*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 18
ccris_ccris spune:
Luny, maai, ce cavaler frumos am vazuut!
Sa-ti traiasca! Si ce mami sexy!

Apropo de alaptat, mamicile care mai alaptati cam cand intarcati puii? Eu as fi vrut s-o intarc la un an, oricum mai papa ziua doar de vreo 2-3 ori.
Raluca, sa stapaniti sanatosi noua locuinta!
Sa urez si eu 

sarbatoritilor de ieri: RObert-Matei si Annais_Iasmina si de azi: Radu_Cristian!

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Simo, tinem pumnii lui David la preselectie!

Gudinde, tare mesajul!
Revin si eu cu intrebarea mea, poate v-a scapat:
Priorix-ul vi-l da medicul de familie gratis? Sau va da reteta si-l luati de la farmacie gratis? Dar daca medicul meu de familie nu e pediatru? Sau n-are importanta?
Gata, sunt la zi! Va 
pe toate, noapte buna! 

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
tuchita spune:
'neata si la revedere!

sa aveti o zi frumoasa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Multumim, Tuchi! Si tu la fel!
Ccris, multe intrebari
...da' promiti sa-ti faci temele si sa citesti raspunsurile?![]()
1. Da, fetelor, hai sa ne gandim la o data pt intalnire!! Eu personal cred ca nu as vrea in week-endul 23-24 mai si mai e botezul fetitei prietenei cu care am fost ieri in parc, dar nu-mi amintesc acum cand era programat, oricum o intreb.
2. Priorixul e gratis acum si nu vad ce legatura are cu faptul ca medicul de familie e sau nu pediatru, vorbim pur si simplu de schmea de vaccinari. Dar sa stii ca nu e ok ca nu ti-ai inscris-o pe Andreea totusi la un pediatru...Fie chiar si pentru vaccinari. Eu nu am acceptat nicio vaccinare la Iulia fara sa fie BINE consultata inainte, sa nu aib avrei problema de sanatate care sa-mi scape mie ca na, sunt medic de adulti![]()
3. Cu serviciul, eu as zice asa: daca vrei neaparat bebe doi SI daca ai un serviciu stabil si e vorba de o avansare pe care oricum o poti obtine mai tarziu, amana avansarea, nu pe bebe. Personal nu cred ca pe copii ii putem programa chiar matematic; iar cand ii facem, intotdeauna trebuie facut un compromis, renuntat la ceva sau amanat ceva. Dar, asa cum ti-ai dat si tu seama, sunt cei mai importanti. Asta e parerea mea, evident!
4. Cu alaptatul nu am ce sfaturi sa-ti dau, e chiar dupa cum simti tu mai bine si, mai ales, daca crezi ca si Andreea e pregatita.
5. Nu, inca nu ne-am mutat la noua casa
-da' ce sa fac, si pe asta actuala trebuie sa o aspir![]()
Pe Iulia o dau la o cresa particulara, undeva pe la rondul Cosbuc, din aprilie, iar eu ma intorc la munca in mai.
Bubu, degeaba...in continuare nu vad nimic pe onetruemedia, nu stiu ce naiba se intampla...vad filmulete salvate in calculator, vad pe youtube, vad pe photobucket...dar acolo nu
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
somnorica spune:
Neata,
Multumesc de mii de ori.
Cereale nu ii mai dau seara de vreo doua saptamani si un pic. Azi am programare la doctor sa iau trimiterea pentru endocrinolog.
Am vazut toate pozele si filmuletele cu copii blonzi, vorbareti, cu ochi negrii, pletosi, cretulini, jucausi, petrecareti, mergareti, si sunt cei mai frumosi copii din lume.
Cris, mami de Andreea, eu vreau sa il alaptez pana la 2 ani daca vrea si el. Oricum, la gradinita l-am inscris de la 2,4 ani.
Gudinde, te admir.
Adriuta, sa sti ca te-am invidiat pentru Adrianul umblaret, acuma as vrea sa nu mai mearga al meu. Naty, vezi ce iti doresti.
Cleme, daca nu as sti ce varsta are pletoasa ta, i-as da pe putin 2 ani.
Cami, si eu am role, insa nu le-am incaltat pana acum. Eu nici pe patine nu m-am suit niciodata. Cica, trebuie sa te sui atata timp cat mai ai bebe in carucior, ca sa ai sprijin mai bun.
Tuchi, spor la lucru, si multe multumiri.
Va sarut, si ma retrag la intretinut de bebeloi.
Robi
clauclau spune:
Neata, si tie Tuchi o zi buna.
Bubule, ce m-am distrat si eu si Rebe cu Stefanoi povestitor! Mai, Rebe se urcase toata pe laptop, imi arata cu degetelul si incepuse sa vorbeasca si ea ca Stefu! Bag seama ca a inteles tot de la el si-i povestea si ea ceva colo! Vai, ce haios!

Cu intalnirea as vrea sa nu fie ultimul weekend ca e si ziua mea! In rest, cred ca e bine oricand pentru mine.
Cris, cu alaptatul, ce sa zic, eu am vrut s-o alaptez pe Rebe pana la 1 an, dar am reusit pana aproape de 11 luni. Se dusese lapticul la mine si in cele din urma n-am mai avut incotro ca se enerva si ea ca nu-i mai vine laptic mult.
Gudinde, ce-am mai ras iar, caci le stiam, am primit si eu mail-ul asta cand eram inca la servici si mi-am adus aminte de dicstractia de atunci. Nasol cu cafeaua mah! Asa s-au gandit ei sa faca economie? 
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
mihutza11 spune:
stiti reclama asta?

sunt binedispusa de la subiectul cu Juma de neuron.. Miha
.. am ras si eu si randunoiul cu lacrimi, nu alta..Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 stiti reclama asta? ![]() sunt binedispusa de la subiectul cu Juma de neuron.. Miha .. am ras si eu si randunoiul cu lacrimi, nu alta..Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
vreau sa spun ca a ras si Iulia...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Mihutza, a ras si Iulia de reclama 
Intrebare![]()
![]()
: ce fac copiii vostri cand va duceti la baie? La mine e belea! Vine dupa mine si nu e chip sa inchid usa, ca bate in ea cu disperare si striga si urla (asta indiferent daca sunt singura acasa sau e si randunoiul; daca se duce el la baie il mai scuteste, sta cu mine in casa, dar invers, daca ma duc eu, nici gand). Asa ca trebuie sa-i deschid usa si vine si sta cu mine
. Randunoiul ma cearta rau-ca cica trebuie sa o invat ca nu se intra peste cineva in baie. La naiba, ma indoiesc ca ar intelege
Azi a fost tare haioasa, ca a venit si auzind ea un susr, m-a privit f mirata si eu i-am zis "da, face mami pipi"; si ea: "PI-PI"
(ea care de regula nu repeta nimic dupa mine, doar "ma-ma" rareori)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
'Neata!
Am reusit sa dorm pana la 9 jumate dupa ce a plecat Vladuc la gradi iar Stef a adormit singurel la loc dupa ce-a baut lapticul, cu bibele gol langa el, in pat, ca betivii 
Cris, mie mi-e ok orice data, nu am programat nu am programat nimic pt. luna mai...deocamdata ![]()
Cu bb2 eu nu stiu...faci cum simti tu...daca avansarea merge si dupa mai bine faci bb cum zice si Naty. Eu dupa 2 ani m-am intors la servici 1 an, dar la mine nu era vorba de avansare si nici gand de bb2 nu aveam ![]()
Iar cu alaptatul la fel, tot cu simti tu faci si cum ii e mai bine fetei 
Naty, nu stiu de filmulet, la noi merge...
Clau, ma bucur ca v-ati distrat cu Stef.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras