Aspirante optimiste >20 ani(395)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

SE PUN PE NEVESTELE LOR,asta am vrut sa scriu...cred ca m-a batut caldura in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

salutare fetele!

Bun venit noilor aspirante si sedere scurta la noi !
raluci_b, felicitariiiiiiii! sarcina usoara si la termen!

adriana,ramonika, haideti cu testul ,fetelor!, noi suntem aici si va facem galerie
eu am inceput din prima zi a CM-ului cu branca ursului si de ieri iau si tinctura de marar, si ne-am hotarat sa prestam o zi da , o zi ba,pana la urmatorul CM( care sper sa nu mai vina pana peste noua luni), ca nu stiu cum sa-mi determin perioada de ovulatie dupa lungul meu CM de luna trecuta de 47 de zile.

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ANCADRAGOMAN ,,12 ZDPO?''.....adica 12 zile data probabila a ovulatiei?
intreaba blonda din mine

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

z12 dupa posibila ovulatie...scuze

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Tanamera, DannyM, si tuturor va multumesc pentru incurajari
Acum o ora am mancat si imediat dupa m-a apucat iar durerea aceea jos sub burtica, de fapt am observat de cateva zile ca, cum mananc un pik cum ma balonez si ma doare burta jos.
daca ma apas jos pe burtica ma doare rau
Iar ca sa fie tacamul complet, acum am o ameteala de zici ca am baut o sticla de palinca pe nerasuflate
ma simt zombi.
Ar fi super sa fi ramas insarcinata ptr ca , tocmai ieri am fost la un ginecolog care mi-a spus ca asa cum arata spermograma sotului sunt slabe sanse sa raman insarcinata natural.Am plecat asa amarata de acolo!
mi-as face maine un test dar si eu stiu tot ca Ramonika, ca testul iese pozitiv dupa cateva zile bune de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

grizuta, bine ai venit si tinem pumnii! doctorii astia se mai si inseala!!!!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

FETELOOOOOOOOOOOORRRRRR, am facut primul test, sunteti primele care-mi afla isprava....liniuta de control de un mov exagerat de mov , liniuta de test f pala, ii acolo, nu-s nebuna, nu-i imaginataia mea, ii acolo, dar ff deschisa.....
ce sa cred? ii bebe dar inca ii cam devreme sa fie ,,exagerat'' de mov????
se poate intampla sa fie o greseala si sa nu fiu ?
liniuta de la test ii acolo intotdeauna si acuma oare numa din cauza umiditatii se vede?
am vrut sa fac o poza sa va arat dar nu se vede
spuneti-mi va roggggggggg ceva, orice, numa spuneti-mi....
ma uit la test, plang, iar ma uit, iar plang...
doamneeeee

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

e bb adriana, e bb!!! nu te mai stresa. daca faci testul peste vreo doua-trei zile o sa-ti apara si a doua liniuta mult mai evidenta! acum e devreme. bravo!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

A_driuta si eu la fel

m-a mancat undeva (din cauza voastra ) sa-mi iau test, tocmai ce mi l-am facut. a doua liniuta se vede, insa slab.

vreau sa va intreb pe voi, ca la mine e a doua oara in viata cand imi fac test (prima oara a fost la 17 ani la primul contact ) ce ziceti? se poate sa fie bb? chiar daca liniuta nu e de culoare intensa?
oricum vreau sa mai repet testul dupa 2-3 zile, daca nu-mi vin rusii.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, deci se vede destul de clar, desi culoarea e cam la jumate din intensitatea culorii primei linii.
presupun ca ovulatia ar fi avut loc cam pe 15 martie, deci e destul de devreme.
ma doare burta ca la ciclu aproape mereu, de asta ma gandeam ca tre sa-mi vina.
Doamne ajuta !

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput