tv paprika
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii si eu as vrea - insa vad ca dau numai reclama - cand incep? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Mirela pai au inceput de ceva timp, dar nu e introdus postul tv in grila de programe a distribuitorilor de cablu.
am trimis si au mail la RDS, sper sa se adune cat mai multe!
Roxana
EllaX spune:
UPC-ul spune, pe site-ul propriu, ca introduce TV Paprika de la 1 aprilie. Pe mine ma si enerveaza emisiunile de gatit, ca imi dau pofte si idei!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
eunice78 spune:
Chiar voiam sa va intreb daca a mai scris careva la RDS si daca v-au raspuns...
Da, Mirela, Roxana are dreptate, au inceput deja..vezi primul meu post.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
anangel_lexi spune:
Noi avem DigiTv si teoretic e si TV Paprika inclus numai ca...nu merge. Zice ca satelitul nu-l gaseste. Asa ca eunice, pllllsss, fa-ti mila de o neinspirata in ale gatitului si baga cate o reteta si pe-aici.
Pana una-alta sunt fericita ca au inceput sa retransmita Bucataria lui Radu pe ProTv.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
eunice78 spune:
Pai, Lexi, inca nu am ce sa scriu, ca nu am acces. Numai daca ma duc la soacra mea, care e in provincie. si nu ma duc ff des .
Deocamdata astept sa fie introdus in grila de programe.
nicopuscasu spune:
Si noi suntem abonati RCS, asa ca o sa fac si eu o cerere la ei pt TV Paprika.
Ai avut o idee f buna, draga mea!
Acu fac cererea, merci de link.
luminita70 spune:
Multumesc mult pentru info. Voi face o cerere. Se poate trimite mail banuiesc, nu?
roxanaz spune:
am tot trimis mail-uri la RDS... nada deocamdata despre TV Paprika... voi mai stiti ceva?
Roxana