*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 16
mihatp spune:
radeti cat mai puteti, ca se va lasa cu plans. ma uitam pe realitatea unde discuta Huidu cu unul de la mondenii si cu inca altii despre noile coduri penale, unde vor da drumul la acuzatii pentru cei ce se simt lezati de pamflete. se dau astia de ceasu' mortii ca n-or mai putea continua emisiunile.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
au dreptate si unii si altii, "statul" zice ca toti cetatenii trebuie sa-si simta protejata imaginea... Huidu nu zice nu, doar ca nu e de acord ca asta sa fie facuta de judecatorii nostri![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp radeti cat mai puteti, ca se va lasa cu plans. ma uitam pe realitatea unde discuta Huidu cu unul de la mondenii si cu inca altii despre noile coduri penale, unde vor da drumul la acuzatii pentru cei ce se simt lezati de pamflete. se dau astia de ceasu' mortii ca n-or mai putea continua emisiunile. Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
da mah...am auzit si eu despre tampenia asta...frateee, asa o fi si p-afara??

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
am gasit iesplicatia, mi-am gasit tovarase![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134945
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
| citat din mesajul lui mihatp am gasit iesplicatia, mi-am gasit tovarase http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134945 Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
oh, dar si eu sunt tot de-acolo!

Iubirea mea,
blankar spune:
salutare!
am si eu o dilema fetelor!
unde va face vaccinul dr. la prunci in fesa
sau picior?
bubu05 spune:
Aoleo, ce-am mai ras si eu! Super, Gudinde!
Ma cam ia somnicul si mi-e o lene sa pun iar masa de calcat
. Trebuie sa calc kimonoul copilului ![]()
Tuchi, noi plecam din Copenhaga in croaziera si o stam pe-acolo cateva zile. Se informeaza randunoiul la greu si si-a luat si ghid
. Eu niciodata nu am timp de astea cand plecam, ma duc ca ...vita...nu stiu si nu citesc nimic sa stiu unde ma duc si acolo descopar si citesc ghiduri
Norocul meu ca are cine sa se ocupe de rezervari, review-uri si alte alea ![]()
Mai, libanezii au fost buni, dar cam scumpi, frate 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
luny, pe mine ma doare burta de cat am ras, si-s abia la pagina 4 din 10. am ras cu lacrimi, imi curg mucii, m-au terminat de-a dreptul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
| citat din mesajul lui mihatp luny, pe mine ma doare burta de cat am ras, si-s abia la pagina 4 din 10. am ras cu lacrimi, imi curg mucii, m-au terminat de-a dreptul Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
siii eeeeu la fel, tot la 4!

Iubirea mea,
Simo27 spune:
| citat din mesajul lui blankar salutare! am si eu o dilema fetelor! unde va face vaccinul dr. la prunci in fesa sau picior? |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008