Unde va rasfirati la vara?
Raspunsuri - Pagina 8
Dorsilia spune:
Mai e sigur sa pleci din Romania in Grecia, Turcia, sau chiar sa mergi in aglomeratiile de pe litoralul nostru, acum, de cand tot anunta indesirea si raspandirea cazurilor de gripa?
gabirus spune:
Nu e cu nimic mai nesigur decat sa stai acasa in oras.
Gripa aceasta are aceeasi rata de mortalitate cu o gripa banala, nu vad de ce ar trebui sa ne speriem de ea.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Bluel spune:
Daca e vara, e musai sa fie ceva cu apa si soare, de obicei era Caraibe (7 ani in Caraibe ), anul trecut m-a prins vara cu burta la gura, asa ca m-am oprit la marea noastra, anul asta fiind piticu destul mic ne limitam iar la marea noastra in iulie...dar si la marea turcilor in septembrie. Si printre, bagam si un munte de-al nostru
tatto spune:
Mergem la mare in Italia. Mai adauga 2-3 optiuni.
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
Dorsilia spune:
Eu n-am vizitat alte mari si tari inca....am acum 2 copii mici, unul implineste luna viitoare 5, fetita are 2 ani jumate (nu mananca la restaurant, nici borcanele, deci o sa fie nevoie sa-i si gatesc cate ceva)...deci prin prisma acestui context daca priviti...unde ma sfatuiti, ca ar fi mai avantajos si sanatos (ca si costuri, conditii, dar si efect profilactic-curativ) sa mergem ca familie ? la mare la noi sau altundeva?
merci mult
Yourlady spune:
Eu am fost deja la marea noastra, in Mamaia.....asa ca o sa invidiez pe cei care pleaca din iulie incolo.....
ellinia spune:
Si cum era in Mmamaia? Am o colega plecata la Saturn, am vorbit aseara cu ea, era asa dezamagita, statiunea e pustie, jumatate de plaja e inundata, niste preturi de-ti sta mintea in loc: 5 lei berea la dozator pe plaja, 6 lei un porumb, 20 lei cea mai mica pizza, etc. Apa marii fiind rece, ca sa poata intra la piscina hotelului ar trebui sa plateasca 17 lei de adult si 10 lei de copil. Mi se pare de toata jena ... Nu-i de mirare ca nu se mai duce lumea, e si inca devreme ce-i drept, dar pe la 15 iulie, incolo, cat se vor mai scumpi toate cele? Cred ca pus cap la cap toate cheltuielile, cazare, transport, masa, cheltuieli gen bere, suc, intrare piscina sau mai stiu eu ce, ajungi mai bine la un sistem all inclusive la vecini. Cred ca litoralul romanesc a intrat in moarte clinica. Toate plajele acelea pline pe care le vedem la tv sunt de prin Mamaia sau Costinesti care sunt mai animate. Dar restul statiunilor? Cred ca intra in conservare... Trist.
bb_yasmi spune:
anul asta am facut deja primul concediu impreuna cu bebe, in sicilia 10 zile iar acum peste 2 zile plecam doar noi in gashka, cateva zile la SIOFOK BALATON. am ales ceva aproape, conditii decente, cu apa, soare si distractie.
am fi ales si litoralul romanesc dar ne-a retinut: pretul prea mare pt "calitatea" serviciului oferit si cei 800 de km (din TM).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007