Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (6)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Camy..... Am ramas fara cuvinte, nu stiu ce sa mai zic fiindca orice as zice nu iti va alinta suferinta...
Aida...
Offff!!! DE CE TREBUIE SA MOARA COPIII???
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
vias spune:
.... si eu plang...o sa plang mereu...
dorul de Darius si durerea din suflet vor disparea numai cand eu nu voi mai fi
Sper din inima sa existe Dumenezeu, sper din inima ca intr-o zi sa-l vad pe Darius al meu, sa-l mai pot saruta si sa-l mai pot tine in brate.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
kay spune:
cami, ai reusit sa vb la clinica?
te pup tare, tare de tot !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
vias spune:
Kay nu am reusit...de dimineata am fost in training care trebuia sa se termine la ora 16:00..dar s-a terminat f tarziu si nu am mai apucat...maine...
maine nu-s deloc aglomerata la servici....daca nu reusesc eu pana in ora 12:00 sa obtin o programare...o sa-ti trimit probabil PM sa te rog sa incerci si tu..
ingerasul Darius-Andrei
POZE
Ayla21 spune:
Camy te imbratisez si sunt cu gandul mereu alaturi de tine. Iar seara mereu ma rog pt sufletelul tau, sa-ti dea Bunul Dumnezeu putere.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
vias spune:
Multumesc mult Ayla
ingerasul Darius-Andrei
POZE
Ayla21 spune:
Camy tu esti... altfel, doar altfel. Pt ca durerea e durere. Dar pe mine ma face sa ma simt putin mai bine facand ceva care sa-mi aminteasca mereu de Alma. Nu e cazul sa uit, dar faptul ca imi ocup din timp cu gandul la ea, mi-e inima mai usoara. De ex am scris numele ei cu magneti pe frigider, si asa e cu noi in bucatarie. Am lucrat impreuna cu Claudiu un tablou cu un fluturas, pe care il tin pe noptiera mea, si asa e cu mine cand dorm, si multe altele. E mereu cu mine, chiar daca nu o pot imbratisa. Stiu, dorul doare cel mai tare. Dar acum Darius e liber! Si Alma e libera. Am simtit ieri in mintea mea acest gand, venit de undeva. A fost ca o eliberare...
Camy draga, ai grija de tine si de bebe mic. Nu ti-au spus inca ce este?
pt voi!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
vias spune:
nu stiu inca ce este...imi e si frica sa aflu...daca iar imi spune vreo tampenie ca la dariusica?
La Darius am stiut ca-i fata pana la ultimul control...sa va mai zic ca darisu a plecat in elicopter la Tg Mures imbracat in roz??
ingerasul Darius-Andrei
POZE
monalac spune:
CAMI,chiar daca nu scriu des,te citesc mereu si plang odata cu tine...
sunt alaturi de tine si abia astept sa treaca timpul si sa ti tii in brate bebelusul,sa ne spui ce fericita esti!
kay spune:
cami, am primit mesajul tau. pe data de 18 mai se intoarce dr. Pop in bucuresti, iar atunci ma vor suna sa imi spuna pe ce data esti programata, de urgenta.
trebuie sa hotarasca dansul cand te poate primi, undeva in urmatoarele 1-2 saptamani, probabil.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."