Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Chuny spune:
'Neatza, Cami draga! Iti raspund aici ca sa iti spun ca m-am trezit de dimineata cu tine in gand ... stiu ca e o zi grea pt tine, insa mai stiu ca iti doresti foarte mult sa ai taria sa ii trimiti azi la Darius un balon.
Si daca puteti sa mergeti azi, si daca nu, Darius stie ca va fi mereu in inima si gandul vostru, iar unul din baloanele de sus va fi sigur si pentru el.
Te pup si te imbratisez.
Sibylle
vias spune:
am fost...dar nu singura...nu as fi avut puterea..
Cristina (Bujo) a fost cu mine...ea a scris numele pe balon la multi copii...si la Darius...
...nu inteleg de ce...dar ma deranjau privirile oamenilor, pentru ca stiam ca se uita ca la un spectacol, nu intelegeau ce simteam eu si ceilalti parinti...
...a fost foarte trist...balonul lui Darius a ramas mult in urma celorlalti..parca se ridica asa de greu...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
aidaciolac spune:
... draga mea sa stii ca vor ajunge la ei si se vor juca cu ele cateva zile , cel putin asa sper. Te strang tare in brate caci stiu cum te simti si ai grija de tine sau macar cineva sa aibe grija de tine , eu una nu prea reusesc ...
ca sa te poti linisti si probabil candva vom intelege ...
si eu ca nu stiu ce as mai putea face ...
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
vias spune:
...cand citeam ce scriai tu Aida...cum ai vrea sa o vezi pe Emma in casa...cand a fost cutremurul..am crezut ca este Darius in casa...
Cred ca oamenii pot fii alaturi de noi, cred ca suferinta noastra ii poate afecta ...dar nu cred ca poate cineva sa inteleaga ca noi trebuie sa ne ducem viata fara cea mai draga fiinta..copilasul nostru...
Ma doare de-mi vine sa urlu...insa nu mai pot avea aceasta reactie de fata cu lumea, poate din cauza ca oamenii spun ca era mic Darius... si ca ma pot obisnui fara el.. mai ales ca acum vine alt copil..
Pt mine Darius e Darius.. e prima mea mare dragoste in aceasta viata... e primul meu copil, e sufletul meu..e mai mult decat atat..
pt oameni a trecut, timpul trece si " eu uit".. dar eu nu uit...pt ca durerea nu ma lasa in nici o noapte in pace..
Se fac 9 luni de cand nu mai este...si eu dorm cu bluzita lui...si inca o mai miros... si merg la cimitir, ii duc flori si lumanari, nu mai stiu ce sa mai fac sa-mi mai alin mie durerea, parca daca i-as duce mai multe flori sau daca as aprinde mai multe lumanari ar mai trece putin din durere...dar nu-i asa..
Cine mi-l mai da mie inapoi pe Darius, ce sa fac eu cu tot dorul si cu toata durerea din suflet?
Doamne cat imi e de dor de el..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
aidaciolac spune:
of camy draga
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
adelyna spune:
Dragele mele va strang in brate si va inteleg durerea (desi nu mi-am pierdut copilul),stiu ca aceasta suferinta nu va trece niciodata dar viata va va aduce multe multumiri.
Incercati sa intrati pe youtube la "coble family accident".O familie din state care a pierdut 3 copiii si peste nici un an a avut tripleti.pe mine m-a emotionat mult povestea.
Va pup .
adelina si piticii
Noemi 2 ani
moni_or spune:
CAMY , ma doare sufletul pentru tine, nu pot nici sa-mi imaginez ce a fost in inima ta azi si ce e in fiecare zi... Te imbratisez cu tot dragul, mamica puternica si curajoasa!
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
mychydutza spune:
aida, camy........n-am cuvinte.......... si eu cu voi, pt ca altceva nu stiu ce sa fac......
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
narcisa.s spune:
Camy, Aida...Va pup si va strang in brate.Pe amandoua...Dar, sfarsitul nu-i aici, aici noi traim doar o parte.Si, la un moment dat, cand Dumnezeu va randui, ne vom intalni cu toti cei dragi noua.Domnul Iisus Hristos sa va dea liniste in sufletele voastre.Nimic nu va mai fii la fel...Dar uite, acum si Aida si Camy asteapta cate un bb...Coincidenta??
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici