Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 14
ingritzel spune:
narcisica28, sper ca nasterea a decurs f bine :)
ma gandesc la tine si la bebelusul tau sa fiti puternici si sanatosi!
sper sa revii cat mai curand cu vesti
narcisica28 spune:
ingritzel , Multumesc mult pentru sustinere . Nu am nascut inca , s-a amanat operatia pt ca era full la prematuri unde probabil va sta bebe meu mititel si el e inca bine in burtica,vineri il evalueaza iar si dc e ok ramane pe luni intalnirea
Va tin la curent.
Bafta la toata lumea.
ingritzel spune:
narcisica28, ma bucur ca sunteti amandoi bine :)
se pare ca ti-o voi lua inainte...marti ar trebui sa merg pentru cezariana, dar hotaram in seara asta cu doc daca bebe e gata sau mai poate sta o saptamana in burtica;)
multa bafta!!!
39 saptamani
crysyana spune:
buna fetele,
stiu ca nu am mai scris demult la acest topic insa poate va mai amintiti de mine, va pup pe toate si va doresc nasteri usoare si sa va bucurati din plin de minunile voastre
acum am vrut sa va tin la curent cu vesti despre Ingritzel
este bine, s-a internat si urmeaza sa nasca in dupa-amiaza aceasta
va pupa cu drag pe toate si o sa va anunt noutatile
abia asteapta sa isi tina bebelina in brate
va pupa cu drag o mamica fericita
crysyana spune:
[red]VESTI BUNE!!!
A NASCUT INGRITZEL PRIN CEZARIANA, O FETITA SUPERBA, 2,800 KG
SA-I TRAIASCA, SA FIE SANATOASA SI SA AIBA PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUME!!![/red]
mihaelapt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Mihaelapt, nu ai pm activat, activeaza-l sau lasa o adresa de email. Ioana2710, Ingritzel, Lara ro aveti pm. Mami de fetita si de baietel |
incearca acuma,mersi!
alexutza1181 spune:
buna fetelor,
eseea,te rog din suflet imi poti trimite si mie listuta cu tarife???sunt si eu o viitoare mamicuta de fetita si la mine nu se stie cand nasc pt ca pot sa nasc oricand si vreau sa ma asigur ca sunt pregatita(sunt pe trat cu clexane );o sa nasc cu dr Haiduc!multumesc mult si astept pm cand ai timp
va doresc nastere super usoara si celor care au nascut va doresc multa sanatate si bebelusi sanatosi,voiosi si necoliciosi si recuperare grabnica
+28
Cinezee spune:
Salut fetele , nu stiu daca am mai scris aici in trecut ,dar eu as vrea sa imi aleg un doctor de la filantropia , ptr a incepe sa fac analizele inainte de sarcina si sa astept momentu cand pot incepe sa renunt la protectie ptr o viitoare sarcina
este aproape de casa si prefer sa merg aici
imi puteti da mai multe sfaturi, multumesc anticipat
pana la mai putin de 3 luni
gia1410 spune:
Am tot citit...am ametit...sunt multumita ca in privinta multor chestii m-am lamurit datorita voua si va multumesc.
Eu mai am cateva zile. Doctorul zice ca in weekendul asta ar trebui sa nasc. Nu am emotii,chiar daca nasc normal, dar tot nu sunt lamurita in totatiliate cu preturile.
Mai e cineva care a nascut de curand? Eu sunt la doctorul Hamid...nu am auzit plangeri despre el, dar nici nu sunteti multe care nasteti cu el.
Ma intereseaza in primul rand cat ii dau doctorului si anestezistului in conditiile in care eu vin cu kitul de epidurala de acasa. Multumesc.
uve_got_mail spune:
Buna,
eu merg la dansul la Medicover, am doua colege care au nascut cu dansul, le-a raspuns la telefon, uneia chiar la 1 noaptea si a venit la spital. Ele au nascut acum 2/3 ani natural, una a dat 6 mil, una 8 mil. Cineva care a nascut anul trecut cu cezariana pentru ca se prelungea prea mult travaliul a dat 10 mil, la moase dai fiecareia 50 sau 100 ron; asistentelor cate 5/10 ron. Anestezistul in jur de 100-150 ron pentru ca ai si trusa ta. Hamid primeste plicul la insistente dupa nastere, nu inainte, am inteles ca e foarte atent cu pacientele lui. Din pacate, eu si el am impresia ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda si nu cred ca o sa nasc cu dansul...dar daca mai ai intrebari, trimite-mi un PM.
21+ , mami de Sarah Maria