Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_ro

Buna ziua.

Trebuie sa ma duc la control la Filantropia, si e prima oara cand fac asta. O sa il sun pe dr, sa imi zica in ce zi si la ce ora sa ma duc, dar ceea ce nu stiu, si parca nu l-as intreba pe el, este: imi trebuie trimitere de la dr de familie? La spital se plateste vizita, sau e cu "plicul" (si cat e "plicul")? Poate merge si sotul? Banuiesc ca se asteapta la coada destul.

Multumesc foarte mult cui imi poate da niste informatii

36+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Valeria&year=2009&month=5&day=22&babycount=1

nu-ti trebuie nicio trimitere. Ii dai plicul dr, stai linistita, toate pacientele fac asa, nu se mai jeneaza nimeni Sotul poate merge, dar doar sa-ti tina companie pe hol , ca nu poate intra..sunt mai multi dr si mai multe paciente in cabinet asa ca nu poate intra, ca o sa vada....ce nu vrea sa vada la altele . Plicul e cam 50 de ron, depinde si ce iti face dr.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

lara_ro , mie dr haiduc imi cere trimitere de la dr de familie(si/sau copie) si adeverinta de salariat (mi-a zis el, fara sa intreb eu) cand ma trimite la eco la Steriu - e nevoie de fisa de internare de fiecare data; dar azi mi-a facut el eco la camera de garda si nu mi-a mai cerut acte...deci cum a zis si Eseea , depinde de cat de amanuntit e controlul.
Timpul de asteptare depinde de gradul de incarcare din momentul respectiv, nu e ca la clinica particulara ...de la cateva zeci de minute la cateva ore. In legatura cu "plicul", pt dr Haiduc nu pare sa conteze prea mult, se poarta la fel chiar daca il dai sau nu. Sotul poate participa la discutiile de pe hol, nu si controlul din cabinete.

ingritzel , pentru rezerva din ce am inteles eu de la cursul de mamici : trebuie sunat la spital, gasesti pe net nr centralei si apoi ceri la sala de nasteri si acolo cred ca poti sa faci rezervare si/sau o sa obtii mai multe detalii; un raspuns mai complet iti pot da fetele care au stat deja in rezerva.

Nastere usoara la toate burticile si sa auzim numai de bine.

cu baietel leneshutz AMR 2-3 sapt pana la marea intalnire .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingritzel spune:

Va multumesc fetelor pentru raspunsuri!

Imi sunteti de mare ajutor...parca prind curaj cand ma gandesc la ce ma asteapta
Am citit ce s-a scris despre rezerve si cred ca nu are sens sa ma programez pentru una.
Continuati prin a impartasi experientele voastre la nastere!
Citesc totul cu mare interes

Pupici pentru mamici, pe burtici si celor mici!!!

36 saptamani

Mergi la inceput

Un gand special pentruEseea

E super sa ai atata disponibilitate pentru a ne ajuta pe noi, mamicile fara experienta!

37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri , si Eseea , multumesc pentru PM.

38+

AMR 1-2 saptamani

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Valeria&year=2009&month=5&day=22&babycount=1

Mergi la inceput

Saluti!

As vrea sa va mai intreb o chestie referitoare la prelevarea de celule stem...
Depinde intr-adevar cantitatea de sange recoltata la nastere? Am inteles bine ca un anumit nr. de grame este folositor doar pentru un anumit nr. de kilograme ale copilului???
Cu alte cuvinte nu poate beneficia de tratamentul cu celule stem decat pana la o anumita varsta?

Merci!

37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Buna fetelor!
Ca de obicei eu sunt cu intrebarile.
La mine se apropie cu pasi repezi termenul si tot imi pun intrebari.
Voiam sa stiu ce trebuie adus pentru bebelus pentru perioada cat se sta in spital?
Cate zile ati stat voi dupa nastere in spital?
Va multumesc muult anticipat!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Buna burtici si mamici.
La mine e si mai aproape nasterea, maine e foarte posibil sa ma opereze si urmeaza MAREA intalnire cu "uriasul" meu de 2 kg.
Sunt putin nelinistita, dar bucuria depasteste panica.

Pentru ingritzel , asa am inteles ca depinde de cantitatea de sange recoltata greutatea pana la care se pot folosi celulele; discuta si cu medicul si vezi ce parere are si el; poti sa-i contactezi pe cei la care se face reclama aici pe site si o sa iti dea si ei mai multe detalii; eu chiar azi am semnat contractul si sunt impacata; dc nu se recolteaza (din orice motiv) nu platesti nimic, sau dc te rezgandesti si nu mai vrei sa ramai proprietarul celulelor prelevate ii anunti si la fel nu platesti nimic. Mi se pare super fair...
Pentru dadadada, vezi lista scrisa de Eseea :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128044&whichpage=16
Nastere usoara si copii sanatosi la toata lumea.

PS Multumim ESEEA pt raspunsuri si ajutor pentru noi incepatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna Eseea, te rog si eu ca si LaraRo sa-mi trimiti PM cu ultimele tarife la nastere cu Haiduc. Eu mai am pana nasc, dar tare as vrea sa-mi fac o idee, pentru ca pana acuma m-a ferit D-zeu de spitale si nu am dat niciodata spaga. Si ma simt f nepregatita.
Iti multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Multumesc frumos pentru raspuns!
Numai bine!

38+

Mergi la inceput