Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Am pus cateva poze facute azi pe mailul comun

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am fost astazi la Primarie, sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului si alocatia de stat (pana la urma, m-am lamurit, e un singur formular, bifezi doua casute si depui dosarul intr-un singur loc). Ei, faza este ca mi l-au dat inapoi... S-au schimbat formularele, trebuie recompletate, s-au schimbat adeverintele pentru angajator, plus ca mai trebuie o adeverinta, completata de tatic, cum ca este de acord ca alocatia sa vina pe numele mamei. Deci, trebuie sa refac dosarul, puii mei.

Am termen 60 de zile de la data iesirii din concediul postnatal.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetele, sper ca sunteti bine, nu prea mai am timp sa va citesc. In doua saptamani imi sustin lucrarea de master, pe 14 aprilie, si sunt la turatie maxima, ziua stau cu bebe si noaptea scriu la lucrare.

Noi suntem bine, Aidan creste, doarme excelent 8-9 ore pe noapte fara intrerupere, am inceput sa am laptic mai mult (cred eu, pt ca uneori sta si 30 de minute la san fara sa planga, ceea ce nu se intampla inainte, plus ca intervalul dintre doua mese de forumula s-a marit considerabil, uneori trec si 5 ore in timpul zilei). Eu ma chinui sa slabesc pana la botez, desi nu cred ca am sanse sa ajung la greutatea dinainte de sarcina, mai este doar o luna pana la botez si mai am de dat jos 6 kg, dar macar am constatat ca incap in toate hainele dinainte de sarcina, mai putin anumiti pantaloni (imi lipsesc vreo 2 cm care se incapataneaza sa stea pe solduri).

Legat de calatorii: si eu o sa plec cu Aidan in Romania, pe la sfarsitul lui august, nu vreau sa ma gandesc inca la drum pt ca este infernal, 17-18 ore de zbor, probabil o sa-i dau borcanele si o sa fie peste 6 luni, deci nu o sa mai trebuiasca sa ii sterilizez biberoanele. Pt botez va trebui sa calatorim, dar o sa mergem cu masina, un drum de 5-6 ore, probabil o sa iau sterilizatorul cu mine.
Intr-adevar Anuc, caruciorul il predai la usa avionului, dar ai grija ca tb sa fie un carucior mai usor, mai mic, s-ar putea sa aiba nici limite de greutate, verifica cu compania aeriana. De asemenea poti lua scaunul de masina, e chiar indicat, eu asa voi face, plus ca ai dreptul la un bagaj suplimentar de mana pt copil.

Cam atat, va las, este o zi superba afara, mergem la plimbare....fara caciulita, apropo...Tentzica, las-o incolo de caciulita, ma apuca nervii cand vad mania asta de a infofoli copilul, ca e curent, ca raceste.....basme...de adormit copii...spune-i matusii ca tu iti cresti copilul cum crezi de cuviinta. Noi nu am purtat caciulita in casa decat in primele doua zile de la venirea din maternitate, acum nici macar dupa baie nu ii pun, iar afara nici atat, de la 16-17 grade in sus, nu are caciulita de cauta pe capul copilului. Cel mult o www.flickr.com/photos/14984866@N07/3380531467/" target="_blank">gluga de hanorac, dc bate vantul.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze cu copilasi dragalasi... V-am trimis si eu patru "zambete de Daria".

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun si ca primirea banilor (indemnizatie de crestere a copilului + alocatie de stat) dureaza cam 4 luni. De la depunerea dosarului, adica.

Mie nici acum nu mi-au dat trusoul, tot la deciziile din 2008 sunt, a mea e din 2009...

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pai si ce sa fac cu ea??? sa nu ii mai dau deloc cu biberonul??? zbiara de numa'. si pedaleaza frate de mama mama. noaptea nu are nici o treaba papa de la san,dimineata la fel,seara o apuca nervii si imi refuza sanul...si plange cand vreau sa o pun din nou,dar bibe ii tare bun.

vacanta:3 luni in Romania,Miere multam de informatii ,nici nu stiam ca pot sa duc caruciorul cu mine

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Lisa,draga mea,trebuie intai sa fii tu calma,apoi o calmezi pe ea ,vorbindu-i incet,rar,cu dragoste si,incetisor ii pui guritza pe tzatzica...eu asa am facut si fac...mai are "suparari" si iubitul meu mic...
cel mai tare ma distreaza cand se cearta cu tzatza...ma termina...
hai,fii calma - stiu ca e nasol cand copilu' urla,dar trebuie,da?!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

selene, eu ap primit alocatia de 200 ron pe martie, iar dosarul l-am depus in februarie

miere, succes, dar cand reusesti sa mai dormi?

poate am timp sa vad si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Mey,mey ce de bb-i frumosi
Anuc - FILIP e un scumpel;
Delia - ce slaba esti si bb -le seamana leit ci tine si are si gropite
Miere - succesc la invatat si bafta multa.
Lisa - rabdare, poate pana la urma reusesti;

Fetelor - eu ma mulg o singura data - dimineata- si ii dau laptele lui Alice seara cand e mai agitata. Ceea ce vreau sa zic e ca am observat ca dupa ce papa la biberon, se cam stramba la san unde trebuie sa munceasca mai mult.....

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hop si noi.
Am sa trimit si eu niste poze pe mail ca sa ii fac in ciuda lui Miere
Ce atata piscina, uite la noi cum suntem la sfarsit de martie
Cica e soare afara, da e frig si nu zic cum e cand intra soarele in nori.
Noi suntem bine, crestem ne plimbam.
Si al meu are bubite pe fata si gatut si drept sa zic mi-e teama sa nu aiba dermatita atopica
Ma duc sa caut ce creme gasesc pt asta, si eventual un detergent ceva.
La motan nu am avut probleme.
Si la noi au inceput gangurelile si zambetele, spre marea bucurie a motanului.
Am inceput sa nu ii mai dau nimic de colici sa vad rezultatul caci mie mi se pare ca astea il agitau mai mult.
Alina si fetele ingrijorate ca nu iau copii in greutate, nu va mai faceti griji si ascultati de medic. Nu toti sunt in categoria grea. O data cu motanul meu prietena mea a avut fetita care mereu a luat putin, vorba ei cred ca era sub grafice total. Si acum e slabuta si miniona, dar cred ca mananca mai mult decat motanul meu:)
Ciufik
Alinuk , eu chiar cred ca cei alaptati la san sunt mai flamagiosi caci nu pot trage cu asa usurinta si obosesc.
Dar e drept ca sunt copii care dorm mai repede toata noaptea si care nu. Eu, bineinteles nu sunt in categoria aia
Asta imi aduc aminte ca la motan i-am dat cereale de la vreo 5 luni ca sa doarma noaptea dar ti-ai gasit.
Oricum nu stiu cu cine is facuti copii astia ca eu si taica su am dormi mereu
Si copii au motoras
Oricum
Flower bine ca ati venit acasa. Incet incet o sa va intrati in ritm.
Miere spor la invatat. Cu vaccinul de TBC, mie imi e mai frica sa nu faca boala. Ca le explic eu dupa aia la astia de ce iese pozitiv. Tocmai ce au zis la stiri ca Ro e pe locul 1 in Eu:(((
Roxana, ce bine ca ai mai trecut pe la noi:))Insanatosire grabnica.
Stiti cumva cand se face rapelul pt vaccinul de TBC?
Da asa e cu carutul poate fi luat in avion. Si eu o sa le iau. Acuma am auzit ca as putea lua si tarcul fara sa fie considerat bagaj.
fetele din state, imi puteti zice si mie cam care e programul la magazine de pasti?
Ca ma gandesc sa mergem la cumparaturi cand e pastele dar nu stiu in care zi sa merg sa nu ma trezesc ca e inchis.
I-am facut testul iar maine facem vaccinul de TBC. Iar ma duc sa ma enerveze aia ca vor sa ma razgandesc

gata tre sa fug.
LMA sarbatoritilor si sanatate multa tuturor.

Numai bine si aveti grija de voi si bbei.

Mergi la inceput