Copiluti de mai-iunie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao, vreau doar sa va salut ca de scris prea mult nu ma tin felinarele. Azi bebe mica s-a intors acasa si se simte mai bine, atomicele au terminat convietuirea fara incidente...dimineata le-am dus pe fiecare la gradinita personala, la pranz am cules-o pe Aly cu juma'de ora intarziere c-am adormit in fund asteptand-o, apoi m-am dus dupa cealalata si am lasat-o la casa ei...acolo circ si plansete si explicatii ca nu voia sa stea, s-a blocat la "io vreau sa vin acasa la tine!" si pace. Prietena noastra e varza saraca, a slabit enorm in ultima vreme de-a ajuns numai piele si oase, cred ca e si cu moralul la pamant, eu cred ca n-as rezista nici o luna cu servici, 2 copii mici la cresa/gradinita cu toate bolile pe care le aduna si sotz absent cand ti-e lumea mai draga.
Mergem la nani, sanatate multa si noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Meyyy, uitai de "pretena" lui ChrisDun...deci
Draga "doamna"(), iti recomand si eu din inima: GET A LIFE! E frumos, sanatos si gratis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am mai citit si eu din urma... OlgaM, bine ai revenit! Ca ma bucur sa aflu vesti de tine, despre voi! Am vazut si pozele, frumoase cum va stiu! Poate ne scrii mai des!

Elisor, da, ma doare capul, cum de ai ghicit!?! De joi pina astazi nu am avut nici o pauza cu activitatile si mi-a cam ajuns. A fost frumos pentru copii, dar pentru adulti e obositor in mijlocul galagiei lor, au o gurita, mai frate! Le felicit din inima pe cele care au ales meseria de a se ocupa de copii si mai au si rabdarea necesara, mie imi ajung trei!

Astazi am fost la gimnastica cu ei si mi se invirtea capul pe acolo de durere... In afara de asta, am si racit (a fost frig la spectacole si eu am stat vreo 6 ore aproape incontinuu)... si mi-a iesit o buba-n nas! Nu am avut niciodata asa ceva, e sus spre radacina, doare de ma aia pe mine, nici nu pot sa-l ating... acum s-a umflat. Mi-a dat astazi Lisandru vreo trei capete peste el, am zis ca mor de durere. E ca un furuncul, dar daca nu-l vad, nu stiu ce ar putea fi acolo. Vi s-a mai intimplat? Ca nu m-oi uita pe Google acum si dupa bube in nas. Sa nu rideti, dar pur si simplu e inuman de dureros.

Tudora e bine, i-a trecut de duminica, astazi a fost la gradinita si am luat-o in regula. Nu cred ca a luat de la Agata, ca e cam mult o saptamina, virusul asta stomaca imediat se manifesta. La poze, joi, era un baietel care a vomitat pe acolo si Tudora tot s-a fitiit... Lisandru vad ca e bine... Acum, sper ca la mine e raceala de la frig si nu e tot vreun virus, sa le dau si lor.

Am pus pozele, cine vrea sa se uite la patinatoare si la frate-sau printre ele. Atitea picioare de fetite vede, si la patinaj, si la gimnastica... la mai ciupeste, pe unele le mai musca, la altele trece printre ele, ca sint mai inalte...

Gata, trebuie sa ma duc sa verific lectiile, sa le dau sa pape si sa-i bag in cada, in seara asta e baita lunga. Pe miine!

Sanatate multa la toti bolnaviorii!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
N-avem apa la servici toata ziua pana maine la pranz, faptul ca nu-mi pot face cafeaua treaca mearga, dar vreau stiti voi ce si n-am unde, trebuie sa-l tin pana dupamasa, la rinichii mei e super buna situatia

Bianca iar cu febra toata noaptea plus o diaree si niste dureri de burtica de nu mai stiam ce sa-i facem. De dimineata merge tati cu ea la doctor. Ma si mir ca sunt destul de fresh dupa noaptea sincopata.

Nelia si eu am avut nu o data, ci de vreo 3-4 ori "ceva" in nas. A fost ba furuncul ba cos, dar daca zici ca doare foarte tare inclin sa cred ca-i furuncul, ca ala te innebuneste pana sparge. Nu prea ai ce face sa-l "grabesti", eventual daca ai crema aia urata dar foarte eficienta (ihtiol parca-i spune) sa pui pe zona dureroasa, extern. Vezi ca la furuncul trebuie antibiotic, ca e infectie. Sanatate multa!

Teddy back to normal life ! Si mie mi se pare foarte greu sa rezisti cu servici, cu copii mici si fara sot, pe mine m-ar coplesi. Bine ca cel putin se indreapta si in casa prietenei tale prin intoarcerea tatlui, iesirea din spital, acum prioritatea ar trebuie sa fie punerea si mamicii pe picioare.

Revin mai tarziu pana atunci va servesc cu o

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Na, ca tot randul meu e

Bianca are gastroenteroviroza si viroza si va sta toata saptamana cu tati acasa. Nelia mi-ai pasat cumva virusul Agatei? Ca prea a ajuns repede la noi

Si o urare din suflet LA MULTI ANI RALUCA ! Sa ai parte de bucurii, impliniri si multa sanatate si poate faci cumva si mai intri pe aici sa ne spui cum se simte Iulia, daca e totul ok dupa varicela, Clara ce ne mai spunea una alta despre voi, dar a disparut si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chiar asa, la multi ani Raluk!!
Clara, sa-i transmiti din partea noastra alea-alea, si sa-i spui ca ne e dor de ea sa mai scrie aici si sa ne-o mai arate pe frumoasa Iulia

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Sunt la zi cu cititul...

