Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
iuliacris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Iulia, voi ce mai faceti? Ce face Carla, cum va descurcati cu piciorusle imobilizate? Ati incercat colic calm pt burtica? La noi a functionat. Am tot vrut sa va sun zilele astea,dar mereu m-am trezit prea tarziu. Ce diferenta de fus orar este intre noi? Si ce e cu Lisa de nu a mai intrat? Stie cineva? www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Miere, ne-am obisnuit cu hamul, il dam jos cand facem baitza(sponge bath ca nu ne-a cazut buricul inca)ca a zis doctorul ca poate sa stea doua ore pe zi si fara ham. Azi am fost la biserica sa ne citeasca si noua preotul si am mers fara ham, am putut si eu s-o imbrac mai frumos, ca biata de ea sta in casa doar in body, ham si infasutrata intr-o paturica, cam cum statea in spital. Am cam necajit-o cu imbracatul azi-dimineata, ca hainutele de newborn nu-i mai vin si alea de 0-3 ii sunt un pic mari. A fost cuminte la biserica, desi n-a dormit deloc, i s-a facut si foame, dar a indopat-o Cipri cu 80 ml si am avut liniste. Cand ne-am intors acasa iar i-a trebuit sa suga, da' cred ca numai asa de linistire. Acum doarme, o sa fac si eu la fel.
Nu cred ca e diferenta de fus orar, noi avem ora coastei de est. Inca nu ne-a venit colic calmul, ieri n-a durut-o burtica, sa vedem diseara...
Alinuk, imi place ca esti tot timpul nestresata si optimista

Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
A, si mie mi-e inca amortita partea de deasupra operatiei, chiar incepusem sa ma ingrijorez, bine c-ati discutat despre asta si m-am linistit.
Mai, ce de bebei voinici! S-a cantarit si Cipri aseara cu Carla in brate
si i-au iesit 4,300 kg, deci 800 grame mai mult decat avea acum doua saptamani cand a iesit din spital. Partea faina e ca a dezbracat-o de tot cand s-au urcat pe cantar, si copila ce si-a zis, e timpul sa fac pipi...m-am imprastiat de ras vazandu-l pe Cipri disperat ca l-a umplut fiica-sa de pipi![]()
Poze
Alina1976 spune:
Seara buna,
Si noi am cam tras chiulul la apel...deh asa e cu doi. Fiecare vrea cate ceva si RAREORI se intampla sa doarma amandoua in acelasi timp...numai noaptea cateva ore.
Avem si noi ceva imp de anuntat! ANA face kaki si pipi la oala dimineata!!!! YUPIIII!!! VICTORIE!! 
![]()
![]()
Bebelusi, ce ai facut pana la urma? Clatite sau tort?!![]()
Sa stii ca si eu am mai avut probleme din astea cu Sabinutza si fa un test ca sa vezi de ce face asa. Lasa sanul si da-i un bibe tot cu laptic de-al tau. Daca il ia si il papa tot inseamna ca ii este atat de foame incat vrea laptele sa curga mai repede si mai usor. daca nu il ia nici pe ala inseamna ca are altceva: colici, e obosit.
Miere, ce frumoooooos e acolo la voi! Cald, piscina...UOFFF
si la noi frig!!! Nu mai trece o data iarna asta, ca m-am saturat!!!
E posibil sa fie dintisorii...nu este o regula sa apara la o anumita varsta obligatoriu.
Cris, cum fu botezul? Poze ne dai?! ![]()
Alinuk, super fain ca v-ati plimbat. Si noi iesim cat putem si pe unde putem. pe Saby nu am bagat-o inca in locuri aglomerate si nici nu intentionez...dar pe Ana o iau peste tot.
Faine jucariile alea de lemn...le-am vazut si eu la targuri...si i-am si luat Anei cateva.
IRINA, MORTALAAAA poza cu bebe si tati la calc!!
Se vede pe urmele caruia o sa calce pustiul ![]()
Tati lucreaza in domeniul IT? ca daca da...poate ne cunoastem.
Selene, frumoasa semnatura! 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor eu am o problema: de cateva zile il pun pe bebe la titi papa 15 minute si apoi se agita foarte tare, trage de sfarc, incepe sa planga. ![]() Il mut la sanul celalalt si face la fel (mentionez ca lapte am). Il pun in patut si e la fel de nervos....ce se intampla? Pana acum nu a mai facut asa. Oare tot colici???Nu mi se pare ca se strange de burtica. Ma oboseste f mult pentru ca ii dau cate o ora sa pape si ma ustura sfarcurile de innebunesc, imi dau cu garmastan, cu glicerina cu nistatin si degeaba ![]() ![]() Cand naiba trec usturimile astea???????Cica sa fie alaptatul o placere si pe mine ma ucide, desi imi place asa de mult, si imi doresc asa de mult sa alaptez ![]() ![]() Mami puiutului Vlad Mihaihttp://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
lisa79 spune:
aici suntem noi:http://www.youtube.com/watch?v=gnzaPaJI_3Q
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Lisa, tare scumpica-i Ana si ce focusata-i pe mobil, parca e gata- gata sa se intinda si sa prinda animalutele. Si e si guraliva
, bag seama...
Poze
lisa79 spune:
multumesc iulia si da,e guraliva!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Lisa e superba, ce atenta era la carusel...
Alina nu am facut nici tort si nici clatite. Am facut prajitura aia cu nuca de cocos pe care am mai facut-o si altadata ca de clatite nu aveam pofta iar reteta cu tortul a venit prea tarziu.
Aaaa, Alina felicitari pentru kaki, foarte bine.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor cred ca mi-am dat seama care e problema cu trasul de sfarc: bebe cred ca vrea laptic din ambele titi. Eu pana acum ii dadeam doar dintr-una. Nu cred ca se satura, cred ca a inceput sa manance mai mult. Va tin la curent...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Crisspy cel mai bine e sa vorbesti cu pediatrul. Incearca si sun-o pe Irina si vezi ce are si ea de zis ca sa te simti mai bine, Eu ii dau Debridat, poate ai citit ca sunt multumita de el. Mai are si el probleme cu burtica dar parca nu asa de rau ca inainte. Mami puiutului Vlad Mihai |
Mersi Bebelusi, maine o chem pe pediatra la noi acasa sa vedem ce zice. In seara asta abia l-am pacalit sa manance, mai mult adormit a mancat din bibe, asta dupa reprize serioase de plans.
Stiu ca Debridatul v-a facut bine, din cauza asta m-am hotarat sa-i dau si eu insa la noi nu a dat roade si l-am intrerupt pt ca dupa ce ii dadeam plangea ca ars si nu mai manca deloc.
Naiba sa-i ia de colici sau ce or mai fi....
Noapte buna fetele si multa liniste va doresc

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andreihttp://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#