Unde va rasfirati la vara?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

In Itaaaaliaaa , nu era in sondaj .Deja mergem de 3 ani in concedii (1-2 ori/an) .In iulie la mare Lido Adriano ..si in septembrie mai vedem , va fi si prima vacanta a micutei

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Eu tin de categoria "insule exotice" , da nu stiu inca unde anume. Insula sa fie...si exotica...restul mai vedem

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

timp de 2 ani am tot fost cate 4 zile la cluj , sau baia mare in zona aia e acolo rezervatia naturala cresta cococsului la cota 1400 acolo am mancat si afine direct de la munte , am mai ajuns si asa pefuga cate 2 zile pe la Brasov

iubesc muntele , imi pare rau ca sotul meu nu impartaseste aceasi pasiune ca si mine

anu asta am nunta , asa ca dupa nunta poate tragem o fuga pe undeva

pana la mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi vom merge la marea turceasca, dar n-am gasit-o la optiuni, si la marea romaneasca. Si poate o fuga pana in Elvetia in toamna. Sa vedem ce zice si portofelul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Nu stiu, rusine sa imi fie, dar nu am facut nici o rezervare nimic pana acum. Totusi as vrea prin Paris sau Londra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Spania (Barcelona cateva zile si cateva la marea lor - Costa Blanca (Valencia), apoi un pic la muntele romanesc (Piatra Neamt) si daca mai e timp poate si un week-end la prietenii nostri din Eforie Nord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Carmen, daca vrei, poti incerca Obarsia Lotrului, la vreo 20 de km (sper sa nu spun prostii!!) de Voineasa. E SUPERB! Uite si cateva poze aici: http://www.flickr.com/photos/anangel_lexi/sets/72157600869170750/

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, azi, de Bunavestire, la ora 12!

am incercat sa vad pozele si cele parola... e vorba cumva de statiunea Vidra?

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Am uitat sa precizez un loc minunat in care am fost. Perla Arpasel. Este superb, dar putin cam scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

la munte si la Budapesta vreo cateva zile

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

Litoralul romanesc, fiind prima vacanta cu Mihnea si Tunisia fara el.

Mergi la inceput