Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 16
lara_ro spune:
Si eu am nascut cu dl.dr.Haiduc. Trebuia sa nasc natural, asa voiam, mi s-a rupt apa, dar travaliul nu s-a declansat (cu tot cu perfuzii), copilul era inca sus, si am ajuns la cezariana.
de Teo
izabela603 spune:
Buna Lara, In cate saptamani erai cand ti s-a rupt apa? Colul suferise vreo modificare? Eu sunt in 39 sapt si 5 zile, am fost ieri la consultatie si colul meu este nemodificat, copilul nu este coborat. Catalin zicea ca este f probabil sa nu nasc nici saptamana viitoare ceea ce ar fi excelent avand in vedere ca el nu va fi in Bucuresti. Ma intreb daca ma paste cezariana...
Daca vrei sa te duci la consultatia de 6 saptamani, vezi ca maine e de garda.
Izabela
izabela603 spune:
Buna Eseea,
Te rog trimite-mi si mie un PM cu tarifele la Filantropia/Haiduc. DPN-ul meu e 6 iulie deci mai am putin...
Multumesc,
Izabela
lara_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui izabela603 In cate saptamani erai cand ti s-a rupt apa? Colul suferise vreo modificare? |
Buna, mi s-a rupt apa fix in ziua DPN conform UM. Ecografic mai trebuia sa astept maxim o saptamana. Miercuri am fost la control si Catalin a zis ca as naste saptamana urmatoare, iar in noaptea de joi spre vineri mi s-a rupt apa...
Daca vrei sa te duci la consultatia de 6 saptamani, vezi ca maine e de garda. |
Multumesc de informatie, din pacate am vazut-o prea tarziu, asta e, o sa ajung la consultatie la 7 saptamani.
de Teo
dadadada spune:
Nu-mi dau seama cum sa activez.
Trimite pe forum si raspund pe pm
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu dadada, sa iti traiasca fetita! vroiam sa te intreb cite ceva pe PM dar vad ca nu ai activat. si eu voi naste la inceputul lui august tot cu dr Hamid. Merci. Patricia s34 si Rebecca 05.02.2005 |
38+
PatriciaArdeleanu spune:
dadadada, vroiam sa te intreb mai multe detalii din spital, daca ai nascut normal sau cezariana, daca ai avut epidurala, daca ai stat la rezerva sau salon, cum sint conditiile, personalul, cam care mai sint preturile in general.
multumesc mult!
Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005
izabela603 spune:
Patricia,
Eu am nascut miercuri si am fost uimita de conditiile din spital si de personalul medical...uimita in sensul bun al cuvantului. Poate am avut eu noroc de o tura buna, sau poate asa sunt toti. Nu am scos nici un ban din buzunar in timpul travaliului deoarece nu eram capabila sa ma ocup de asta, si cu toate astea moasele, asistentele, infirmierele au fost super. Dupa nastere abia m-am revansat fata de toata lumea, mai putin fata de o moasa de care nu am mai reusit sa dau desi am cautat-o pe toate turele posibile si regret nespus asta.
Izabela
PatriciaArdeleanu spune:
Izabela, sa iti traiasca puiutul!!
MUltumesc frumos pentru raspuns. cu cine ai nascut?
am auzit si eu ca la oricine ai nimeri se comporta foarte frumos. sper sa fie asa, intrucit medicul meu e in concediu pina la sf lunii si daca am surprize, macar sa stiu ca sint pe alte maini bune.
cum este sala de nastere? are climatizare? mie mi-e groaza de canicula sa nu pot face fata travaliului din cauza asta.
ai stat in salon sau rezerva? aici este climatizare?
multumesc mult inca o data!
Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005
izabela603 spune:
Patricia,
Eu am nascut cu Catalin Haiduc. Nu am sesizat daca sala de travaliu si cea de nasteri aveau climatizare pt ca nu prea realizam ce-i cu mine...nici nu-mi amintesc cum am ajuns din sala de travaliu in cea de nasteri. In oricea caz nu-mi amintesc sa fi suferit de cald, ma treceau oricum toate transpiratiile din cauza contractiilor.
Eu am n-am cerut rezerva dar n-au fost locuri suficiente in saloane (15 iulie a fost o zi f plina de nasteri) si se pare ca am nimerit intr-un salon mai maricel decat in mod obisnuit la et 2 unde sunt cezarienele. Nu aveam climatizare si a fost destul de cald dar nu cred ca o sa-ti mai pese de asta atunci. Eu ma uitam incontinuu la ceas sa se faca ora de alaptat sa-mi vad puiutul. Nu am intrat in celelalte saloane dar stiu ca sunt conditii la fel de bune, doar camera putin mai mica (cred). Sunt convinsa ca o sa fii multumita de conditii. Eu personal nu cred ca merita sa dai banii pe rezerva.
In cate saptamani esti?
PatriciaArdeleanu spune:
Izabela, sint in sapt 37.
multumesc frumos de raspunsuri.
eu una sint foarte rea de caldura si mi-e frica sa nu fie o zi/noapte f calduroasa si sa nu fac fata efortului.
in salon cind am nascut data trecuta era soare toata ziua, dar era iarna. acum am inteles ca macar niste jaluzele au daca nu climatizare, ca altfel de capiaza caldura.
saloanele au baia lor si frigider?
ai idee cit costa rezerva?
ai facut epidurala?
Merci mult!
Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005