Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
TREZIREA !!!!!!
cafea si ceai pentru toata lumea .
o zi buna si calma va urez !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 adimercedes, nu stiu daca am spus sau nu..dar daca nu, ma repet Vladi de cateva nopti se trezeste pe la 5-6 dimineata, vrea un ceai, se culca pana pe la 7 - 8 si gata cu somnul. Ma rupe, mai ales ca eu sunt mai lenesa din fire. Azi dimineata la 5.50 (la a doua trezire din noapte) i-am dat laptele si i-am explicat ca toti copiii dorm, chiar si adultii si ca-l rog foarte mult sa bea laptele, sa se culce la loc si sa mai doarma macar vreo 3 ore. S-a trezit la 10 ... |
Aniast, felicitari pt dormitul singur!!! Super
. Cu trezitul e normal pt o perioada. Si Lisa se trezea la inceput si de cate 2 ori pe noapte. Dar percutam repede, chiar de imi cadeau ochii in gura, o schimbam de scutecul ud sau o serveam cu apa (era mai mult pt distrasul atentiei Insa ea vine in pat la noi mai mult doar spre dimineata, pe la 6-7. Uneori vinerea sau sambata se trezeste mai devreme (poate zgomote afara, dureri la dinti, ii e rece sau cine stie?!) si vine la noi in pat cu perna si elefantelul Bella
Dar, in general, pe masura ce a trecut timpul, s-au rarit si trezirile pe noapte, s-a obisnuit la ea in camera si in patul ei, stie ca poate ajunge la noi oricand, asa ca e libera sa faca ce simte ea. De ez, azi noapte s-a trezit pe la aproape 12 si nu a mai putut adormi, cred ca era prea cald la ea in camera, ca i-am inchis geamul (o spalasem pe cap si nu doarme acoperita - oricum la noi erau 26-27*). Si a adormit in cateva minute dupa ce a adus-o sotul la noi in pat (la noi era deschis geamul
.Cu iesitul din fire, deh, e normal sa o mai luam pe aratura, dar e imp sa ne redresam repede. Suntem oameni si e imp pt puii nostri sa inteleaga ca nu suntem invincibili si ca avem si noi nervi, dar e si mai imp sa vada ca reusim sa ne controlam si daca am tipat, sa ne cerem scuze si sa incercam sa reparam.
Zicewai de dormit pana la 7-8 dimineata!!!! Parfum, scumpo! Lisa e ceas. La 7-7:30 e sus si incepe sa traga de mine cu "up-up" si "up-a-tair" (up-the-stairs, ma rog, foloseste la fel si pt down-the-strais)
Asa ca savureaza tu somnul ala pana la 7-8, ba, vezi?!, uneori si pana la 10!!!
Sa ne mai scrii de Vladi. Poate pui si poze.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
cecilia L spune:
offffff ce va invidiez mai fetelor, pe cele care aveti puiuti care dorm toata noaptea, la noi cand doarmea de la 10 la 6 dimineata era parfum,dar cum orice minune tine 3 zile,ne-am intors la vechile obiceiuri, adica sa urlam noaptea dupa apte, dar urla de zici ca-l omoram, chiar imi zicea o vecina ce se intampla de urla asa noaptea, repeta acelasi cuvantca si nu intelege ce zice, asa ca intelegeti invidia mea
....daca nu-i dau lapte pleaca suparat la tati in camera si doarme acolo, dar se trezeste iar dupa o ora, daca ii dau lapte e ok pana pe la 8 cand o luam de la capat.....
.
Doamna C, voi cum mai stati cu bibe noaptea??????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
buna si de la noi,
Adi si Mario are cam acelasi stil. Adica se scoala dimineata in jur de 5-6 si cere la noi in pat, unde se lipeste de mine si adoarme imediat. Exceptie fac perioadele in care este bolnavior si atunci cere mai devreme la noi in pat, sau este f cald sau uscat in camera lui. In rest se scoala in jur de 7-7:30.
Eu azi m-am sculat cu o stare de greata generala...imi vine sa vomit de la orice....Mario in schimb cred ca a facut o indigestie: azi noapte a vomitat de 3 ori si acum este f stricat la stomac, iar eu nu am reusit s ail schimb pentru ca nu suport mirosul. Daca nu ii dau de cap il duc sa ii bage perfuzie. Pana mai ieri ma plangeam ca nu simt ca sunt insarcinata: adica inafara de dureri de burta care imi disparusera si alea in urma cu cateva zile nu aveam nimic....efectiv acum nu imi vine sa ma scol din pat de greata
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 buna si de la noi, Adi si Mario are cam acelasi stil. Adica se scoala dimineata in jur de 5-6 si cere la noi in pat, unde se lipeste de mine si adoarme imediat. Exceptie fac perioadele in care este bolnavior si atunci cere mai devreme la noi in pat, sau este f cald sau uscat in camera lui. In rest se scoala in jur de 7-7:30. Eu azi m-am sculat cu o stare de greata generala...imi vine sa vomit de la orice....Mario in schimb cred ca a facut o indigestie: azi noapte a vomitat de 3 ori si acum este f stricat la stomac, iar eu nu am reusit s ail schimb pentru ca nu suport mirosul. Daca nu ii dau de cap il duc sa ii bage perfuzie. Pana mai ieri ma plangeam ca nu simt ca sunt insarcinata: adica inafara de dureri de burta care imi disparusera si alea in urma cu cateva zile nu aveam nimic....efectiv acum nu imi vine sa ma scol din pat de greata Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty,
. Offf, nasol cu greata. Te inteleg perfect. Mie nu mi-e rau propriu-zis, adica nu greata-greata serioasa, ci doar asa, o unda usoara, cat sa nu ma simt bine, sa ma doara capul si sa fiu cu funda-n sus Si nici eu nu suport mirosuri puternice, de la kki pana la mancare
. Saptamana asta parca a fost mai bine, dar imi venea sa dau afara din ce te miri ce miros simteam
. Dupa cum ziceam, parca s-a mai ameliorat situatia si chiar sper sa treaca si starea asta tampita de greata/ameteala/durere de cap Sanatate lui Mario si sa se faca bine repede, saracutu'

