*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

am mai uitat sa va spun a cazut cu fata de covor si si-a bulit buza de jos, i-a curs si singe si a plins , dar a pupat Buni si a trecut ca Masa e inexistentamai ales dac e si tacsu in zona
IAr eu sunt geloasa rau de-mi vine sa-ls trang de gat Pe Cip.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Butule, mai fa unul ca sa te iubeasca Andrei!
Crede-ma!

Eu am avut nervi maximi pe copii, de fapt pe viata cred, toate erau negre dar am baut un pahar sau poate doua cu vin rosu si acum e mai bine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Meyyy, ce zi super am avut, a stat randunoiul cu Rebe de la 11 pana la 16!!! Iar eu am stat la dicstractie cu Razvan!. Apoi am fost toti in parc unde am gasit leagane pentru bebei ( saptamana trecuta nu erau!) si a stat Rebe atarnata intr-unul pana cand am plecat acasa! Aaaaa, si s-au inteles bine tata cu fiica, trebuie repetata experienta!

Cuscra, musai mah sa mai faci un bebe, o carliontata frumoasa ca Andreiu!

Tuchi, tie un puppppp mareeeee ca simt ca n-ai avut o zi prea buna.

Hai ca mai stau putin pe craca ca fie-mea doarme iar eu mi-s relaxata!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

A primit Mufa de la nasi un trenulet marfa, e maricel si merge prin casa, fara sine, iar cand se loveste de ceva, se intoarce si merge mai departe. Doar ca Mufa se sperie ptr ca face ca trenul dar fff tare!!...cred ca nu i-l mai dau cateva luni, sa-l inteleaga mai bine mai tarziu...
ioana, butucel
clau am descoperit si noi leaganul de bebe, vineri, si Mufa la fel, numai in el ar fi stat, a plans cand l-am dat jos, ca mai erau si alti copii la rand..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, daaaa, Rebe n-a mai lasat pe nimeni in leagan pana n-am plecat de toot! Daca se apropia cineva incepea sa dea din maini si sa bombane nervos! Asa ca nici nu m-am gandit s-o dau jos. Si-asa sunt doar doua si noi cand am ajuns era o ditamai fetita intr-unul, asa cam la vreo 12 ani si m-am postat acolo! Noroc ca imediat s-a simtit si a coborat caci din cele normale erau libere o gramada, dar ii placea si ei ala de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, bravo tie pentru relaxare!
Cu asa baiat cuminte cum e Razvan chiar cred ca te-ai relaxat!

Seb e tot numai un marait, nu stiu de la ce...urla cand vrea ceva, cand ii iei ceva, cand se culca, cand se scoala...nu manaca mai nimic, urla cand il pun in scaunul de masa, imi da peste mana cand vede mancarea....si daca ii da Ilinca ceva de la ea ia si rade!

Are ceva cu mine...Ionel zice ca tip prea mult si probabil ca are dreptate!
In Herastrau s-a hlizit la absolut toate babele si la toti mosii, a fugarit o fetita ca sa o ia in brate...a urlat evident cand am plecat acasa!
Ilinca a fost relativ cuminte, cu fitele ei si gura care nu-i mai tace!

Luny, misto trenul!

Am uitat sa zic ca am vazut-o pe Diana Bretonata...ce draguta e!

Am culcat Surubul, Ilinca se mai joaca in cada, ma duc sa-mi calc costumul de spital!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Ariel, tot voiam sa te felicit pentru bebearicel si nu apucam! Am vazut o groaza de lucruri dragute acolo, m-am tot uitat pe la igiena dentara...cum sunt servetelele alea de dintusi de bebei? Ce contin, tu ai incredere in ele? Ca ma bate gandul si pe mine, dar nu stiu nimic de ele...

Tuchi, eu cred ca pe Seb il deranjeaza mai degraba niste dintusi noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, eu CHIAR vreau sa ma loghez pe Bucataras dar nu ma lasa cu parola aia si vad ca tu nu ma bagi in seama
Am vazut-o si eu pe Diana cu breton, mi se pare inca mai frumoasa ca inainte, e idolul meu
Clau, ma bucur ca sunteti bine, si eu m-am tot gandit ce-o fi de nu mai apari dar uite, vezi, daca n-am scris gandul, pe mine nu m-ai pupat. Bravo randunoiului ca a stat cu Rebe si bravo tie pt dicstractie!
Si, chit ca filmuletele noastre nu sunt nici pe departe asa spectaculoase, sa va aratam totusi ca si noi avem sertare si ne antrenam si noi la mers www.onetruemedia.com/shared?p=8551f8f9c7a5cb1f3aa75c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Bravo Iulia! Si un pup mare pentru Naty, ia da incoace obrajorii la tucat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele din strainatate, am si eu o mare rugaminte. Vreau sa-i iau lui David centura pt tricicleta de la Kettler si nu gasesc in Romania. Poate cineva, va rog, sa imi cumpere din strainatate si sa-mi trimita aici? Cat m-ar costa si imi trebuie urgent. Va multumesc!

Si inca o intrebare. Noua la cabinet ne-a facut Priorixul gratuit, zicand ca il primesc pe asta acum de la stat. Voua v-a cerut dr bani? M-a intrebat o prietena si nu stiu ce sa-i spun...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput