Unde va rasfirati la vara?
Raspunsuri - Pagina 3
criss703 spune:
In Itaaaaliaaa , nu era in sondaj .Deja mergem de 3 ani in concedii (1-2 ori/an) .In iulie la mare Lido Adriano ..si in septembrie mai vedem , va fi si prima vacanta a micutei
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Alexia27 spune:
Eu tin de categoria "insule exotice" , da nu stiu inca unde anume. Insula sa fie...si exotica...restul mai vedem
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
Cinezee spune:
timp de 2 ani am tot fost cate 4 zile la cluj , sau baia mare in zona aia e acolo rezervatia naturala cresta cococsului la cota 1400 acolo am mancat si afine direct de la munte , am mai ajuns si asa pefuga cate 2 zile pe la Brasov
iubesc muntele , imi pare rau ca sotul meu nu impartaseste aceasi pasiune ca si mine
anu asta am nunta , asa ca dupa nunta poate tragem o fuga pe undeva
pana la mai sunt cam 5 luni
madau spune:
Noi vom merge la marea turceasca, dar n-am gasit-o la optiuni, si la marea romaneasca. Si poate o fuga pana in Elvetia in toamna. Sa vedem ce zice si portofelul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
gabrieladum spune:
Nu stiu, rusine sa imi fie, dar nu am facut nici o rezervare nimic pana acum. Totusi as vrea prin Paris sau Londra.
mirunajr spune:
Spania (Barcelona cateva zile si cateva la marea lor - Costa Blanca (Valencia), apoi un pic la muntele romanesc (Piatra Neamt) si daca mai e timp poate si un week-end la prietenii nostri din Eforie Nord.
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Carmen, daca vrei, poti incerca Obarsia Lotrului, la vreo 20 de km (sper sa nu spun prostii!!) de Voineasa. E SUPERB! Uite si cateva poze aici: http://www.flickr.com/photos/anangel_lexi/sets/72157600869170750/ de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute EMMA INVINGE cancerul! Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, azi, de Bunavestire, la ora 12! |
am incercat sa vad pozele si cele parola... e vorba cumva de statiunea Vidra?
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Carmen_M spune:
Am uitat sa precizez un loc minunat in care am fost. Perla Arpasel. Este superb, dar putin cam scump.
Deus spune:
la munte si la Budapesta vreo cateva zile
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg