Despre recesiune, FMI etc
Raspunsuri - Pagina 9
AB spune:
Mey Guestus tu chiar te-ai "nerfat"? Ca parca reuseai invers
Te pomeni ca esti duduia Udrea
Lasa mey dau tichete de vacanta. In US mergi cu firma si familia in insule... tot de fidelizare nu?
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB Mey Guestus tu chiar te-ai "nerfat"? Ca parca reuseai invers Te pomeni ca esti duduia Udrea Lasa mey dau tichete de vacanta. In US mergi cu firma si familia in insule... tot de fidelizare nu? |
pai spune si tu...adica ii dau scris cu rosu cu litere cit casa ca ticketul de vacanta nu are nimic de-a face cu salariul...da absolut nimic...sint treburi total paralele... si ea ii tot da bice ca te platesc patronii in concedii si in bonuri de masa. daca asta e greu de citit...pai la altele ce te faci nene?
da si la tine acolo in US cind spune angajatorul ca-ti ofera si un plan de dentist ce faci ?..te platesc aia in dinti si masele si-ti astupa cariile?...hehehe...pai d"aia mergi tu la munca?
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui avmaria
Sirimie, eu la modul cel mai sincer repet ca nu mai sant la curent deloc cu situatia politica in Romania, si despre Boc nu stiu decat ca-i clujean ca mine. Da cand citesc o asemenea afirmatie inteleg de ce te iau la misto baietii cu congresele tale cu tot. La prima interventie am tacut din gura, la a 2a identica am spus in gand uaouh, si-am continuat cu voce tare ! Io una nu te las sa treci la mesaje subliminale fara sa comentez |
Pai comenteaza, dar cu argumente despre ce se intimpla nu cu faptul ca eu scriu mesaje subliminale. Deci cu contra argumente despre ce spun eu, nu despre ce curaj am eu sa vin sa scriu asa ceva ca sa te deranjez pe tine. Si sa stii ca nu ma ia nimeni la misto si nici nu fac congrese
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
sirimie spune:
citat din mesajul lui Guestus pai spune si tu...adica ii dau scris cu rosu cu litere cit casa ca ticketul de vacanta nu are nimic de-a face cu salariul...da absolut nimic...sint treburi total paralele... si ea ii tot da bice ca te platesc patronii in concedii si in bonuri de masa. daca asta e greu de citit...pai la altele ce te faci nene? |
Cum nu are nici o legatura cu salariul? Face parte din pachetul salarial. Cind te angajezi iti spune: iti dau atit salariu, bonuri de masa atit - aveam un patron care mi-a zis ca imi da atitia dolari pe luna din care 50 dolari in bonuri de masa - si altele gen asigurare medicala si mai nou tichete de vacanta (cica). Asa ca da, are mare legatura cu salariul.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Llaura spune:
Guestus, voi ati explicat mai sus ca ratiunea acestor tichete e ca iese angajatorul mai ieftin. Ia-ti tu si trimite-ne si noua o vedere.
Planul dentar face parte din salar.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Llaura Guestus, voi ati explicat mai sus ca ratiunea acestor tichete e ca iese angajatorul mai ieftin. Ia-ti tu si trimite-ne si noua o vedere. Planul dentar face parte din salar. |
vai de mine...da ce mizerie..auzi si tu sa fortezi oamenii sa-si repare gaurile din dinti numai si numai in anumite locuri. Adica yo sa nu pot sa merg in Cuba sa-mi fac dintii...ca asa ma yo chef...sa ma oblige aia la job la unele si altele.
pai yo cind spun ca sinteti ramasi in urma ..si mai trebuie 100 ani.
Llaura spune:
Guestus, degeaba faci tu misto, eu de la asta m-am enervat. Pai in ritmul asta mai e putin si angajatul vine de la lucru ca Danila Prepeleac, c-o punga. In care-si pune masina (logan, lastun, maybach, ce s-o mai gasi prin curtea palatului), un telefon, ceva orez de la megaimage si un tichet de masa de la Amara. Angajatorul ar fi superfericit. Frate da' poate eu merg cu bicicleta ca-s environmentalista, mananc numai paine cu apa ca am o problema la intestine, in vacanta merg cu cortul la Portita ca asa imi place mie, si pana la Jurilovca ma duc tot cu bicicleta. Asta inseamna ca muncesc mai putin sau mai prost? Efectiv mi-a venit sa-i zic d-nei Udrea vorba lui Istodor, stii tu care. Acuma nu ca intelectualii ar fi facut vreo branza la conducerea Romaniei, da' nici pupezele astea nu stiu de unde le scot mai nene.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Llaura Acuma nu ca intelectualii ar fi facut vreo branza la conducerea Romaniei, da' nici pupezele astea nu stiu de unde le scot mai nene. |
Vezi, asta e, de fapt, problema ta: pupaza de Udrea. Indiferent ce face, tot pupaza ramane.
Dar, ce sa vezi? Au si altii pupezele (pupazoii lor), din moment ce si la altii se poarta tichetele astea: Franta, Polonia, Ungaria, Italia, Belgia, Elvetia. Sau nu...astea-s state civilizate, fara pupeze in guvern...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Guestus spune:
citat din mesajul lui Llaura Guestus, degeaba faci tu misto, eu de la asta m-am enervat. Pai in ritmul asta mai e putin si angajatul vine de la lucru ca Danila Prepeleac, c-o punga. In care-si pune masina (logan, lastun, maybach, ce s-o mai gasi prin curtea palatului), un telefon, ceva orez de la megaimage si un tichet de masa de la Amara. Angajatorul ar fi superfericit. Frate da' poate eu merg cu bicicleta ca-s environmentalista, mananc numai paine cu apa ca am o problema la intestine, in vacanta merg cu cortul la Portita ca asa imi place mie, si pana la Jurilovca ma duc tot cu bicicleta. Asta inseamna ca muncesc mai putin sau mai prost? Efectiv mi-a venit sa-i zic d-nei Udrea vorba lui Istodor, stii tu care. Acuma nu ca intelectualii ar fi facut vreo branza la conducerea Romaniei, da' nici pupezele astea nu stiu de unde le scot mai nene. |
da tu de ce nu spui acolo in Ca ca ai dinti de fier si vrei bani in loc de asigurarea pt dinti.....sincer nu-mi pare normal sa te trimita fortat la dentist..daca nu ai probleme....sau cum?
auzi si tu...in pachetul de salariu este inclusa trimiterea la dentist...miine vin aia si va dau motoare de Ford de 6 l in loc de salariu
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Rufus
Da, cand ai angajati si nu doresti sa-i pierzi, apelezi la orice mijloc. Si asta e unul dintre ele. Nu este, in nici un caz, un paradox economic. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, tu stii situatia turismului in Ro. Conditii, etc.
Dar cine poate stabili cu certitudine ca angajatul ala model va fi multumit de tichetele astea de vacanta IN ROMANIA?
Omul nu le vrea, VREA BANI pentru ceea ce face, nu vrea sa mearga gratuit la Navodari.
Cu toate tichetele lui Mos Craciun, daca firma in cauza NU are resurse materiale pentru a-si tine angajatii buni, acestia vor leca spre zari mai bune.Acolo unde vor putea castiga atat cat merita, si-si vor putea face din banii aia vacantele in Miami