*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Naty, la fel si la mine, daca nu o las cu mine in baie face un scandal monstru!
Am pus pe marginea cazii niste jucarele si isi face de lucru acolo cu ele si eu imi fac treaba linistita!
Pana sa-i pun acolo jucarii voia chiar sa stea lipita de mine, venea chiar la wc! Apoi ne spalam amandoua pe maini, i-am pus si ei la chiuveta sapunelul ei si gata , mergem la treburile noastre in casa.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Ha, ha...pai daca nu-i Vlad acasa sa-l las cu el, vine cu mine in baie, normal
. L-am tinut si in brate ca se baga peste tot pe-acolo 
Lica m-a sunat ca nu vine azi
ca a racit...acum asta e, sa stea acasa daca-i racita...dar nu-mi convine ![]()
Ma duc sa pap ceva si sa-i pregatesc si lui Stef papica de pranz, ii fac salau cu piure.
La multi ani Radu! si la multe lunisoare Diana! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
L-am cantarit aseara pe Stef si are 10,1 kg si 78 cm
. A luat doar 100 g luna care a trecut ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
ccris daca ar fi dupa mine, l-as da naibi de grad...la 10 ron in plus cat iti aduce...ma rog, tu stii care ar fi avantajele la tine, pe mine nu m-ar afecta cu nimic, degaba ai grad, daca nu-ti creste si functia..
si mie mi-ar conveni ultimul we din mai, inca nu stiu cum va lucra Liviu, dar in prima hjumate, cumva, am vrea sa mergem in Apuseni..
naty eu mai fug la baie cand il vad ca e preocupat intens de o jucarie, ceva...si inchid usa..tipa, bate in usa, dar nu se intampla nimic pana ies..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mihutza, a ras si Iulia de reclama ![]() Intrebare Azi a fost tare haioasa, ca a venit si auzind ea un susr, m-a privit f mirata si eu i-am zis "da, face mami pipi"; si ea: "PI-PI" (ea care de regula nu repeta nimic dupa mine, doar "ma-ma" rareori)Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
sa ii povestesc sotului tau cum e sa iti platesti pacatele mancarii de junk food cu copilul in brate cand are febra????????? A incercat sotul sa il ia din brate in timp ce eu ma chinuiam in crampe...rezultatul a fost spasmul hohotului de plans asa ca a renuntat. In rest, cand tranzitul este normal
'neata stol...am baut cafeul
...saru'mana Tuchi
, o zi usoara sa ai...O zi minunata tuturor
...
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mihutza, a ras si Iulia de reclama ![]() Intrebare Azi a fost tare haioasa, ca a venit si auzind ea un susr, m-a privit f mirata si eu i-am zis "da, face mami pipi"; si ea: "PI-PI" (ea care de regula nu repeta nimic dupa mine, doar "ma-ma" rareori)Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
sa ii povestesc sotului tau cum e sa iti platesti pacatele mancarii de junk food cu copilul in brate cand are febra????????? A incercat sotul sa il ia din brate in timp ce eu ma chinuiam in crampe...rezultatul a fost spasmul hohotului de plans asa ca a renuntat. In rest, cand tranzitul este normal
'neata stol...am baut cafeul
...saru'mana Tuchi
, o zi usoara sa ai...O zi minunata tuturor
...
ramo_cata spune:
neatza randunime...yupii am calculator
nu am citit nimic doar am intrat sa va salut si sa va zic ca acum bucataresc,o sa merg sa-l culc pe andru ,apoi intru pe crengutza sa forumez ceva si sa-mi servesc si eu cafeul ca o duomna ce sunt![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
neatza randunime...yupii am calculator
nu am citit nimic doar am intrat sa va salut si sa va zic ca acum bucataresc,o sa merg sa-l culc pe andru ,apoi intru pe crengutza sa forumez ceva si sa-mi servesc si eu cafeul ca o duomna ce sunt![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Azi a fost tare haioasa, ca a venit si auzind ea un susr, m-a privit f mirata si eu i-am zis "da, face mami pipi"; si ea: "PI-PI"
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)