Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

MAMIDESTEFAN cu cea mai mare placere la metrou la titan, dar daca iti spun ca nu stiu care este contul nostru comun ma crezi??? sunt praf......stiu

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

mai "prafule" ...Izabella doarme inca ...deci are aproape 2 ore ..asa ca trebuie sa schimbam ora .. poate 14..
iti dau PM cu telefonul meu ..

LE : nu am cum sa iti trimit PM ...Cred ca nu ti-ai activat PM-ul !!!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

garga, sanatate multa!!
din cate stiu eu, pentru bebe trebuie musai pasaport, indiferent de tara de destinatie
sau o poti trece pe pasaportul unuia dintre voi

Eva, ff frumos papa Noah! Razvan face cam cum zice Laura despre Alexia:) de cele mai multe ori:) dar bine ca deschide gurita!

Nocom, felicitari pt dintiosr!!

Se vede si la noi ceva ceva pe gingie...cred ca nu-s departe momentele de aparitie...

eu am niste vecini..conationali, ca zic asha...si si-au maritat fata!
si urla muzica RAUUUUUUUU!!
sper sa nu tina 3 zile nunta
se aude ca si cand ai fi acolo...ma gandesc cum o fi afara...

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

MAMIDESTEFAN cu cea mai mare placere la metrou la titan, dar daca iti spun ca nu stiu care este contul nostru comun ma crezi??? sunt praf......stiu

mai "prafule" ...Izabella doarme inca ...deci are aproape 2 ore ..asa ca trebuie sa schimbam ora .. poate 14..
iti dau PM cu telefonul meu ..

LE : nu am cum sa iti trimit PM ...Cred ca nu ti-ai activat PM-ul !!!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

ok, si la mine se doarme, dar hai sa-ti spun ceva nici PM nu am ....sunt praf rau

Mergi la inceput

nu am PM ,nu stiu ce se intampla cred ca trebuie sa raportez la moderator, pt. ca l-am avut si dintr-o data a disparut , cred ca se intampla ceva

Mergi la inceput

am facut si eu aseara legume la abur pt Razvi. m-a cadorisit soacra-mea cu o oala din aia dubla, cu cea de deasupra prevazuta cu gaurele. s-au facut ff repede si buuune:)
am facut azi piure si i-am dat sa guste, dupa ce papase fructele si era satul si a cerut si a doua lingurita:)
am oprit pt masa de azi si am pus si la congelator. o sa fac mai multa mancare sa o congelez, ca intentionez sa plecam la calimanesti vreo sapt. se anunta vreme ff frumoasa de sambata-duminica!

Razvan mananca acum cu lingurita normala, de inox! mi se pare mult mai buna decat cele de silicon/plastic pe care le am. nu am f multe...adica vreo 4 feluri...

blog in scutec

Razvan

Mergi la inceput

gata, acum cred ca am......PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Eva mersi mult pt sfaturi

O sa aleg varianta cu branza de vaci .Pot sa pun lapte Mili cu 3.5 grasime ?deci 500ml lapte ,4 tablete de calciu lactic si o lingurita de lamaie .

Claudinna tu ce zici e bine asa ?

Acum am papat mar cu para si suculet de morcovi .Maine o sa incerc sa-i fac mar cu morcov crud la blendar daca va merge.

Mergi la inceput

LUCUTTA, eu asha am facut si cred ca asha e mai bine. tu stii ce pui acolo, laptele ala e controlat, e pasteurizat...
la tarani...iti pui intrebari incepand de la muls laptele: s-o fi spalat pe maini, o fi spalat bine galeata...si de aici multe alte intrebari

mie imi place cum iese branzica asha. eu i-o mai amestec unoeri si cu o lingurita-doua de iaurt.
de vreo 2-3 zile ii dau un iaurt amestecat cu cateva lingurite de branzica, la masa de la 18.00. am zis sa-i dau o zi cerealem o zi iaurt cu branza, sa nu mai pape atatea cereale.

blog in scutec

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Eva mersi mult pt sfaturi

O sa aleg varianta cu branza de vaci .Pot sa pun lapte Mili cu 3.5 grasime ?deci 500ml lapte ,4 tablete de calciu lactic si o lingurita de lamaie .

Claudinna tu ce zici e bine asa ?

Acum am papat mar cu para si suculet de morcovi .Maine o sa incerc sa-i fac mar cu morcov crud la blendar daca va merge.

Eu pentru Teo faceam intotdeauna doar din 250 - 300ml lapte (milli, 3.5%). Iesea fix cat era nevoie sa combin cu fructe sau legume pt o portie numai buna de mancat...

Abia cam de la 18 luni, mananca 60g / apoi 120g branza la masa de dimineata... dar nu intotdeauna. El nu prea bea lapte si ii ofer branza de cate ori am ocazie. Si orez...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

garga pana la varsta de 14 ani, copilul va calatori cu pasaport individual sau pus pe al parintiilor lui.
Te sfatuiesc sa-i faci individual, este valabil pana la 3 ani.Eu initial vroiam sa o pun doar pe pasaportul meu insa m-am gandit ca doamne fereste se intampla ceva cu mine si poate e nevoie sa o scoata soatza din tara sau sa o aduca, asadar am ales varianta pasaportului individual, caci nu avea rost sa o pun si pe al lu' tati.
Ai pe site-ul directiei generale de pasapoarte toate informatiile care iti trebuiesc pt. a obtine un pasaport.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput