Aspirante optimiste >20 ani(395)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Apropos,multumesc pentru incurajari,sunteti minunate(pai de-asta va iubesc)si una peste alta mi-am luat si barbat mai tanarcu 7 ani ca sa ma scoata din rutinaM-am casatorit anul trecut dar am stat putin cu sotul deoarece el trebuia sa plece din Romania,dupa care mi-am lasat munca de-acasa si am venit la el in Dubai ca sa facem ceva in legatura cu bebe,am prestat ca nebunii si sper ca am facu-o bine.Ma scuzati dar eu sunt mai nebunatica in expresii(asta si prin natura meseriei mele-Actrita).
Grizuta,bine ai venit si sedere cat mai scurta si revedere cu toate fetele la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumim de incurajari

cica testul e relevant de-abia dupa 1 sapt. de cand ti-a intarziat. asa ca in prima faza poa sa arate negativ, zic eu.
hmmmm.... o sa vad ce fac

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ramonika, la mine s-a pozitivat la 10 zile dupa ovulatie, si asta la 10 seara, nu cu pisu de dimineata.
Deci, se poate...

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 25+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannyM

Multumesc mult ca ma-ti primit in randurile voastre
Va trimit cu ,,caru''numai soare,asa sa va mai incalziti un pic,desi stiu ca aveti multa caldura sufleteasca si tocmai de accea berzele o sa vina la toateEu am 37 de ani si sper sa vina si la mine barza cu primul bebe.Am emotii de mor!!Sunt c-am babutza si mi-a disparut putin curajul,dar cu sprijinul vostru sper sa depasesc momentul.
Apropos de EMIRI,sunt unii asa frumusei....dar au pe-acasa vre-o 5 nevesteVa pupic!!

Ma cinci sunt cam multeca iti vine randul cam rar ,hai 2-3 mai merge

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si eu sunt in Z27, si tare as face un test, dar mi-e frica de I liniuta....ori ca nu-i bebe ori ca-i prea devreme...voi ce spuneti?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

hai cu testu', hai cu testu'!

offtopic.
anca, ai vazut ca nu se mai poate vota pana pe 30? cica din cauza de nu stiu ce probleme... oare ce o fi fost? frumoasa foc "batausa" ta. nu ma satur sa trag cu ochiul la ea. si tot nu mi-a trecut gandul pacatos, de a o fura...

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

si eu sunt in Z27, si tare as face un test, dar mi-e frica de I liniuta....ori ca nu-i bebe ori ca-i prea devreme...voi ce spuneti?

fa-l daca n-ai stare
insa nu te baza ca daca iti iese o liniuta inseamna ca nu e bb, ca nu se stie cica decat cam dupa o sapt. de cand trebuia sa-ti vina.
asa scrie cam peste tot.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

multumim de incurajari

cica testul e relevant de-abia dupa 1 sapt. de cand ti-a intarziat. asa ca in prima faza poa sa arate negativ, zic eu.
hmmmm.... o sa vad ce fac

eteeeeeeee partz...eu am avut test poz la 12 ZDPO

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

hai cu testu', hai cu testu'!

offtopic.
anca, ai vazut ca nu se mai poate vota pana pe 30? cica din cauza de nu stiu ce probleme... oare ce o fi fost? frumoasa foc "batausa" ta. nu ma satur sa trag cu ochiul la ea. si tot nu mi-a trecut gandul pacatos, de a o fura...

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Nu am vazut ca m-au luat nervii,nu este posibil ca in 3 saptamani sa strangi 4mii de voturi
Acum nu este numai batausa ci si obrasnica ,ca un baietel in parc nu a lasato la leagan l-a impins dupa care l-a scuipat...asa ca nu stiu ce poti sa scoti din ea daca o furi

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Se zice ca arabii astia sunt ff virili,si pentru ca ei nu prea muncesc,au doar afaceri pe care le administreaza altii,se pun pe ia o pauzarile lor....asa ca nu prea duc ele lipsa de,,iubire''.
Eu mi-am facut primul test la o saptamana dupa ce ar fi trebuit sa-mi vina cm si mi-a iesit negativ.Se mai spune ca depinde de organism si de cum se joaca ala micu ca sa se poata pozitiva testul,nivelul de hormon daca e mic nu se poate depista chiar daca testul este ,,sensibil'' la hormon.Dar poate iesi pozitiv si mai devreme de 7 zile..asa ca nu dezarma si la teste fetele!!!
Am cm regulat la 28 de zile si trebuia sa-mi vina pe 17 si inca nu mi-a venit(nici sa nu vina)asa ca tot sper ca maine sa-mi fac cadou doua liniute

Mergi la inceput