tu, adult si uneori iti vine sa urli cand nu-ti iese ceva sau cand nu te poti face inteles, sau cand ti se refuza diverse, fara ca tu sa pricepi de ce....Iti inchipui cum tre' sa fie pentru un copil de 1 an jumate....Asa ca, exceptand cazurile extreme cand deja voi fi cu "capsa pusa", voi incerca sa nu aplic tratamentul "ignorarii"...Atat cat m-or tine puterile, ca doar si eu tot om sunt!
Despre cat de des o schimb pe Ilana - o schimb seara la baie sau in cursul zilei doar daca se murdareste sau daca e prea cald/rece. Uneori chiar imi pare rau ca si eu tot practic o imbrac, n-o motzez deloc si doar are lucrusoare faine in dulap...
Am vazut si pe Bea in filmulet si am auzit ca papa mai bine...bravo, Bea!
Pussi, le-am vazut si pe minunile tale ieri, parca! Superbe! Mai mult nu are rost sa spun!
Andreea, tin pumnii pentru urmatoarea eco! Evita stresul si gandeste pozitiv!
Vasari, pe Maria n-o pot vedea ca n-am programul necesar pe PC...Dar mi-ar placea sa o vad "live" dupa amiaza in parc, daca se poate Incerc sa plec mai repede de la birou, da' nu promit ca nu tine doar de mine...Plus ca pe la 4.30 de obicei Ilana abia se trezeste si papa pranzul...Dar o sa iau nr. si te sun, poate va mai prindem...macar sa facem cunostinta
Pupici tuturor si felicitari mamicilor de bb2

Mergi la inceput