Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 24
IRINA.C spune:
Buna fetele..tristuta..bebe si mami au fost afara, plimbat taote bune si faine, venit acasa si bagat niste reprize vreo 4 asa, de vreo 3-4 accese de tuse seaca.Am tot zis eu ca se ineaca cu saliva ca e plin de asa ceva si aseara a fost auzit la vaccin de dr mea si a zis ca nu e "patologica" da io is nelinistita...la naiba ...nu ar putea sa nu aiba pur si simplu????Ca dc ar fi sa se inece ar tbui sa tuseasca mai toti puii care la varsta asta incep cu secretia salivara abundenta si nimeni nu zice ca mai pateste asa ceva si...m-am copt...noi de pe 1 -10 martie am tusit la spital si de pe 16 acasa...cat o mai tine nene???Sunt satula si treaba asta imi da asa o stare de neliniste teribila

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
iuliacris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 pai si ce sa fac cu ea??? sa nu ii mai dau deloc cu biberonul??? zbiara de numa' ![]() . si pedaleaza frate de mama mama. noaptea nu are nici o treaba papa de la san,dimineata la fel,seara o apuca nervii si imi refuza sanul...si plange cand vreau sa o pun din nou,dar bibe ii tare bun .vacanta:3 luni in Romania,Miere multam de informatii ,nici nu stiam ca pot sa duc caruciorul cu mine ![]() 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
chiar ieri ma gandeam la cioco cu rom, ma apuc imediat de ea...ai PMImi pare rau sa aud ca aveti problema cu mancatul la san, sper sa reveniti cumva la normal. Eu n-am introdus sticla si cred ca ma mai abtin o vreme, oricat de tentant ar suna. Carla doarme bine, dar cand e treaza urla destul de mult si seara n-adoarme inainte de 12 dupa 2,3 ore de maraieli. Maine Cipri pleaca la o conferinta pentru trei zile si m-apuca groaza de serile care urmeaza.

Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
cami_antonia spune:
offfffffff mai irinac eu nu stiu sa raspund la nici o intrebare de-a ta ... ma gandesc la tine mereu .. nu stiu ce sa mai zic decat rabdare si nadejde ca va trece
dark ar fi super sa va mutati acolo in munte .. e superb... cred ca si mie mi-ar placea ... cine stie .. da intai lucrarea si apoi concediu ...
aryia imi pare bine ca ne-ai mai scris ... nu mai stiam nimic de multa vreme
Camelia
IRINA.C spune:
Cami multumesc
Miere f frumoase pozele, ca de obicei
Bafta cu munca ta, esti de admirat.
Lisa eu ma gandesc ca o solutie ar fi sa nu-i mai dai cu biberonul lapticul si sa o lasi, sa te inarmezi cu rabdare si sa o lasi sa urle sau sa doarma nemancata/nu pateste nimic dc in restul zilei ea a mancat si sa o lasi pe ea sa CEARA si atunci nu vad cum ar refuza.Ce zici?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Seara buna la toata lumea!
Deci azi nu am mai iesit afara - tot aiurea a fost vremea toata ziua... ba soare, ba furtuna... si zice barbatu-meu ca se pare ca zilele urmatoare va fi frig. Meh!
Am vazut pozici de bebei frumosi de Anuc, Selene, Daiopri, Delia, Miereamara (sper ca nu am uitat pe careva) 

Miere, spor la scris iti urez, sa iasa toate asa cum iti doresti. He-he mi-ar place mie sa mai am doar 6 kile de dat jos... tot e bine ca azi e prima zi in care nu am papat nimic dulce
deci incet-incet ma dau pe brazda
. Da' sa stii ca arati foarte bine, si-s ferm convinsa ca la botez vei fi super. Noi vom pleca vinerea viitoare la Londra cu masina, vreo 7 ore de mers - cu pauze din 2 in 2 ore ca sa nu stea bebe prea mult in scaun, ii voi schimba scutecelul si il voi alapta tot atunci.
Lisa, te
si sper sa rezolvati "problema" cu papica de seara 
Daiopri, noua ne-au zis ca ajunge un singur vaccin BCG acum, cica rapel se va face daca va fi nevoie cand bebe va fi in nu's'ce clasa la scoala.Bafta maine la vaccin
Irina,
Ochila si pe mamica lui si uram sa treaca repede tusea
Cami, te cred... tare fain ar fi sa ne putem muta in nordul Italiei, limba o vorbim binisor, e tare frumos acolo si macar am fi aproape de "neamuri": cumnata-mea sta in Como, vara sotului la vreo 3 ore distanta in Elvetia, avem multi prieteni in Elvetia oricum... din pacate cu situatia economica de azi nici nu ne putem gandi sa vindem casa din Glasgow si sa ne luam copilu' matzele si catrafusele sa o luam de la capat ... cel putin nu deocamdata, oricat de nebuni am fi noi.
Iulia, o sa fie bine, o sa vezi ca o sa va descurcati

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anuc spune:
Irina, stiu ca nu te incalzeste, dar asa cum sunteti voi cu tusea, asa suntem noi cu mucii si stranutul (care e de la muci)....faceam socoteala azi ca suntem asa de 1 luna! Azi mi-a varsat din cauza lor, imi venea sa mor de ciuda. ser fiziologic cred ca i-am dat pana acuum, adunat un kil....ma intreb si eu cand ne-or trece. Iar nu l-am scos afara de luni...maine fie ce-o fi, iesim! ca zic sa-l feresc de vant, de aerul rece, doar, doar ne-o trece...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Miere, chiar asa! te admir ca ai chef de scoala...mie mi-ar sta in coasta acum sa am ceva de scris/invatat...abia reusesc sa-mi termin treburile casnice....esti super tare!
Voua va e frica sa nu se obisnuiasca bebe cu biberonul in loc de san, iar eu nu pot sa-l fac sa pape din bibe...
al meu e fan san si nu-l da pe nimic. E bine, dar nici asa fanatic ca fimiu....Cer si eu un pic de flexibilitate...nimic!
Anuc spune:
Mi-am adus aminte, sa va intreb. Fetelor, cum se face cand ai nevoie sa apelezi la rezerva de lapte din congelator? Cum se dezgheata laptele? Se fierbe sau se da asa? Nu am habar. La Ioana nu am facut rezerva. Scuze daca s-a mai spus....
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Mi-am adus aminte, sa va intreb. Fetelor, cum se face cand ai nevoie sa apelezi la rezerva de lapte din congelator? Cum se dezgheata laptele? Se fierbe sau se da asa? Nu am habar. La Ioana nu am facut rezerva. Scuze daca s-a mai spus.... Anuc cu Ioana mica si BB Filip |
se pune la bain marie (water bath) pana se incalzeste putin /
nu se fierbe
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
IRINA.C spune:
Of Anuc imi pare rau, nu ma incalzeste!
Da ii pui ceva in nas dupa?Ophtamesone??Colargol doar 5 zile..maxim da merge f bine
POZE ANDREI
mami cea mai fericita