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Celia spune:
Buna,
Si noi suntem in categoria celor care se trezesc de cateva ori pe noapte. Cauzele diverse...ultimul incisiv lateral jos, mofturi...dar repede la san caci doarme cu noi si reusim sa nu deranjam prea mult si sa ne continuam somnul...
Betty, Adi, sa treceti cat mai repede si cat mai usor de perioada greturilor.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
diwana spune:
Ema, pupic pe cucui. Stai linistita, or sa mai fie. Al meu a dat azi cu tampla de calorifer, intr-unul din elementi, nu tare dar sufiecient cat sa-si faca o dunga movulie pe frunte, si apoi mai tarziu a cazut in bot afara, si si-a julit putin obrazul. Cand l-or vedea maine bunicele o sa fie jale ![]()
Erina, da e periculos sa dea peste medicamente sau solutii, doamne fereste, de aceea si vreau sa nu mai intre in baie. Eu nu prea am unde sa urc toate recipientele alea, nu am corpuri suspendate, iar in rest ajunge peste tot, insa clar e nevoie de o solutie, ca la cat sunt de rapizi si curiosi, se poate sa nu fim pe faza 
Betty, cred ca va este greu cu saracutul Mario. V-a dat ceva emotii anul asta
. Sper sa scape usor si el ca si Alex a lui Roxana, sa nu mai vomite de acum si sa nu fie nevoie sa mergeti la spital. Tin pumnii sa fie bine
Imi pare rau si ca te simti rau de la sarcina. Adi, de asemenea. Va doresc sa va treaca repede starile astea 
Luy, sanatate lui Me 
Cecilia, eu va admir pe cele care va treziti noaptea, am impresia ca sunteti toate mai rabdatoare ca mine
Eu sunt tare rea de somn, ma culc tarziu, si atata timp cat sunt treaza, nu ma deranjeaza sa se trezeasca, dar dupa ce adorm, si mi-e somnul dulce..., brrrr. Din fericire noi am fost binecuvantati si doarme toata noaptea inca de pe la 2 luni. Si in plus doarme si pana pe la 9 - 10, insa am avut si noi ceva nopti cu treziri, asa ca imi dau seama perfect ce eroine sunteti multe dintre voi. 

Papanash, ai dat trezirea si ai disparut? ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
adriana30 spune:
am reusit si eu sa intru un pic. gabriel doarme.
pentru noi saptamana asta a fost un pic mai grea. de sambata trecuta, gabriel e racit. a debutat cu temperatura care a tinut 2 zile si apoi, au inceput sa curga mucii. noaptea nu putea sa doarma ca se ineca si tusea, am avut vreo 4 nopti albe. azi-noapte a fost prima noapte cat de cat normala. a reusit sa doarma mai bine. nu vrea sa stea sa-i aspiram mucii, tipa de ne stie tot blocul, cand ii punem ser e aceeasi poveste, da din maini si din picioare.
am fost luni cu el la dr. si cu ocazia asta l-a si masurat. are 87cm, 12 kg si circumferinta capului de 49cm.
nici eu nu m-am simtit prea bine, miercuri, la serviciu, m-au apucat din senin niste dureri groaznice in zona pelviana, de-mi venea sa ma tavalesc pe jos, parca mai aveam un pic si nasteam. m-am cam speriat. sper sa reusesc saptamana asta sa ajung la dr. am luat no-spa si ketonal si m-am mai linistit.
va multumesc pt urarile de sptamana trecuta.
ceamicasa mananci tortul cu placere.
din ce am reusit sa citesc, am vazut ca roxana si-a schimbat locul de munca. mi se pare super in perioada asta. mult succes si acomodare usoara.
bettymulta sanatate pt mario.
sper sa reusesc astazi sa mai pun si eu cateva poze cu gabriel
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
diwana spune:
Adriana refacere rapida lui Gabriel!. Iar tu sa nu mai ai dureri. Oricum e mai bine sa mergi la dr 
Hm, sunt foarte buna la dat sfaturi, dar eu ma urnesc taaaare greu cand trebuie sa merg la dr. Si chiar cred ca ar trebui sa-mi fac si eu niste analize, cred ca am ceva lipsa de calciu, magneziu, si altele probabil. M-a supt de energie zmeul meu
. Cand ma gandesc ca mi-au iesit perfecte analizele din timpul sarcinii, si acum ...
. Poate ajung si io prin aprilie ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Erina, am citit reteta tortului 

. Astept poze si impresii despre tortul tau. Cred ca e demential gustul, ca la aspect ce sa mai zic, aproape ca nu-mi vine sa cred ca e real. Pofta buna!
filmulete Rares
Piticul se face mare