Unde va rasfirati la vara?
Raspunsuri - Pagina 9
catalinapr spune:
Pana acum am "votat" de fiecare data pt litoralul romanesc si am iesit de prea putine roi din tara, asa ca anul acesta foarte posibil sa ajung in Grecia, dar asta se va intampla doar la sfarsit de sezon daca am noroc! Oricum e bine si atunci, dar important este sa ajung acolo si sa fie bine, ca pana acum de fiecare data cand imi faceam cate un plan de vacanta se intampla ceva care sa anuleze sau sa amane acel plan. De data asta nu ma las pana nu ajung in Grecia!
theo_2004 spune:
Corfu - Grecia s-a terminat ... a fost f frumos dar n-am merge a doua acolo.
Samnaun - Elvetia se apropie cu pasi siguri! Abia asteptam.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
iulix spune:
Optez pt. muntele romanesc. Plecam peste 2 zile!!! Yuuupyyy!! Si poate un weekend la mare in august.
osna spune:
in 2 august plecam pt o saptamana in zona Mosel(koblenz,trier,cochem) iar la sfarsitul lui august o saptamana in fuerteventura.abia asteptam!
mamica fluturasului Matei
papanash spune:
noi am fost o tura la www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=92e28e2e377223462f2bff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> Venetia
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
MElise spune:
Va recomand cu draga inimia sa mergeti in Muntii Apuseni. Eu am fost cu copii in tabara la Arieseni, dar puteti merge cu familia, sunt o gramada de pensiuni in zona si e supeeeeeeerb pentru relaxare si deconectare de tot ce inseamna civilizatie urbana.
MElise
alipiticot spune:
Theo_2004 de ce nu ai mai merge in corfu?Daca ai timp sa ne povestesti..
Noi vrem in thassos,tot o insula greceasca...dar e f aproape de romania,fata de altele...asta fiind un motiv ...
Ancuta_eu spune:
Noi, desi am fi vrut Turcia (in special eu) vom ramane la litoralul romanesc - 2 Mai - din motive de ... copil. Este al doilea an cand planificam marea la noi. Fetita noastra sta o saptamana cu bunicii si doua saptamani cu noi.
Pentru anul viitor vom programa altceva (vom fi mai mari )
http://picasaweb.google.com/ancuta2009