Andra si voi din nou? Sanatate multa baietilor!

Cristina mi-e si rusine sa-ti raspund la intrebarea pusa. Da, isi baga degetele in nas, mai rau, isi mai duce si la gurita micile depozite . Cand am vazut-o mi-am pus repede ochelarii ca am zis sigur nu vad eu bine. La fel am luat-o cu de toate, mai mult am mers pe partea de senzibilizarea fetitei, nu sunt sigura ca am scapat de acest oribil tic dar in ultima vreme parca n-am mai vazut-o.
Incidentul de pe Hudson a fost cred ca acum vreo 2 luni, l-am vazut deja pe National sau Discovery nu mai stiu exact, m-am bucurat ca au reusit toti sa se salveze, ca dupa aterizarea aia pe care numai un astfel de pilot o putea face a aparut pericolul inecului. Nu stiu de ce ma atrag astfel de emisiuni dar imi place foarte mult "Disaster in the air", cred ca o explicatie ar fi teama de zbor.
E incredbil ce poate face mintea creata si odihnita a unora, am ramas perplexa, chiar in halul asta??? Sau se credea desteapta ca vine cu probe, chiar e mare gradina Domnului, numai ca individa sta pe vreo craca, ar fi bine sa i-o retezi poate se trezeste naibii si-si da seama ca in lumea bunului simt si a normalitatii nu se face asa ceva. Dar de unde pana unde a stiut ca tu esti x de pe forumul y? Sunt naiva dar nu pricep cum viata privata a unora sa ajunga subiect de interes general, scarbos!

Oana tare haios pustiul tau , ce le mai poate trece prin capsorul ala...urata povestea cu zborul, cine stie cu cine se convorbea in timp ce-o facea cu tine si conversatia ta nu era atat de importanta, categoric sa faci plangere, altadata nu mai greseste daca mai ramane in firma si sa-ti recuperezi paguba. Bineinteles ca in toata povestea asta trebuia sa fie si ceva haios: Alex care nu vede cu cine se cearta mami

Andreea in cat timp ai parcurs distanta pana la bulgari-curcani? Hai sa vedem pozele!

Marilena cand o iei din loc spre tara?

Aurasa sanatate mamei tale si copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Raluca!

elisor-multumim de cafea, eu tocmai beau a treia cafea pe ziua de azi.
Sa va spun ca nici a mea fata nu se lasa mai prejos cu scobitul in nas si mainile in gurita. Eu cred ca e o chestie care va trece numai sa avem rabdare cu ei. E greu stiu...

Multa sanatate la toata trupa atat la cei mai cat si la cei mici!

Cristi impreuna cu doua colege din clasa si cu inca 3 copilasi din alta clasa vor merge la un concurs de dans impreuna cu 6 copilasi de la o scoala speciala.De asta data nu vor dansa pe ritm po****r ci modern.
Din pacate concursul e acum vineri cand noi cu bia vom pleca la consultatie in ungaria, el va ramane in seama bonei. Sa va ganditi la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iete www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-03-29/12:27:38" target="_blank">191 de poze de la curcanii noroiosi Enjoy!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

La multi ani Raluca!

Sanatate copilasilor bolnavi!

Nelia, am avut si eu bube in nas (puteau sa-mi scape?!), e nasol ca-ti dau o durere inumana...cum zicea si Elisor, o crema pe baza de iod (betadine) grabeste procesul si scapi mai repede.
Elisor, imi pare rau pentru Bianca, sper sa scapati repede de virusii astia pacatosi! Si mie imi placea emisiunea cu accidentele de avion dar ma uitam numai cu un ochi sa nu ma ia frica de tot ca aveam drumuri de facut...anyway, dupa ce am tras anul trecut adio zbor, numai cu psihologul de mana o sa mai urc in avion.
Voiam sa-ti mai spun ca ai punctat la perfectie ideea cu psihologul, in ceea ce priveste igiena insa Aly nu vrea nici sa faca ea nici sa ne lase pe noi, dintotdeauna spalatul fetzei si pieptanatul le facem cu circ.
Androix, super simpatic Filip, deci i-a placut la curcanii noroiosi! Te-am pomenit zilele astea cu "asaura" ca si a mea are probleme, nu mai scrie unele litere (la intamplare) numai daca bat bine pe ele, sotzeru zice ca io-s de vina ca am curatzat-o, jegoasa merge la perfectie!

Sa va zic ce traznaie am facut azi, sper sa fie fara consecintze...deci: strada larga, dreapta si liberaaaaa => calcat cu nonsalantza acceleratia la masina in timp ce treceam distrata cu muzica duduind pe langa politie , am apucat sa vad fatza perplexa a unuia si ca era sa-i cada pe jos paleta aia cu care opreste masinile...acu' ma rog sa nu fi fost radar si sa-mi vina scrisoare de amor acasa, m-am intors in recunoastere dupa 10 minute si erau tot acolo la controlat traficul.
Revin.

Mergi la inceput