*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
mykydooza, daca dai editare mesajului respectiv, vezi ca dupa "La multi ani" iti apare seria asta "[/b[/size=5]]" in loc de "[/b][/size=5]"
numeioana spune:
Simo, eu n-am facut lasagna, cred ca Flori si Cata... Dar poate fac, am facut de 2 ori in viata mea, cu carne si spanac. Cea cu carne imi place muuult!!
Si, poate sunt eu vreo ciudata, dar ador mango
!
Noi am halit la socri gratar si ciorba de os afumat, Dav a refuzat azi si supa de broccoli si urzicile, dar a ras o pulpa de pui la cuptor cu salata
, iar de dimineata fidea cu lapte
. I-am luat stelute si i-am facut cu brnaza, dar nu merg
. A plans nitel la socri, de cate ori mergem incepe sa planga si il potolesc greu, iar cand e timpul sa plecam se joaca si rade si se simte bine
. E pe invers copilul asta!!
Acum l-am culcat. Mereu in week-end programul se schimba. In restul saptamanii doarme de la 10-11 si de la 14 la 17.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Bunaaaa!
M-am umflat putin in pene cand am citit laudele la adresa lui Stefanoi
, multumim pentru aprecieri! E un dulcee! in filmuletul cand bombanea, era rupt de somn, si in loc de nani avea chef de cotcodaceala ![]()
La socrella a fost bine, am stat si eu, la fel ca Luny, si restul cu astia mici
, am papat ciorbita de burta buna rau si o ceafa a gratar cu cartofiori la cuptor, apoi tort de la mine
, bun-bunut a iesit!
Cadou nu i-am luat bineinteles
, doar flori si i-am dat bani si se va duce ea cu cumnatica sa-i cheltuie. Oricum e dificil sa-i iau ceva pt. ca f. grasa si nu-i nimeresc masura...oricum, ea s-a bucurat ![]()
Astia mici se trezisera la 7 jumate si azi dimineata, iar Stefu sarise somnul de la 11 si a adormit la mama in brate instant, pe la 2 fara ceva...l-am imbracat, am ajuns acasa, l-am dezbracat, i-am dat pijamaua si el tot dormea dus...si la 4 s-a trezit, a lins un castron cu ciorbita si 2 perisoare
, am mai papat si eu o tura
...mi-am spalat si aragazul si vasele si gata...astept sa se scoale Vladut si as iesi la o plimbare...sa vedem...
Ioana, chiar vroiam sa te intreb de reteta...trimite-mi pe mail, la bucataras, reteta si poze, daca mai ai si o scriu eu.
Hai ca in curand o sa intre noul site si o sa fie super de tot si usor de postat, abia astept!! nu ma mai laud, dar nu o sa aiba nimeni vreun site ca al meu
, o sa aiba un super design iar retele delicioase deja le stiti 
Ioana, imi pare rau ca n-a vrut pitic supita, dar mai bun e copanelul ![]()
Diseara le fac spaghete cu pui.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
gbutucica spune:
Iotema-s , in buna dispozitie , incarcata de andric ( fusei la el), SI NECITITA OF CORSE.
am intrat sa va spun ca am un baiat BANDIT , face numai cum vrea el si cind vrea el. imi dau seama ca o aduce pe mama in preagul disperarii.Nu sta o clipa , fac epe santinele si mereu vrea "dii PA' adica in traducere romaneasca sa ii dau papucii
Vrea numai afara , la maxim 7 se trezeste si plinge daca nu il las jos din pat , faca kk la maxim 5 minute dupa ce s-a trezit , zoici ca e robot si bate palmele in poozitie verticala asta insemnind GAaTA .
Sper din to sufletul ca la pasti sa-l am linga noi.
amanunte va dau in alta zi .
acum va pupesc fara exceptie
s chiar pe toate
ma duc sa ciesc si poate si revin
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
mihutza11 spune:
mai ma uit la Romania te iubesc.. e despre vraciul ala din Brazilia, Joao de Deus.. eu nu cred.. doctoresele ati vazut?
ma duc sa citesc din urma..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
La multi ani PIDANA!!

La multi ani Mihai de Ancka!

fetele ma invidiati voi acum pt vremea de aici.. dar la vara va invidiez eu, ca aici e cuptor rau de tot..
Cleme tot frumoasa e si tunsa!
mama ce mai munceste David si sa se urce pe canapea si la tricicleta!
Giani bv de buna dispozitie si revederea cu Andrei!
mai ma alatur si eu in clubul rautaciosilor... de ieri a inceput sa faca urat daca ii iau ceva din mana, sau daca o iau de undeva..etc.. stiti voi.. prima data randunoiul a zis ca nu e asa, dar azi a simtit si el pe pielea lui... cred ca iese la suprafata "berbecutzul" din ea..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
home again
..am zis ca au fost 2 zile de tzatzeala nonstop???
...si azi noapte, am dormit toti 3 in dormitorul mare, dupa vreo 3 saptamani, a marAait o data cam 1 min, cat s-a mutat cu capul dintr-un capat in celalalt al patului!
...dar s-a trezit la 6!!! la 7,30 l-a luat mama si ne-am mai culcat si noi pana la 9...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Bravo, Luny si Muffy!
Ha, am reusit sa-l vad si pe Stef, e un dulce cum vorbeste el intruna
!
Butucico, mai e putin
! Pupam si Andreiul!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Eheee,
am vazut Andra dansand ca in America![]()

Ficior de oana spunind povesti
Erik de Blanka
nu mai are infectie. Bravo erik , esti barbat barbat.
am mai citit ca naty va avea oglinda mare , mare mare, Ca ela e racitura, ca ati baut vocta(rusinica), Ca mufa doarme ca andrica
, Ca tuchi trebe sa se tuchimeasca sa o. lumea recunoasca, Ca avem bucattaras tanar si voios castigaretz.
si mai multe nu mai zic ca mi-s varza la cerebic.
Andrei face ca cocosul ( cucurigu= uhuiuuu, cheama gainile iahaia( asa alunga mama mea uliul cind ataca gainele
)cheama pisicapi, pi , pi, cind trebuie sa facem baitza face dii ba ba ba .
Am uitat sa va spun ca are 4 maseloaice si se pregatesc altele ca este marait nu maninca
, e nervos
si plinge noaptea ............
, in plus mai are si febra mica cei drept( dimineatza)
.Mai are ceva bubutze pe copr care nu mi-au placut si am descoperit ca sunt de la laptele de vaca ( a schimbat mama furnizorul
de lapte si imediat a facut aceste bubitze, sper sa nu fie nevoie sa il aduc de urgenta la buc.
cam astea despre noi,ma duc sa citesc ca daca il aduc acasa nu mai apuc veci
pina la o noua reveder va pupesc pe nasuri si sa aveti " succesuri"
o sapt usoara pt cele ce si muncesc
si pt cele ce stati inca casa sa va fie sapt insorita sa iesiti cu bb la plimbare sa nu forumiti ca sa nu am mlt de citit.
;
si inca o data 
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
bubu05 spune:
Noi am iesit pana la urma afara, am stat pana la 7, se lasase cam rece...am cumparat o sacosa de fructe si am schimbat planul pt. cina, vrea Vladut ciulama cu mamaliguta. E pe foc acum supita.
Si o faza haioasa, in drum spre casa am adunat o sacosa cu doze de aluminiu, cutii de bere goale
aruncate pe langa borduri si in gradini
. 11 cutii, le-am numarat acasa 
Fug la baieti ca se joaca in dormitor singurei.
Ioana, ma bucur ca ti-a placut de Stefu la vorbitor ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras