tv paprika
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi, la cele care aveti contract cu rcs rds.
Am fost in we la soacra mea care are un alt furnizor si care are in grile de programe tv paprika. Pentru cine nu stie, Tv Paprika este un canal gastronomic. Doua zile am tot notat diverse chestii si m-am uitat la retete. Si culmea, acum abia astept sa ma duc la soacra mea .
In grila mea insa care e de la rds nu am acest canal. Am luat legatura prin mail cu serviciul clienti si au zis ca vor introduce programul daca vor mai avea solicitari.
Asa ca, fetelor, care aveti contract cu ei, si care va place sa "bucatariti"..nu ma osanditi sa merg mai des decat trebuie la soacra...please..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Raspunsuri
roxanaz spune:
aha, ia sa scriu si eu
ca de cand vad promo-ul pe minimax il tot caut sa vad daca e introdus in grila.
ce provider are soacra ta? ne primeste si pe noi..? sau sa ii facem cadou un dvd recorder sa ne inregistreze programele?
Roxana
eunice78 spune:
Nu stiu ce provider are..e in provincie si e ceva prin satelit cred, habar nu am. Cu recoredru..ar trebui sa o vizitez cam des .
bubu05 spune:
Aa, super si eu il vreau! pune si tu un link unde trebuie sa cerem programul
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
antosit spune:
Daaaa! Pun si eu umarul cu o solicitare!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
eunice78 spune:
Ce ma bucur ca vreti si voi.
Eu am scris mail la serviciul clienti
http://www.rcs.ro/contact.php
Va .
eunice78 spune:
Si mailul meu si raspunsul lor:
Buna seara!
> As dori sa va adresez rugamintea de a intorduce in grila dumneavoastra de programe si postul gastronomic Tv Paprika, in masura in care este posibil.
> Va multumesc,
Stimata Doamna,
Grila de programe RCS&RDS este constituita pe baza unor sondaje de opinie prin care se determina preferintele abonatilor. In functie de numarul de solicitari similiare, va fi sau nu introdus si canalul solicitat de dumneavoastra.
Va multumim ca ne-ati comunicat preferintele dumneavoastra si va dorim o zi cat mai placuta!
--
Cu consideratie,
Echipa RCS&RDS
vikky spune:
Eu sunt abonata la UPC si am scris la contact@upc.ro.Am primit la fel raspunsul ca postul va fi introdus in grila doar in momentul in care este solicitat de un numar mare de clienti.
Mihaela mami de Cristian-Mihai si
Adriana-Maria(15 ianuarie 2009)
eunice78 spune:
Foarte bine. Scrieti cat mai multe, fetelor. Ce numai barbatii sa aiba tspe mii de canale sport? Nu putem si noi sa avem un canal micutz care sa maerga frumusel in bucatarie?
violeta29 spune:
Si eu vreau tv paprikaaaaa!!!Uite acum le fac si eu o sesizare!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
desprecopii spune:
si eu as vrea - insa vad ca dau numai reclama - cand incep?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/